راه ابریشم
-
@sedigheh-gholami در راه ابریشم گفته است:
@Amin-th یه سوال دیگ همون تستا کافیه برای رسیدن به تسلط توراه ابریشم ؟؟یا بازم زدن تست بیشتر توکتاب تست هم لازمه؟
به تسلط میرسونه شمارو ولی برای اینکه اون تسلطه حفظ بشه باید تست های بیشتری بزنید
پس همیشه به تستهای بیشتر نیاز دارید -
@Amin-th نه نه تسلط توی همایش ارش رو میگم ک گفتین ریسکش کمتره
آرش که هنوز نیومده و کسی اطلاعی در بارش نداره
ولی خوب قطعا تستهای کمتری خواهد داشت نسبت به راه ابریشم -
@Amin-th به هرحال ممنونم از راهنمایی تون و وقتی ک گذاشتید
خواهش میکنم:rose:
-
سلام وقت بخیر
من بیشتره برنامه های ریاضی اقای امینی راد برای ریاضی رو دیدم برای حل تست بیشتر وتثبیت یادگیری فک میکنید از الان دیره اگه بخوام راه ابریشم رو بخرم یا صبر کنم تا همایشای ارش برای جمع بندی ؟؟لطفا کسایی ک فیلما رو دیدن ودر جریانند نظر بدن وقت میشه از الان برای دیدن فیلمای راه ابریشم یا همون 0تا100 و کارگاه نکته وتست ریاضی استاد امینی کارسازه اگه بعدشم بخوام همایش ارش اقای ثابتی رو تهیه کنم؟؟؟؟ -
سلام وقت بخیر
من بیشتره برنامه های ریاضی اقای امینی راد برای ریاضی رو دیدم برای حل تست بیشتر وتثبیت یادگیری فک میکنید از الان دیره اگه بخوام راه ابریشم رو بخرم یا صبر کنم تا همایشای ارش برای جمع بندی ؟؟لطفا کسایی ک فیلما رو دیدن ودر جریانند نظر بدن وقت میشه از الان برای دیدن فیلمای راه ابریشم یا همون 0تا100 و کارگاه نکته وتست ریاضی استاد امینی کارسازه اگه بعدشم بخوام همایش ارش اقای ثابتی رو تهیه کنم؟؟؟؟@sedigheh-gholami اگه پایتون ضعیفه اول 14 قسمت اول ریاضی صفر تا صد اقای امینی راد رشته انسانی شونو نگاه کنید چون اون14تا قسمت پایتونو قوی میکنه بعد اینکه قوی شدین بعد بیاین صفر تا صدایه ریاضی تجربیشونو نگا کنید اقای امینی راد و بعدش کارگاه نکته و تستشون که جدا هست با صفر تا صداشون اونارم نگا کنین ان شالله ریاضیو صد بزنین ولی بعدش خودتونم تست تالیفی بزنین
-
@sedigheh-gholami اگه پایتون ضعیفه اول 14 قسمت اول ریاضی صفر تا صد اقای امینی راد رشته انسانی شونو نگاه کنید چون اون14تا قسمت پایتونو قوی میکنه بعد اینکه قوی شدین بعد بیاین صفر تا صدایه ریاضی تجربیشونو نگا کنید اقای امینی راد و بعدش کارگاه نکته و تستشون که جدا هست با صفر تا صداشون اونارم نگا کنین ان شالله ریاضیو صد بزنین ولی بعدش خودتونم تست تالیفی بزنین
-
@sedigheh-gholami نه ولی با اقای امینی راد که اینطور که گفتم بهتون پیش برین حتما ر یاضی صد میزنین
-
@sedigheh-gholami نه ولی با اقای امینی راد که اینطور که گفتم بهتون پیش برین حتما ر یاضی صد میزنین
-
@sedigheh-gholami ببیند اول تو اوت14قسمت اول ریاضی انسانیشون صفر تا صدشون خوب خوب پایتون قوی میکنن بعدش تو صفر تا صد ریاضی تجربیشون واقعا واقعا از صفر شروع میکنن وشما دیگه تو اون صفر تا صدم همه فصلهارو یادمیگیرین بعدش میرید سراغ کارگاه نکته و تستشون که تو اون کارگاه تست سراسری تست قلم چی تست گزینه دو و تست سنجش و گاج سالهای قبل رو حل میکنن که دیگه واقعا مسلط میشین
-
@sedigheh-gholami ولی واسه فصلهایه هندسه تحلیلی و هندسه و جبر برین سراغ اقای صدری یازدهم الا