یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
@Zahra-Doostmohammadi در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
@Amin-th خیلی جمله جالبی گفتین داداش. حتما یادداشت میکنم توی دفتربرنامه ریزیم
@Amin-th
-
@Amin-th
-
-
@Amin-th خواهش
سوال بعدیو از رو پاسخ نامه نوشتم -
-
@Amin-th من دوسشون دارم همه جا هستن
-
بچه ها امروز يه خبر داشتيم كه دانشگاه علوم پزشكي اصفهان حداقل تا سوم خرداد كلاس هاي درسش رو تشكيل نخواهد داد
از اين نظر اين رو بايد به مدارس و دانشگاه هاي ديگه هم تعميم داد ...
زمان كنكور قطعا جابجا ميشه
اما اينكه چه زماني خواهد بود بايد ديد چه تصميمي گرفته ميشهبه نظر من كنكور نيمه دوم مرداد ماه برگزار خواهد شد
و اينكه مطالب حذف بشن و غير حضوري برگزار بشه و يا سوابق تحصيلي بشه اينا همش حرف مفته و شما جدي نگيريدش
باقدرت ادامه بديد
️
دکتر اسماعیلی -
بچه ها امروز يه خبر داشتيم كه دانشگاه علوم پزشكي اصفهان حداقل تا سوم خرداد كلاس هاي درسش رو تشكيل نخواهد داد
از اين نظر اين رو بايد به مدارس و دانشگاه هاي ديگه هم تعميم داد ...
زمان كنكور قطعا جابجا ميشه
اما اينكه چه زماني خواهد بود بايد ديد چه تصميمي گرفته ميشهبه نظر من كنكور نيمه دوم مرداد ماه برگزار خواهد شد
و اينكه مطالب حذف بشن و غير حضوري برگزار بشه و يا سوابق تحصيلي بشه اينا همش حرف مفته و شما جدي نگيريدش
باقدرت ادامه بديد
️
دکتر اسماعیلی@Dentist-zahra یکی از دوستان نمیدونم کی بود گفت کنکور همون موقع برگزار میشه و نیم سال دوم دوازدهم نیس اینو برای اون گذاشتم
نظر یکی از دکتراس و همچنین مشاور -
@Dentist-zahra یکی از دوستان نمیدونم کی بود گفت کنکور همون موقع برگزار میشه و نیم سال دوم دوازدهم نیس اینو برای اون گذاشتم
نظر یکی از دکتراس و همچنین مشاور@Dentist-zahra در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
@Dentist-zahra یکی از دوستان نمیدونم کی بود گفت کنکور همون موقع برگزار میشه و نیم سال دوم دوازدهم نیس اینو برای اون گذاشتم
نظر یکی از دکتراس و همچنین مشاورفک نمیکنم اینطوری باشه
-
سلام
4ونیم فیزیک
2ونیم شیمی
3 حسابان
1و نیم هندسه
1ونیم آمارو احتمال
کل:13 ساعت
1ساعتم به خودم استراحت دادم -
سلام دیروز 12 ساعت
امروز 10 ساعت -
سلام دوستان روز دندون پزشکو اول به خودم بعد به کسایی که عشق دندون پزشکی دارن تبریک میگم
★
-
fatemeh sharifniairad سلام من فیلم های استاد هامون سبطی رو ندیدم ولی فکر میکنم دوره دستور زبان فارسی ایشون بتونه کمکتون کنه
@Zahra-Doostmohammadi مرسی ممنون از راهنماییتون
-
سلام
1ونیم دینی
1ونیم زبان
3وربع فیزیک
3 شیمی
2ونیم حسابان
2ونیم هندسه
کل:14 وربع -
سلام 9 ساعت مطالعه