نرون ها
-
سلام یه سوال داشتم تو فیلم آموزشی آقای قرایی در مورد نرون ها گفت که نرون رابط میلین نداره و نرون حرکتی آکسونش و نرون حسی هم دندریت و هم آکسونش میلین داره
ولی تو کتاب امسال یازدهم یه بخش اضافه شده که نوشته هر سه نوع نرون هم میتونن میلین دار هم بدونه میلین باشن الان تو کنکور ما کدوم رو باید در نظر بگیریم؟ -
سلام یه سوال داشتم تو فیلم آموزشی آقای قرایی در مورد نرون ها گفت که نرون رابط میلین نداره و نرون حرکتی آکسونش و نرون حسی هم دندریت و هم آکسونش میلین داره
ولی تو کتاب امسال یازدهم یه بخش اضافه شده که نوشته هر سه نوع نرون هم میتونن میلین دار هم بدونه میلین باشن الان تو کنکور ما کدوم رو باید در نظر بگیریم؟@امیر-فهیمی
سلام اون قسمت از کتاب که گفته هم میتونن میلین دار باشن هم بدون میلین هس همین طوره
ولی اگه دقت کنی توی شکل پایینش عکس نورون رابط و بقیه نورون هارو گزاشته و تو شکل مشخصه که نورون رابط بدون میلینه و همه نکات دیگه ای که تو شکل میبینی و اقای مقاری گفتن هستش چون تو شکله هس
پس تو کنکورم قطعا میاد چون تو شکل نشون داده -
ببین بستگی داره برای کنکور سال بعد باید از اون جمله ی کتاب استفاده کنی
چونکه هر ساله کتاباتغییرمیکنه -
@امیر-فهیمی
سلام اون قسمت از کتاب که گفته هم میتونن میلین دار باشن هم بدون میلین هس همین طوره
ولی اگه دقت کنی توی شکل پایینش عکس نورون رابط و بقیه نورون هارو گزاشته و تو شکل مشخصه که نورون رابط بدون میلینه و همه نکات دیگه ای که تو شکل میبینی و اقای مقاری گفتن هستش چون تو شکله هس
پس تو کنکورم قطعا میاد چون تو شکل نشون دادهzzz r اینو باید توجه داشته باشی تدریس استاد موقاری برای سال گذشته اس
-
zzz r اینو باید توجه داشته باشی تدریس استاد موقاری برای سال گذشته اس
Alireza Yousofvand
اره ولی کتاب هس من بر اساس کتاب یازدهم 98 گفتم وقتی تمام نوکاتن نورون ها و میلین هاشون تو شکل مشخصه و این که تو شکل نورون رابط رو بدون میلین گزاشته و همین طور نکات دیگه نورون ها تو شکل مشخصه
من جوابی که دادم براساس همین کتاب چاپ98 گفتم -
ببین بستگی داره برای کنکور سال بعد باید از اون جمله ی کتاب استفاده کنی
چونکه هر ساله کتاباتغییرمیکنهAlireza Yousofvand
فکر کنم هرکسی کتابش هرجوری که نوشته شده همون تو کنکور میاد نه تغییری که سال بعدش بوده
یعنی اگه زیست پارسال بعضی چیزاش برای امسال تغییر کرده فردی که پارسال یازدهم بوده و امسال کنکوری منبع زیست یازدهم امسال مارو نباید بخونه همو زیست سال خودشه
البته من اینجور شنیدم:man_shrugging: