ذرت خونی
-
سلام. وقتی میگنaa یعنی خالصه تو اون صفت!برای بقیه هم همیطور! پس الان 3 تا صفت خالص داریم. تو اولی خالص مغلوب(aa) تو دومی خالص (BB) و تو سومی هم خالص مغلوب(cc) هست.
خالص و ناخالص تو یک صفت معنی داره!
پس اینجا3 صفت خالص داریم
الان این سه تا صفتی که دادید هر کدوم میشه فهمید تحت کنترل2 آلل هستن ولی رابطه ی صفت B رو قطعی نمی تونیم بگیم غالب-مغلوبی هست!Mohsen Taheri مطمئنی؟ صفتش چند جایگاهیه نه اینکه چند صفته
-
به سان خورشید در ذرت خونی گفته است:
@ahmadt در ذرت خونی گفته است:
سلام
aaBBcc خالص هست یا ناخالص؟
(یعنی در خالص بودن یکی بودن هر دو دگره هم جایگاه در تمام کروموزوم های همتا ملاک هست؟ یا بارز/نهفته بودن همه دگره های تعیین کننده یک صفت؟)سپاس
عاقا من یادم رفته:/
هنوز توو چارتای درسی به واحد ژنتیک نرسیدیم اونجا مرور میشه -
به سان خورشید در ذرت خونی گفته است:
سلام
(یعنی در خالص بودن یکی بودن هر دو دگره هم جایگاه در تمام کروموزوم های همتا ملاک هست؟ یا بارز/نهفته بودن همه دگره های تعیین کننده یک صفت؟)سپاس
هنوز توو چارتای درسی به واحد ژنتیک نرسیدیم اونجا مرور میشهبه سان خورشید در ذرت خونی گفته است:
سلام
هنوز توو چارتای درسی به واحد ژنتیک نرسیدیم اونجا مرور میشهاوکی
-
Mohsen Taheri مطمئنی؟ صفتش چند جایگاهیه نه اینکه چند صفته
به سان خورشید چندجایگاهی؟؟؟؟؟
ژنتیک نظام قدیم خیلی پر و پیمون بود داداش خیالت راحت!
نمی تونیم آلل های مربوط به یک صفت رو با حروف مختلف نشون بدیم مگه اینکه اون آللهاش رابطه ای غیر از غالب و مغلوبی داشته باشن مثل گروه خونی که A برO غالبه،B هم برO غالبه ولی A و B هم توانند!( مثل رنگ گاو که یا سفیده یا سیاه یا سفید و سیاه قاطی میشه) در اینجا آللها رو با حروف بزرگ و مختلف نشون میدن!
ولی اگه حرف کوچک بنویسن قطعا حرف برگی بوده درکنارش پس غالب و مغلوبی داشتیم!
باز از دوستان دیگه هم بخواین نظر بدن!!!
من اولین باره که میشنوم ژنوتیپaaBBcc مربوط به یک صفت بشه!! -
نمی تونیم آلل های مربوط به یک صفت رو با حروف مختلف نشون بدیم مگه اینکه اون آللهاش رابطه ای غیر از غالب و مغلوبی داشته باشن مثل گروه خونی که A برO غالبه،B هم برO غالبه ولی A و B هم توانند!( مثل رنگ گاو که یا سفیده یا سیاه یا سفید و سیاه قاطی میشه) در اینجا آللها رو با حروف بزرگ و مختلف نشون میدن!
من اولین باره که میشنوم ژنوتیپaaBBcc مربوط به یک صفت بشه!!Mohsen Taheri در ذرت خونی گفته است:
من اولین باره که میشنوم ژنوتیپaaBBcc مربوط به یک صفت بشه!!د خب ما همینو داریم توی کتاب مون. این صفت رو چند جایگاهی و پیوسته معرفی کرده. بچه های نظام جدید میدونن من چی میگم دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
وگرنه ژنتیک مندلی نظام قدیم اصلا چیزی دیگه ایه
-
Mohsen Taheri در ذرت خونی گفته است:
من اولین باره که میشنوم ژنوتیپaaBBcc مربوط به یک صفت بشه!!د خب ما همینو داریم توی کتاب مون. این صفت رو چند جایگاهی و پیوسته معرفی کرده. بچه های نظام جدید میدونن من چی میگم دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
به سان خورشید صفات پیوسته ی چیز دیگه ست داداش. میدونم چی میخوای بگی. ولی الان اگه BB فرضا مربوط به حالت مو باشه و aa مربوط نرمه ی گوش و cc مربوط به عدم گودی روی چانه.....با فرض اینکه اینا روی یک کروموزوم باشن میتون با هم به ارث برسن طی میوز که همون پیوستگی میشه ولی ربطی به اینکه چندصفتن نداره!!!
ایشون که نگفته با هم ب ارث میرسن یا نه(در مورد نحوه ی وراثت حرف نزده) فقط گفته چند صفتن یا نه؟ -
به سان خورشید صفات پیوسته ی چیز دیگه ست داداش. میدونم چی میخوای بگی. ولی الان اگه BB فرضا مربوط به حالت مو باشه و aa مربوط نرمه ی گوش و cc مربوط به عدم گودی روی چانه.....با فرض اینکه اینا روی یک کروموزوم باشن میتون با هم به ارث برسن طی میوز که همون پیوستگی میشه ولی ربطی به اینکه چندصفتن نداره!!!
ایشون که نگفته با هم ب ارث میرسن یا نه(در مورد نحوه ی وراثت حرف نزده) فقط گفته چند صفتن یا نه؟Mohsen Taheri آخه میگه رنگ ذرت! میدونم شما چی میگی
-
Mohsen Taheri آخه میگه رنگ ذرت! میدونم شما چی میگی
به سان خورشید نگفته رنگ ذرت ایشون که سوال رو پرسیدن
-
مربوط به رنگ ذرت هست دیگه (عنوان تاپیک)
انجمن همسایه میگن خالص هست
-
مربوط به رنگ ذرت هست دیگه (عنوان تاپیک)
انجمن همسایه میگن خالص هست
@ahmadt سلام سوال کتاب درسی بوده یا؟
من تا حالا تو عمرم همچین چیزی ندیدم بدید صاحبش اظهارنظر کنه داداش گلم!چون عجیبه -
صفحه ۴۴ و ۴۵ کتاب درسی نظام جدید هست و کمی مبهم هست
طبق سه خط ص ۴۴ اخر به نظر میرسه به نظر کتاب به جز aabbcc و AABBCC بقیه ناخالص باشن

-
صفحه ۴۴ و ۴۵ کتاب درسی نظام جدید هست و کمی مبهم هست
طبق سه خط ص ۴۴ اخر به نظر میرسه به نظر کتاب به جز aabbcc و AABBCC بقیه ناخالص باشن

@ahmadt آقا احمد من تو تاپیکتو "ذرت" رو توجه نکردم ببخشید
این صفت ظاهرا 3 ژنی هست که چون همه ی جفت آلل ها یکسانند در هر ژن، میگیم خالص..
ببخشید
ولی اگه پیوستگی هم داشته باشن دیگه ن خالص نمیشه و فقط همون دوحالتی که گفتید خالص میشه(چون اینجا پیوستگی درگیر میشه ی ذره سخت میشه کار)