تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
-
سلام ببخشید اسم شما واقعا پیروزه؟ پیروز
-
سلام ببخشید اسم شما واقعا پیروزه؟ پیروز
@حسین-81 نه فامیلیم پیروزه
-
پیروز چه باحال
-
پیروز چه باحال
@حسین-81 البته خوبه تو زندگی پیروز بشم تا فامیلیم بهم بیاد
-
هر 2
-
سر امتحان مجازی بودم وقتش کم بود معلمم دیر کرده بود مادربزرگم به مامانم گفت بگو زهرا اون چیزو بده اون چیزیم که از من میخواستن من گمش کرده بودم باید خیلی دنبالش میگشتم اول با عصبانیت گفتم من سر امتحانم بعد که دیدم معلمم نیومده ودیر کرده پاشدم رفتم پیداش کردم دادم
-
سر امتحان مجازی بودم وقتش کم بود معلمم دیر کرده بود مادربزرگم به مامانم گفت بگو زهرا اون چیزو بده اون چیزیم که از من میخواستن من گمش کرده بودم باید خیلی دنبالش میگشتم اول با عصبانیت گفتم من سر امتحانم بعد که دیدم معلمم نیومده ودیر کرده پاشدم رفتم پیداش کردم دادم
@jahad-20 عالیی
منم با بابام بحثمون شد اخرشو با خنده جم کردم -
سلام ببخشید من از وقتی با شما ها آشنا شدم دارین حرف از شهید شدن میزنین چرا اینقد دلتون میخواد شهید شین؟ البته ببخشیدا شاید دلتون نخواد به این سوال جواب بدین که مشکلی نیس
@Z-H-Z در تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
گفته است:
سلام ببخشید من از وقتی با شما ها آشنا شدم دارین حرف از شهید شدن میزنین چرا اینقد دلتون میخواد شهید شین؟ البته ببخشیدا شاید دلتون نخواد به این سوال جواب بدین که مشکلی نیس
چون تمام هدف زندگیم دراون خلاصه میشه چون نهایت نزدیکی به خدایه
-
@jahad-20 عالیی
منم با بابام بحثمون شد اخرشو با خنده جم کردم@حسین-81
-
@Z-H-Z در تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
گفته است:
چون تمام هدف زندگیم دراون خلاصه میشه چون نهایت نزدیکی به خدایه
-
@jahad-20 WOW
ولی من ترجیح میدم زنده بمونم چون از مرگ میترسم البته میشه اینجوری هم در نظر گرفت که وقتی توی اوج کمک کردن به هم نوع هستم جون خودمونو از دست بدیم که در اون صورت خیلی ها این ماجرا رو دوست دارن -
@jahad-20 WOW
ولی من ترجیح میدم زنده بمونم چون از مرگ میترسم البته میشه اینجوری هم در نظر گرفت که وقتی توی اوج کمک کردن به هم نوع هستم جون خودمونو از دست بدیم که در اون صورت خیلی ها این ماجرا رو دوست دارن@Z-H-Z ما زندگی میکنیم خیلی زیبا تر از بقیه هم شاید زندگی کنیم اما دوس داریم بعد از پایان حیات جسممون باز هم زندگی کنیم
-
@jahad-20 WOW
ولی من ترجیح میدم زنده بمونم چون از مرگ میترسم البته میشه اینجوری هم در نظر گرفت که وقتی توی اوج کمک کردن به هم نوع هستم جون خودمونو از دست بدیم که در اون صورت خیلی ها این ماجرا رو دوست دارن@Z-H-Z
-
@jahad-20 WOW
ولی من ترجیح میدم زنده بمونم چون از مرگ میترسم البته میشه اینجوری هم در نظر گرفت که وقتی توی اوج کمک کردن به هم نوع هستم جون خودمونو از دست بدیم که در اون صورت خیلی ها این ماجرا رو دوست دارن -
پیروز باید شهید بود تا شهید شد سردار دلها سلیمانی
-
پیروز باید شهید بود تا شهید شد سردار دلها سلیمانی
کوثر جلالی
الان سخن ایشون رو درک میکنم،
شهید زنده بودن در دنیا، شهادت رو نصیبمون میکنه..گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید
اما..
گر پایان راهت جز خدا بود غم بخور.. -
Gole Narges منظورم این نبود
-
Gole Narges منظورم این نبود
-
در تمناے غزل
در پی تفسیر توام...
مسٺ با خاطر تو بستہ بہ زنجیر توام...مݧ ڪنار غم تــــــو
خیره بہ تصویر توام...#مــولانا
@Z-H-Z