تست ترجمه
-
@خانوم-وكيل انَّ هستش چون اگر ان بود باید بعد از ان فعل بیاید
-
@خانوم-وكيل انَّ هستش چون اگر ان بود باید بعد از ان فعل بیاید
کوثر جلالی من منظروم اِن شرطيه است نه اَن ناصبه اونم فقط چسبيده به فعل مياد؟
-
کوثر جلالی من منظروم اِن شرطيه است نه اَن ناصبه اونم فقط چسبيده به فعل مياد؟
@خانوم-وكيل إن شرطیه باز هم بعدش فعل میاد
-
@خانوم-وكيل بعضی فعلا تو عربی یه حرفی یا دو حرفین، حالا این فعلش احتمالا اگه ترجمش درست باشه، نُحَ هستش که اون ن اخر هم نشونه صیغشه
فعل یه حرفی هم مث "ق" که تو قران هست، و قِنا عذاب النار، به معنی محافظت کردن و این چیزا :|
@Amir-Bernousi بعضی از افعال بر اساس قواعد اعلالی دو یا یک حرفی میشوند مانند مثالی ک شما زدین ک در اصل وقی بوده نه اینکه ریشه ان ق باشد پس توضیحتون غلط هستش
-
@Amir-Bernousi بعضی از افعال بر اساس قواعد اعلالی دو یا یک حرفی میشوند مانند مثالی ک شما زدین ک در اصل وقی بوده نه اینکه ریشه ان ق باشد پس توضیحتون غلط هستش
کوثر جلالی اره مثل وضع كه ميشه ضِع
-
کوثر جلالی اره مثل وضع كه ميشه ضِع
@خانوم-وكيل درسته
-
کوثر جلالی اینو معلم عربی سوممون گفته بود :|
البته اون موقع گفت معتلات سخته درس نمیدم :| -
کوثر جلالی اینو معلم عربی سوممون گفته بود :|
البته اون موقع گفت معتلات سخته درس نمیدم :|@Amir-Bernousi :blush: خودتونم میگن درس نداد..ولی خواهر منم استاد زبان عربی هستش و ان واسم اینارو کامل توضیح داد جوابارو هم اون داد چون من معتل زیاد بلد نیستم
-
@Amir-Bernousi :blush: خودتونم میگن درس نداد..ولی خواهر منم استاد زبان عربی هستش و ان واسم اینارو کامل توضیح داد جوابارو هم اون داد چون من معتل زیاد بلد نیستم
کوثر جلالی خوش به حالتون😍
-
کوثر جلالی خوش به حالتون😍
@خانوم-وكيل :rosette: