-
سلام
کسی جزوه یدست نویس موجو داره؟؟ -
سلام
من اگه حرکت و دینامیکو نبینم بقیه مباحث فیزیکو ببینم چند درصد میشه؟ -
خب نمیشه که از همه مباحث سخت بدن اگه بدن یکی دو مبحث
-
حرکتو دینامیکم تا همشو خوب نخونی نمیشه تستشو خوب زد
-
شما کل فیلمارو تا حالا دیدی؟
-
واقعا چرااااا انقد سرعت کمهههه؟؟؟
چرا اخه دکتر طلوعی آموزش دهمو شرو کردن؟؟؟ ما واجب تریم به خدااا.negar2012 نمی دم خدا وکیلی این دهمیام شدن یه موذل بسیار بزرگ اصن جامعه واقعا داغونننننن شده دیگه
-
negar2012 نمی دم خدا وکیلی این دهمیام شدن یه موذل بسیار بزرگ اصن جامعه واقعا داغونننننن شده دیگه
Mohammad Fakhari عاخه ینی چی؟ خب مگه نمیگین بودجه کمه خب بذارینش رو واجبا. به خدا دارم از استرس میمیرم دیگه. آخرررررررررررر فروردین. اونم مطمپنا بازم نمیرسن چون قبلا کفته بودن تا آخر اسفند
-
کانال استاد رو میشه یکی لطف کنه.و بگه؟
-
-
سلام دینی رو نوشتن برای کنکور جدید ضبط میکنن ولی هیچ خبری نیست ولی دهم هرچی نوشتن دارن عملی میکنن
ولی دینی کنکور حتی جواب نمیدن میخوان ضبط کنن یانه اگه نمی خوان ضبط کنن مابریم فیلم پارسال ببینیم توروخدا جواب بدید
-
سلام دینی رو نوشتن برای کنکور جدید ضبط میکنن ولی هیچ خبری نیست ولی دهم هرچی نوشتن دارن عملی میکنن
ولی دینی کنکور حتی جواب نمیدن میخوان ضبط کنن یانه اگه نمی خوان ضبط کنن مابریم فیلم پارسال ببینیم توروخدا جواب بدید
Farhad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
واقعا نمیفهمم آخه دینی چرا باید دوباره ضبط کنن
یه کتاب ساده ست چرا از فیلم های پارسال استفاده نمیکنید واقعا؟
دلیلش برام نامفهومه کاملا :|
فرهاد جان فیلم های پارسال و حتی دو سال پیش و حتی سه سال پیش عالی هستن همشون از دم فوق العاده ن
حتما استفاده لازم رو ببرید از همشون! -
چون فیلم پارسال خیلی زیاد است بعدش هم درس اختصاصی هاهست وقت برای دینی نمی مونه نمی دونم جمع بندی خوب هست یا نه و اگر نه می گرفتم
-
%(#007508)[بچه ها کسی جزوه های تدریس آقایِ طلوعی رو کامل نوشته؟]
%(#007508)[برای بخش حرکت شناسی یه جزوه توی کانال خودشون بود ولی کامل نبود!]
%(#007508)[کسی نوشته و کامل داره که قرار بده؟] -
Farhad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
واقعا نمیفهمم آخه دینی چرا باید دوباره ضبط کنن
یه کتاب ساده ست چرا از فیلم های پارسال استفاده نمیکنید واقعا؟
دلیلش برام نامفهومه کاملا :|
فرهاد جان فیلم های پارسال و حتی دو سال پیش و حتی سه سال پیش عالی هستن همشون از دم فوق العاده ن
حتما استفاده لازم رو ببرید از همشون!m.jafari9877 این شد یه حرف حساب داداش فرهاد استاد رنجبر عالییییییییییییییین
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید