Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
@baran7177 در غول فیزیک باش گفته است:
@njzamin سلام ببخشید من برای فیزیک گاج نقره ی دارم (موج ازمون روهم دارم که گذاشتم برای اخرای سال )دنبال یه منبع خوب برای رسیدن به درصد بالا می گردم سوالی که ازشما داشتم هم درمورد منبع هست که چه منبعی رو پیشنهاد می کنید !؟ هم اینکه چه زمانی اضافه ش کنم من تمام تستای گاج نزدم به نظرشما گاج بزارم کنار ومنبع جدید بگیرم وبا اون کار کنم یا اول گاج تکمیل کنم بعد منبع جدید اضافه کنم !؟؟
میدونم که گفتید برای منبع هرچقدر تونستیم بخونیم واسه درصدا بالا ،اما می خوام بدونم بعد گاج یه منبع کامل وبهتر دیگه هست که اضافه کنم یا موج ازمون بهتره !؟؟سلام خوبه که پیامای قبلی رو خوندید ... به نظر من گاج میکرو ادم رو به سطحی میرسونه که فرمولا رو فظ باشه که برای کنکور کافی نیست .... این رو هم در نظر داشته باشید که کسی میشناسم به دلیل سطح پایین درامدشون از کتاب ابی قلمچی استفاده کرد و کنکور رو بالای 90 زد!! خوب به خود فرد بستگی داره.... خوب حالا اگه میخواین به درصد بالاتر برسید گاج رو بزنید بعد نشرالگو %(#ff0000)[یا] خیلی سبز بزنید در اخر موج ازمون رو بزنید .... موج ازمون رو در اخر نگه ندارید چون سطحش از کنکور بالاتره و ممکن خیل از سوالاتشو اون موقع به صلاح شما نباشه ک بزنید من معمولا به شاگردام میگم هر وقت رسیدید به درصدای 80 90 موج ازمون رو چند تایی بزنید (نه همه ی ازموناشو)
-
@njzamin خیلی ممنون از پاسخ کامل تون .شما از اساتید آلا فیلم می دید !؟کدوم استادمعرفی می کنید ؟؟! من یک خیلی سبز دارم گرچه وقت نشد بعد گاج بخونمش به نظرشما همون کافیه یا باید جدیدش بگیرم یا اینکه نشر الگو رو ؟؟؟
درمورد تست زنی به نظر شما کدوم یک از این روش ها مناسب تره
از همون شماره اول تا اخرش برم مثلا دو جلسه واخر کار یه جلسه مرور کنم یا نه اینکه اول نصف تست ها رو بزنم یه جلسه مرور ورفع اشکال کنم بعدش نصف باقی مونده رو بزنم ؟؟؟
علاوه براین به نظرتون یک فصل رو اول کل فیلم ها یا کل درسنامه هاش رو ببینم بعد تست بزنم یا بعد هر درسنامه یا فیلم تست کامل کنم وبرم سراغ قسمت بعدی !؟؟
البته واقعا معذرت می خوام که سوالاتم اینقدر طولانی هستن ومتوجه هستم که بیشتر این سوالات بر می گرده به روش های مطالعه شخصی وهر فرد باید خودش پیداش کنه برای این می پرسم که بعد خوندن تجربه ها وروش های افراد موفق بتونم بهترین روش رو نسبت به خودم پیدا کنم
بازهم ممنون -
@baran7177
چرا اینقدر سخت و زیاد کردین؟؟؟
درسنامه گاج نقره ای رو بخونید و بعد تست بزنید..بعد هردرسنامه حتما چندتا تست از اون درسنامه بزنین..ریاضی فیزیک فقط تست زیاااااااااد میخواد -
shima31 در غول فیزیک باش گفته است:
@baran7177
چرا اینقدر سخت و زیاد کردین؟؟؟
درسنامه گاج نقره ای رو بخونید و بعد تست بزنید..بعد هردرسنامه حتما چندتا تست از اون درسنامه بزنین..ریاضی فیزیک فقط تست زیاااااااااد میخوادخیلی ممنون بابت راهنمایی تون
میخوام به یک روش برسم برای خودم وهمین طور باآگاهی واطلاعات کامل کارم رو شروع کنم -
@baran7177
شروع کنید روش ها خودش اتومایک بدستتون میاد -
