تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
-
کوثر جلالی تصميم خيلي خوبي گرفتين تبريك ميگم ان شاالله ثابت قدم باشن. من كه تو همين معاشرت كوتاه فهميدم قلب بزرگي دارين. شما هم قدر خودتونو بدونين ان شاالله با خبراي خوب و موفقيتاي درسي برگردين. ما هم محتاجيم به دعا كوثرجونم
️
@خانوم-وكيل ممنونم عزیزم.لطف داری .واس شما هم تو اینراه ثابت قدمی و موفقیت رو ارزو میکنم
-
کوثر جلالی
نگاه خدا ضامن لحظه به لحظه زندگیت..️
Gole Narges مررسی از دعای قشنگتون منم ارزو میکنم نگاه پرمهر خدا سهم شما از زندگی باشه فقط
-
Gole Narges مررسی از دعای قشنگتون منم ارزو میکنم نگاه پرمهر خدا سهم شما از زندگی باشه فقط
-
سلام خوبید من امروز این تاپیک رو دیدم و بسیار خوشحال شدم
به نظر من این چله ها یک خصلت خوبی که داره دل آدم رو صاف میکنه
سعدی دریکی از اشعارش میگه:(روی اگر چند پری چهره وزیبا باشد/نتوان دید در آیینه که نورانی نیست)
شما اگر بخواهید معشوق واقعی و حقیق رو ببینید اما آیینه دلتون زنگار داشته باشه نمیشه معشوق رو دیدو به نظرم این چله های ترک گناه یکی از راه هایی هست که زنگار دل رو ازبین میبره و درآخر یک بیت دیگه از سعدی میگم براتون
سعدی حجاب نیس تو آیینه پاک دار/زنگار خورده چون بنماید جمال دوست؟
امیدوارم زنگار دلتون ازبین بره و به اصل برسید
ببخشید اگر متنم بی ربط و یا بد بود
موفق باشید -
من هم از امروز می خوام از خودم یه دکتر علی ف جدید بسازم میخوام همه خصوصیات اخلاقی رو بهتر کنم
-
بسم رب العظیم
همانا..
امروز زودتر از بقیه به حساب خودم رسیدگی میکنم
روزی سر شار از سختی که ظاهرا قراره همچنان میزبانش باشم، ولی امید به خدایی که فرمود:
.
.به حساب خود رسیدگی کنید قبل از آنکه به حسابتان رسیدگی کنند.
️
..پایان
Gole Narges عزيزدلم دعا ميكنم از امتحان امروزت سربلند بيرون بياي
️
-
سلام خوبید من امروز این تاپیک رو دیدم و بسیار خوشحال شدم
به نظر من این چله ها یک خصلت خوبی که داره دل آدم رو صاف میکنه
سعدی دریکی از اشعارش میگه:(روی اگر چند پری چهره وزیبا باشد/نتوان دید در آیینه که نورانی نیست)
شما اگر بخواهید معشوق واقعی و حقیق رو ببینید اما آیینه دلتون زنگار داشته باشه نمیشه معشوق رو دیدو به نظرم این چله های ترک گناه یکی از راه هایی هست که زنگار دل رو ازبین میبره و درآخر یک بیت دیگه از سعدی میگم براتون
سعدی حجاب نیس تو آیینه پاک دار/زنگار خورده چون بنماید جمال دوست؟
امیدوارم زنگار دلتون ازبین بره و به اصل برسید
ببخشید اگر متنم بی ربط و یا بد بود
موفق باشیدmir sajjad سلام به شما
خيلي خيلي ممنونم از انگيزه اي كه دادين
ممنون از توجهتون
باعث دلگرمي ماست
خودتون هم اگه مايل بودين بهمون افتخار بدين تو جمعمون باشين
مرسي ازتون -
من هم از امروز می خوام از خودم یه دکتر علی ف جدید بسازم میخوام همه خصوصیات اخلاقی رو بهتر کنم
دکتر علی ف تبريك ميگم
مرسي كه لايق دونستين ما رو كه خبرشو بهمون بگين -
بسم الله الرحمان الرحیم
امروز سر دیر بیدارشدنم مامانم عصبانی شدن و من با هیچی حرف نزدن که کار همیشم باعث شدم آروم شن بعد میخواستم امتحانم و بخونم مامانم گفت بیا برو خونه رو تمیز کن منم این کار وکردم بعد رفتم
احساس میکنم امروز باداداشم یکم بهتر بودم
همین -
بسم الله الرحمان الرحیم
امروز سر دیر بیدارشدنم مامانم عصبانی شدن و من با هیچی حرف نزدن که کار همیشم باعث شدم آروم شن بعد میخواستم امتحانم و بخونم مامانم گفت بیا برو خونه رو تمیز کن منم این کار وکردم بعد رفتم
احساس میکنم امروز باداداشم یکم بهتر بودم
همین -
به نام خدايي كه فرمود:
من امروز خيلي بابامو نديدم خواب بودم كه رفتن بيرون
و اما مامان جون:
كتاب خوندم براشون
و نميدونم چرا اين روزا غذاهاي مامانم هرروز ماجرا ميشهخدايا هيچ شكموييو با غذا امتحان نكن
ماكارونيمون امروز خيلي عجيب بودمنم ورزش كرده بودم يه ساعتم بود كه داشتم واسه امتحانم ميخوندم كه فاصله بيفته حسابي گرسنه و در حال تلف شدن بودم كه با غذاي متفاوت مامانم مواجه شدم. پودر اويشن نداشتيم مامان جونم خود اويشنو ريخته بودن تو غذا
خوردم ... سخت بود ولي ممكن بودولي ديگه نتونستم تحمل كنم محترمانه خواستم يه فكر ديگه اي واسه شام بكنن
عوضش واسه مامانم ژله درست كردم. توت فرنگي كه خيلي دوست داره
دعاي عهد️ دعاي فرج
️ زيارت عاشورا
️
-
من امروز عالی بودم
داداشم درس نمیخونه رفتم باهاش صحبت کردم
درگیری خاصی نداشتم -
به نام خدايي كه فرمود:
من امروز خيلي بابامو نديدم خواب بودم كه رفتن بيرون
و اما مامان جون:
كتاب خوندم براشون
و نميدونم چرا اين روزا غذاهاي مامانم هرروز ماجرا ميشهخدايا هيچ شكموييو با غذا امتحان نكن
ماكارونيمون امروز خيلي عجيب بودمنم ورزش كرده بودم يه ساعتم بود كه داشتم واسه امتحانم ميخوندم كه فاصله بيفته حسابي گرسنه و در حال تلف شدن بودم كه با غذاي متفاوت مامانم مواجه شدم. پودر اويشن نداشتيم مامان جونم خود اويشنو ريخته بودن تو غذا
خوردم ... سخت بود ولي ممكن بودولي ديگه نتونستم تحمل كنم محترمانه خواستم يه فكر ديگه اي واسه شام بكنن
عوضش واسه مامانم ژله درست كردم. توت فرنگي كه خيلي دوست داره
دعاي عهد️ دعاي فرج
️ زيارت عاشورا
️
-
من امروز عالی بودم
داداشم درس نمیخونه رفتم باهاش صحبت کردم
درگیری خاصی نداشتم -
خیلی کم کار شدیم
@خانوم-وكيل
@jahad-20
دکتر علی ف