جزوه ی عربی آقای ناصح زاده
-
Mohsen Taheri نمی دونم من همون سال اول دانلود کرد حجمشم ندونستم اما اندازه 1/2 گیگ جا میبره کلا
منظورتون همایش 200 تست طلاییشونه؟ اینو باید خریدآماج این 200 تست خوبه؟ شما دارید؟
همه ی مباحثو تست میزنن کافی؟ -
آماج ممنون.
فیلمش تا جلسه ی 13 هست ولی جزوه ش جلسه 15 هم داره!
شما کامل خوندید این مجموعه رو؟؟ مطابقت داره با هم؟Mohsen Taheri من تگ نشدم ولی جواب میدم
جزوه های این دوره کامله بجز تست های یک جلسه که جزوه نداره و میتونید اسکرین بگیرید
همایش ۲۰۰ تست مکمل این دوره است و بینظیره ، از دست ندید
با این دو تا دوره کنکور ۹۸ عربی رو ۷۰ زدم و بنظرم راه حل هایی که تو تحلیل صرفی و اینا میگفتن فوق العاده بود -
آماج ممنون.
فیلمش تا جلسه ی 13 هست ولی جزوه ش جلسه 15 هم داره!
شما کامل خوندید این مجموعه رو؟؟ مطابقت داره با هم؟Mohsen Taheri اقای برنوسی فک کنم داشتن خیلی راضی بودن @Amir-Bernousi
من یه هفته به کنکور فقط همین چهارده ساعته رو دیدم و خیلی مفید بود=ا
زمان کل فیلمم دقیق 14 ساعت نیس کمتره یکم
جزو ه ی خودم خوانا نیس اصا : ( و گرنه میخواستم براتون بفرستم فک کنم جزوه ی رو سایت بهتره -
آماج این 200 تست خوبه؟ شما دارید؟
همه ی مباحثو تست میزنن کافی؟Mohsen Taheri پایین هر فیلم هست کنار توضیحات نوشته جزوات

-
Mohsen Taheri پایین هر فیلم هست کنار توضیحات نوشته جزوات

آماج آره میدونم آماج عزیز:beaming_face_with_smiling_eyes: :folded_hands_light_skin_tone:
ولی دفعه ی اول نیاورد برام فک کنم مشکل از نتم بود -
آماج آره میدونم آماج عزیز:beaming_face_with_smiling_eyes: :folded_hands_light_skin_tone:
ولی دفعه ی اول نیاورد برام فک کنم مشکل از نتم بودMohsen Taheri :blossom: :rose:
-
Mohsen Taheri من تگ نشدم ولی جواب میدم
جزوه های این دوره کامله بجز تست های یک جلسه که جزوه نداره و میتونید اسکرین بگیرید
همایش ۲۰۰ تست مکمل این دوره است و بینظیره ، از دست ندید
با این دو تا دوره کنکور ۹۸ عربی رو ۷۰ زدم و بنظرم راه حل هایی که تو تحلیل صرفی و اینا میگفتن فوق العاده بود@D-fateme-r ممنونم.:folded_hands_light_skin_tone:
آره قصد دارم اول با این جمع بندی کنم اون 200 تا تستم میذارم برای 1 هفته مونده به کنکور -
سلام
جزوه ی مربوط به همایش 14 ساعته ی تخته خاک استاد بزرگوار آقای ناصح زاده رو می خواستم. روی سایت نبود. لطفا هرکی داره بذاره چون نوشتنش واقعا زمان بره.ممنون
ادمین حامیان-آلاء-جزوات دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @M-anMohsen Taheri منم از امروز ميخوام همونو ببينم 😅
-
Mohsen Taheri منم از امروز ميخوام همونو ببينم 😅
@خانوم-وكيل خیلی عالی. پس با هم شروع می کنیم ببینیم کی زودتر تموم می کنه!
البته من شاید الان شروع نکنم. -
@خانوم-وكيل خیلی عالی. پس با هم شروع می کنیم ببینیم کی زودتر تموم می کنه!
البته من شاید الان شروع نکنم.Mohsen Taheri ياخدا
چشم🤐 -
Mohsen Taheri ياخدا
چشم🤐@خانوم-وكيل :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
سلام
جزوه ی مربوط به همایش 14 ساعته ی تخته خاک استاد بزرگوار آقای ناصح زاده رو می خواستم. روی سایت نبود. لطفا هرکی داره بذاره چون نوشتنش واقعا زمان بره.ممنون
ادمین حامیان-آلاء-جزوات دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @M-anMohsen Taheri آقای ناصح زاده چی درس میدن؟
-
Mohsen Taheri آقای ناصح زاده چی درس میدن؟
@Rakhshandeh آها عربی👍
-
Mohsen Taheri آقای ناصح زاده چی درس میدن؟
@r-nil-par عربی