سوال
-
اگه اشتباه نکنم 34 باشه
Alireza Yousofvand با راه حل میخام چجوری حل کردین؟
-
اگه اشتباه نکنم 34 باشه
Alireza Yousofvand
خب ببین میانگینشو شده 35 پنج و از اونجا که تعدادشون فرد عدد وسیطی که میشه هیجدهمین قطعا 35 میشه حالا چون متوالین هشتا ازش کم میکنیم که دهمین به دست باید میشه 10 -
Alireza Yousofvand
خب ببین میانگینشو شده 35 پنج و از اونجا که تعدادشون فرد عدد وسیطی که میشه هیجدهمین قطعا 35 میشه حالا چون متوالین هشتا ازش کم میکنیم که دهمین به دست باید میشه 10Alireza Yousofvand نفهمیدم:downcast_face_with_sweat:
-
واسا من بگم
-
میشه 34 @Hamnafass
-
Alireza Yousofvand
خب ببین میانگینشو شده 35 پنج و از اونجا که تعدادشون فرد عدد وسیطی که میشه هیجدهمین قطعا 35 میشه حالا چون متوالین هشتا ازش کم میکنیم که دهمین به دست باید میشه 10Alireza Yousofvand ازتون سپاس گذارم الان متوجه شدم :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
Alireza Yousofvand ازتون سپاس گذارم الان متوجه شدم :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
@Hamnafass
نهع دارم عکس میفرستن -
میشه 34 @Hamnafass
@حسین-81 :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Hamnafass
نهع دارم عکس میفرستن@حسین-81 بله
-
واسا من بگم
......n-2 ,n-1, n ,n+1, n+2......
اقا یه عدد وسطش هست چون که تعداد فرد هستنو در اخر این جمع منها از هم کم میشن درسته و 35 پنجتا n میمونه 35 تا رو تقسیم بر س35 پنج کنیم میشه n حالا خود n میشه میانگین یعنی 35 و گ طبق الگ بریم میبینیم ک n عدد 18 ام پس باباید ازش هشتا کم کنیم تا به دست باید -
@Hamnafass
نهع دارم عکس میفرستن@حسین-81
خواهش -
......n-2 ,n-1, n ,n+1, n+2......
اقا یه عدد وسطش هست چون که تعداد فرد هستنو در اخر این جمع منها از هم کم میشن درسته و 35 پنجتا n میمونه 35 تا رو تقسیم بر س35 پنج کنیم میشه n حالا خود n میشه میانگین یعنی 35 و گ طبق الگ بریم میبینیم ک n عدد 18 ام پس باباید ازش هشتا کم کنیم تا به دست بایدAlireza Yousofvand :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-

-
@حسین-81 :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Hamnafass
نفس روش Virus متوجه شدی؟
اونو یاد بگیر از روش حسین جان راحت تره -
@Hamnafass
نفس روش Virus متوجه شدی؟
اونو یاد بگیر از روش حسین جان راحت تره@amirhossein-hf ممنون
-
از همگی ممنونم