Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
ali shahmiri اعععععع بی تربیت اخه داداش دست ما نیست که مهم نظر استاده
-
ali shahmiri دقیقااا. معلم ما هم انقد زوم کرد رو حرکت و دینامیک اخر نفهمیدیم بقیه فیزیک چی شد!!!
-
دوستان عزیز روزی شیش بار این حرف رو تکرار نکنید و صبور باشید
-
-
m.jafari9877 کدوم حرفا داداش
-
Mohammad Fakhari اهان دینامیک میگی خخخخ من که برام مهم نیست دارم الکتریسیته میخونم
-
Mohammad Fakhari منم دقیقا همینم . اصلا تو فاز دینامیک نیستم . حرکتم دیدم خیلی وقتمو میگیره و داشت روحیه مو تضعیف میکرد گذاشتمش کنار از الکتریسیته شروع کردم . حالا حالا مونده تا خم اول رو رد کنم
-
یکی به خاطر یه مقدار پول بخیه یه نفرو باز میکنه یکی هم رایگان به خاطر ارزش های مقدس وقتشو میزاره ببینید بین انسان ها چه تفاوت هایی میتونه باشه بابت لحظه لحظه وقتی که برامون میزاری ممنون
-
تدریستون حرف نداره...من فقط فرصت داشتم مبحث نوسان و موج رو ببینم و تفاوت زیادی ایجاد شد تو درصد هام ....ممنونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم.....
.ای کاش میرسیدین و مباحث پایه فیزیک رو هم تدریس میکردین؟؟؟ -
با سلام و تشکر از سایت بی نظیر آلاء.. دوستان یه سوال دارم اونم اینه که من اگه از الان بخوام بکوب شروع کنم به درس خوندن و فیلم ها رو دیدن ایا برای کنکور موفق میشوم؟؟... و سوال دیگرم اینه که با وجود تعداد کاربران بالا در این سایت ( کسانی از فیلم ها استفاده میکنند و حتی خود دانش اموزان مدرسه آلاء) چرا کسانی که موفق میشوند برای رتبه های زیر 1000 چرا انقدر کم هستند... یعنی مشکل از کجاست.. مشکل از کم خوندن و یا دیر شروع کردن ؟؟؟ در کل منظورم اینه که با این همه رقیب های سرسخت (منظورم کاربرای سایت) که بیشترشون هم از فیلم های عالی آلاء استفاده میکنند.. و با وجود وقت کمی که مانده ( 4 ماه ) میتوان موفق شد و رتبه زیر 1000 را کسب کرد...؟؟؟؟!!!! ( البته این رو هم بگم که وضعیت تحصیلی من اصلا خوب نبوده و این که تازه انگیزه پیدا کردم برای درس خوندن) ممنون میشم که راهنماییم کنید..
-
سلام اگه واقعا به همین انرژی که مطلب رو نوشتین درس بخونین تا روز کنکور،حتما به امید خدا به هدفتون میرسید.مشکل از کم خوندن یا درست نخوندن هست.منظورم شیوه های غلط درس خوندنه.شما با شیو های درست و برنامه ریزی منظم و پشتکار زیاد درس بخون مطمئنا به رتبه و رشته ی مورد نظرت میرسی
-
ممنون از جوابت
-
mmoohhaammaadd77@
دوست عزیز یک چند کلمه باید برات بگم
تو چت بهت پیام دادم اون جارو بررسی کن
چون تازه شروع کردی یکسری چیز ها بهت بگم کارت راه بیافته -
@mmoohhaammaadd77دوست عزیز یک چند کلمه باید برات بگم
mmoohhaammaadd77
mmoohhaammaadd77دوست عزیز یک چند کلمه باید برات بگم
ممنون بهترین معلم فیزیک
-
سلام
مباحث پایه رو استاد کی تدریس میکنند؟ -
استاد ایول دینامیکو همین جوری ب تدریسش ادامه بدید واقعن عالیه
ممنون
-
استاد خواهشن پایه فراموش نشه
-
سلام دوستان
استاد فصل امواج صوتیو درس داده بودن مگه نه ؟؟