-
آلا /// ازت دلخورم این زمان که باید سرعت بره بالا متاسفانه اومده پایین ... ظاهرا برنامه ریزی برای اردو اولویت کار قرار گرفته من ناشکر نیستم، طلب کارم نیستم اما واقعا میبینم هزاران نفر چشم امیدشون به همین فیلم هاست و هر روز و هر روز با نگرانی دارن سایت شما رو دنبال میکنن یه جورایی به شما عزیزان اعتماد کردن و امیدشون بعد خدا به شماست امیدوارم که بخاطر "پول"از این هدف مقدس تون یعنی همون عدالت آموزشی فاصله نگیرید///
يک نقطه بيش فرق رحيم و رجيم نيست
از نقطه اي بترس که شيطانيت کنند...
روز و روزگارا بر همه عزیزان خوشMasood1139
حتی اگه حق با شما باشه
در مورد چیزی که مطمئن نیستید حق قضاوت ندارید
حتی اگه مطمئن هم باشید حق قضاوت ندارید
اینکه در مورد تموم شدن درس ها استرس داشته باشید طبیعیه چون دانش آموز کنکوری هستید
ولی خواهشا قضاوت کردن و کتاب باز کردن رو بذارید کنار و بخاطر جرم نکرده زودتر مجازات نکنید
چون چیزی که توش شکی نیست اینه که اگه آلاء درس هارو به موقع تموم کنه شما هرگز به خودت این اجازه رو نمیدی که بخاطر تهمت هایی که زدی عذر خواهی کنی
و برعکس اگر به موقع تموم نکنه بشدت از آلاء طلبکار میشید در صورتی که هیچی از سختی های کارشون خبر ندارید
نگرانی با تهمت زدن خیلی فرق داره,امیدوارم درک کنید -
سلام.
دیروز استاد توی کانالشون فرمودن فیزیک تا آخر فروردین تموم میشه. مث شیمی افتاد بعد عیددوستان و عزيزان كانال سعي ميشه تمام مباحث تا اخر فروردين تدريس بشه و نگران نباشين از اين بابت مباحث پايه به زيباترين شكل ممكن تدريس ميشه اين يه قول از طرف ما
ارادتمند :طلوعي ٢٤ بهمن ماه -
کاش پیش از این در دوران دبیرستان معلم هم خوب و عزیزی مثل اقای طلوعی رو داشتم. واقعا زحمت میکشن و واقعا عالی درس میدن. فقط دلم میخواد بقیه درسا تموم شن بیام فیزیک درس دادن ایشون رو ببینم.من خیلی مدیونشونم.شماهم قدرشونو بدونید بچه ها
(ناگفته نماند من دانشگاه رفتم و رشتمم فیزیک بود ولی هیچکسو ندیدم به خوبی ایشون قشنگ فیزیکو درس بدن)
-
يه انتقاد کاش دینامیک و حرکت شناسی میذاشتید برا آخر اینجوری سوم حداقل جمع ميشد
ولی بازم دمتون گرم -
بچه ها شما که دینامیکو دیدید استاد مثل نوسان با تکنیک درس میده یا مثل حرکت معمولی میگه؟؟
-
من رفتم فیلم های ..استاد کارزانیان رو ببینم ..دیدم ..نمیشه ..من فقط صحبتای دکتر طلوعی رو میفهمم ..ایشون عالین
-
amir1785 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها شما که دینامیکو دیدید استاد مثل نوسان با تکنیک درس میده یا مثل حرکت معمولی میگه؟؟
فکر میکنم حتما یاد میگیرین.
چون بخش بندی شده تر از حرکته و هم مفهومیه و هم تکنیکی. -
دوستان کسی جزوه الکتریسیته نداره خدایی
-
دوستان کسی جزوه الکتریسیته نداره خدایی
Mohammad Fakhari
داخل کانالِ آقایِ طلوعی دیدم یه سری جزوه گذاشتن به دست خط بچه ها،یکیشون مربوط به "خازن" بوده!
بدردتون میخوره؟ -
سلام
کسی جزوه یدست نویس موجو داره؟؟ -
سلام
من اگه حرکت و دینامیکو نبینم بقیه مباحث فیزیکو ببینم چند درصد میشه؟ -
خب نمیشه که از همه مباحث سخت بدن اگه بدن یکی دو مبحث
-
حرکتو دینامیکم تا همشو خوب نخونی نمیشه تستشو خوب زد
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا