اشکال ریاضی
-
@سما-نویدفر اره واقعا
بعضی موقع ها انقد ب سوالات اسون بر نمیخوری که همرو ب چشم سوالای استاندارد و سخت میبینی :| -
@سما-نویدفر اره واقعا
بعضی موقع ها انقد ب سوالات اسون بر نمیخوری که همرو ب چشم سوالای استاندارد و سخت میبینی :|Virus
بله.
️
️
️
خیلی ممنون -
البته سوال المپیاد بود
-
البته سوال المپیاد بود
-
وقتی میگه از 20 نفر، هرنفر حداقل یبار بازی کرده، یعنی یه خط به هر کدوم میدیم پس میشه 10 تا بازی که همه بازی کرده باشن و توی هیچکدوم هیچ فرد تکراری نیست،
پس ما 6 بازی دلخواه هم که از بین این 10 بازی انتخاب کنیم(انتخاب دلخواه 6 شی از بین 10 شی) در هر حالت12 نفر متفاوت بازی میکننمنطقیه؟
-
لطفا سوال ۲رو توضیح بدین
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
همیار
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
رتبه-های-انجمن-آلاءmobin esmailpour در اشکال ریاضی گفته است:
لطفا سوال ۲رو توضیح بدین
همیار
رتبه-های-انجمن-آلاءپاسخ معلم
mobin esmailpour
@سما-نویدفر
Virus -
mobin esmailpour در اشکال ریاضی گفته است:
لطفا سوال ۲رو توضیح بدین
همیار
رتبه-های-انجمن-آلاءپاسخ معلم
mobin esmailpour
@سما-نویدفر
VirusGole Narges وا ... این چه حرفیه. چرا این طوری میگین؟ اگه این طوری باشه میگیم: 20 نفر داریم که هر کدوم به صورت جداگانه با هم بازی میکنن که میشه 10 بازی. حالا 8 نفر دیگه هم از هم خوششون اومده و میخوان با هم دیگه بازی کنن .
:|
چه ربطی به برهان خلف داره؟
من به روش معلمتون مخصوصا خط 5 از پایین مشکل دارم. -
وقتی میگه از 20 نفر، هرنفر حداقل یبار بازی کرده، یعنی یه خط به هر کدوم میدیم پس میشه 10 تا بازی که همه بازی کرده باشن و توی هیچکدوم هیچ فرد تکراری نیست،
پس ما 6 بازی دلخواه هم که از بین این 10 بازی انتخاب کنیم(انتخاب دلخواه 6 شی از بین 10 شی) در هر حالت12 نفر متفاوت بازی میکننمنطقیه؟
Gole Narges بله منم انتخاب ۶ از ۱۰ بدست اوردم پایین تر شد ۲۱۰ دیگه
ولی بچه ها میگن تعداد حالات نمیخواد مثل اینکه ساده تر از این حرفا بوده -
ولی بچه ها میگن تعداد حالات نمیخواد مثل اینکه ساده تر از این حرفا بودهVirus در اشکال ریاضی گفته است:
ولی بچه ها میگن تعداد حالات نمیخواد مثل اینکه ساده تر از این حرفا بودهمشکل حل من و شما این بود که بجای اینکه ثابت کنیم همچین چیزی قابل رخ دادنه،
مستقیم رفتیم دنبال اینکه به چند طریق میتونیم این 6بازی رو بین 20 نفر انجام بدیم -
Gole Narges وا ... این چه حرفیه. چرا این طوری میگین؟ اگه این طوری باشه میگیم: 20 نفر داریم که هر کدوم به صورت جداگانه با هم بازی میکنن که میشه 10 بازی. حالا 8 نفر دیگه هم از هم خوششون اومده و میخوان با هم دیگه بازی کنن .
من به روش معلمتون مخصوصا خط 5 از پایین مشکل دارم.@سما-نویدفر در اشکال ریاضی گفته است:
Gole Narges وا ... این چه حرفیه. چرا این طوری میگین؟ اگه این طوری باشه میگیم: 20 نفر داریم که هر کدوم به صورت جداگانه با هم بازی میکنن که میشه 10 بازی. حالا 8 نفر دیگه هم از هم خوششون اومده و میخوان با هم دیگه بازی کنن .
من به روش معلمتون مخصوصا خط 5 از پایین مشکل دارم.مگه ما نخوندیم گاهی وقتا از راه نقیض زودتر به جواب میرسیم؟
این تفسیر اثباتش و برای اینکه به چند طریق میتونیم 6 بازی رو از بین 20 نفر انجام بدیم از ترکیب (6 از 10) استفاده میکنیم.
-
@سما-نویدفر در اشکال ریاضی گفته است:
من به روش معلمتون مخصوصا خط 5 از پایین مشکل دارم.مگه ما نخوندیم گاهی وقتا از راه نقیض زودتر به جواب میرسیم؟
این تفسیر اثباتش و برای اینکه به چند طریق میتونیم 6 بازی رو از بین 20 نفر انجام بدیم از ترکیب (6 از 10) استفاده میکنیم.