@baran7177 در غول فیزیک باش گفته است:
@njzamin خیلی ممنون از پاسخ کامل تون .شما از اساتید آلا فیلم می دید !؟کدوم استادمعرفی می کنید ؟؟! من یک خیلی سبز دارم گرچه وقت نشد بعد گاج بخونمش به نظرشما همون کافیه یا باید جدیدش بگیرم یا اینکه نشر الگو رو ؟؟؟
درمورد تست زنی به نظر شما کدوم یک از این روش ها مناسب تره
از همون شماره اول تا اخرش برم مثلا دو جلسه واخر کار یه جلسه مرور کنم یا نه اینکه اول نصف تست ها رو بزنم یه جلسه مرور ورفع اشکال کنم بعدش نصف باقی مونده رو بزنم ؟؟؟
علاوه براین به نظرتون یک فصل رو اول کل فیلم ها یا کل درسنامه هاش رو ببینم بعد تست بزنم یا بعد هر درسنامه یا فیلم تست کامل کنم وبرم سراغ قسمت بعدی !؟؟
البته واقعا معذرت می خوام که سوالاتم اینقدر طولانی هستن ومتوجه هستم که بیشتر این سوالات بر می گرده به روش های مطالعه شخصی وهر فرد باید خودش پیداش کنه برای این می پرسم که بعد خوندن تجربه ها وروش های افراد موفق بتونم بهترین روش رو نسبت به خودم پیدا کنم
بازهم ممنونمن برای فیزیک فیلم نگاه نکردم چون مشکل درسنامه نداشتم ... اگه بخوام یک استاد معرفی بکنم باید بگم که شما ممکنه با استادی راحت باشید که دوستتون با اون استاد راحت نیست و خلاصه برای هر کسی فرق میکنه ...ولی خیالتون راحت که استادای الا خیلی خوب هستند من در تبریز معلمای زیادی رو میشناختم ولی وقتی برای درس شیمی مبحث الکترو شیمی از الا فیلم دیدم فهمیدم کجای کاره ...
اگه مشکل نظام قدیم جدید نداشته باشه کتابتون میتونید از همون کتاب قبلی استفاده کنید لازم نیست الکی پول خرج کنید
همون طور که پایین دوستتون گفت روش ها خودشون وقتی میان که کار بکنید نه این که فقط دنبال روش باشید ....ولی اگه بخوام برای روش بگم ...لازم نیست همه ی تستارو به صورت متوالی بزنید ... بعضی تستا میتونن بمونن تا برای بعدم بزنید (((چون فرضا کتاب شما برای مبحثی 200 تست داره شما شروع به حل میکنید وقتی به تست 150 میرسید ناخود اگاه احساس یادگیری کاذب به شما دست میده خاطر اون بهتره 50 تا از تستا هم بمونه برای فردا چون اگه همون لحظه بخواهید بزنید بلد خواهید شد ولی فردا یکمی مغز با چالش رو به رو میشه -
-
@njzamin بازهم ممنون
من نظام قدیمی هستم خیلی سبز چاپ ۹۵وگاج چاپ ۹۶هست لازمه عوض شه !؟؟
درمورد خوندن وروش خب مسلما وقتی می مونم پشت کنکور باید روش ها نادرستم رو اصلاح کنم برای همین زیاددرگیر شدم
میشه یه پیش زمینه درمورد این فصل ها بدید درمورد فیزیک یک ودو وحرکت ودینامیک البته دوتای اخر می دونم که از مباحث سنگین هستن ولی درمورد فیزیک یک ودو به نظرتون فصل هاشون خیلی سخته طوری که تاپایان تابستون نشه جمعشون کرد!؟؟؟ -
یک توپ بازی بین چشمه ی نقطه ای نور ویک دیوار قرار دارد وقطر سایه ی توپ روی دیوار دوبرابر قطر توپ است اگر در این حالت فاصله ی چشمه از توپ2متر باشد چشمه را چند متر و ب کدام جهت جا ب جا کنیم تا قطر سایه 3برابرقطر توپ شود؟
1ـنیم متر از توپ دور
2-نیم متر ب توپ نزدیک
3ـیک متر ب توپ نزدیک
4ـیک متر از توپ دور
میدونم سادست ولی واقعا مخم قد نمیده -
delaram7897 گزینه2یا3میشه ولی حالشو ندارم حل کنم چشمی میگم2میشه.