مشورت تحصیلی
-
banoo عااطفه استرس داشتن یه چیز شخصیه،یعنی چی :یعنی اینکه اولا محرک ها برا هرکسی متفاوته ثانیا عامل های آروم کننده هم متفاوته برای هرکسی.
پس اولا عامل استرس خودتونوپیدا کنید و سعی کنید از بین ببریدش.ثانیا عامل هایی که آرومتون میکنه رو پیدا کنید و زیادش کنید.
یه مثال میزنم براتون : یکی میبینه دوستش فلان مبحث رو خونده ،استرس میگیره که واای من خیلی اوضاعم خرابه، یکی یه مبحثو تست میزنه میبینه خوب جواب نمیده و استرس میگیره و...
رای آروم شدن مثلا یکی نماز میخونه آروم میشه،یکی پیاده روی میکنه آروم میشه ،یکی موسیقی گوش میده،یکی با فکر کردن به آینده و هدف وآرزوش.
ولی تو هر شرایطی اینو بدونید که بهترین کار برای شما درس خوندنه و درس خوندنو درس خوندنه پس همیشه ه خودتون یاد آوریش کنید و یه انرژی خفن ازش بگیرید... -
mehdi_zangane آره خوب دقیقا الان چالش منم همینه .به هرحال کسی توی کنکور موفقه که سرعت و دقت و علمشو با هم داشته باشه.بعدشم من که نگفتم در مبحثی خبره ام فقط گفتم الان حوصله ندارم
-
mehdi_zanganereplied to یه آلایی on ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط mehdi_zangane انجام شده
یه آلایی
ببین این حالت پیش میاد.ولی حواست باشه هرچقدرم که توی یه مبحث خبره باشی بازم باید تست بزنی، به یه دلیل مهم، اونم اینه که سرعت عملت بالاتر میره، پس با حل کردن کامل یه تست به این حست غلبه کن -
عااطفه در مشورت تحصیلی گفته است:
mehdi_zangane
اقا مهدی هستین
من از الان خیلی استرس گرفتم همش میترسم اگه دندون در نیام کارم تموم
واقعن میترسم
بعضی وقتا از استرس بالا اصلن نمی تونم کتاب بگیرم دستم بخونم
به نظرتون چیکار کنم ؟کلا استرس رو بگین چیکار کنیم من که دست و پام یخ میکنه به سختی نفس میکشم از خرداد اینطوری شدم :|
البته همیشه اینطوری نیستم وقتی کم کاری میکنم :| -
mehdi_zangane
اقا مهدی هستین
من از الان خیلی استرس گرفتم همش میترسم اگه دندون در نیام کارم تموم
واقعن میترسم
بعضی وقتا از استرس بالا اصلن نمی تونم کتاب بگیرم دستم بخونم
به نظرتون چیکار کنم ؟ -
mehdi_zangane اصلا دیگه حوصله خوندن هیچی رو ندارم.هرسوالی رو که می خوام حلش کنم راه حلشو تو ذهنم مرور میکنم.میگم اینم که اینطوریه.اینم که بلدم....هیچی اصلا نمی تونم یه لحظه سوالی رو حل کنم.با وجودی اینکه آزمون قبلی کاهش تراز نداشتم ولی نمی دونم یهویی چم شد
-
mehdi_zanganereplied to ALI_hezbollah on ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط mehdi_zangane انجام شده
ALI_hezbollah سلام .بعد آزمون که اومدید خونه یه مقدار استراحت کنید و بعدش شروع کنید به تحلیل.سوالایی که نرسیدید رو یه بار دیگه حل کنید و غلطاتون رو پیدا کنید و دلیلش رو چک کنید و سعی کنید درستش رو یاد بگیرید.و اینکه برای آزمون بعد هدف گذاری کنید.
-
یه آلایی سلام.ببینید هدف هاتون رو کوچیک کنید و به اونا برسید، مثلا امروز فلان مبحث رو میخونم یا امروز فلان قدر میخونم.یا مثلا این آزمون فلان درصدو تراز رو میارم.
برای شروع هم از یه درسی که دوسش دارید استارت بزنید کم کم روحیه و اشتیاقتون برمیگرده -
سلام ممنون میشم روش تحلیل ازمون بگید کی تحلیل کنم چطوری و چه زمانی همش یکجا؟؟؟
-
نمی دونم از کجا شروع کنم.تو این مدت واقعا خسته شدم.اصلا انگاری هدفمم برام بی ارزش شده و هیچی برام مهم نیست یه جورایی به پوچی رسیدم.دوستان پر انرژی برای این جور مواقع چی کار می کنین؟
-
mehdi_zangane
سلام خیلی ممنونم از محبتتون...موفق باشید -
عااطفه امان امان امان
-
@دکتر-محبوبه سلام.مطالب همینجا رو از اول بخونید . کار شدنی ای هست اما یه شرط داره اونم تلاش پیوسته تا کنکور
-
@دکتر-محبوبه در مشورت تحصیلی گفته است:
سلام دوستای خوبم.....بابام میگه فقط دندون و دارو و پزشکی ینی اگه غیراز این باشه خودممم نمیرم...بچه ها نمیگم اصلا نخوندم ولی خوب نخوندم به نظرشما میتونم این سه رشته مطرح مخصوصا پزشکی رو قبول بشم اگه خیلی خوب بخونم؟؟؟مرسی از محبتتون
اما ن از این پزشکی و دارو ودندون ......که بعضیا رو چن سال پشت کنکوری کرده ......
توکلت به خدا باشه
هر کس به اندازه ی تلاشش نتیجه میگیره ...مسلما کسی که با تمام وجود تلاش کرده از کسی که خیلی زحمت نکشیده نتیجه ی بهتر میگیره .....
همه چی ام به خودت بستگی داره ...
ما وضعیت شما رو نمیدونیم که براش تصمیم بگیریم -
سلام دوستای خوبم.....بابام میگه فقط دندون و دارو و پزشکی ینی اگه غیراز این باشه خودممم نمیرم...بچه ها نمیگم اصلا نخوندم ولی خوب نخوندم به نظرشما میتونم این سه رشته مطرح مخصوصا پزشکی رو قبول بشم اگه خیلی خوب بخونم؟؟؟مرسی از محبتتون
-
-
mmoohhaammaadd77replied to mehdi_zangane on ۲۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
mmoohhaammaadd77 سلام دوست عزیز.ببین شما یه همتی کن همینجا رو برو از اولین کامنت شروع کن به خوندن و تا آخر بیا .قطعا 99 درصد سوالات براشون جواب هست .اگر بازم احساس کردی سوالی داری بپرس در خدمتت هستیم.
باشه ممنون
-
فااطمه ممنون از جوابتون
-
banoo خوبه موفق باشید:)
پست 180 از 295