یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
@jahad-20 خدارو شکر خوبم
دکتر علی ف اين جا چت نكنين
-
دکتر علی ف اين جا چت نكنين
@خانوم-وكيل به بزرگواری خودتون ببخشید
-
@سما-نویدفر من فالوت كردم عزيزم اگه ميشه عمومي گفت عمومي راحت ترم با چت يه كم مشكل دارم اينجا باشه بقيه هم استفاده ميكنن البته اين تاپيك نه تاپيك تغيير
ولي اگه لازمه خصوصي باشه من فالويي اجي -
@سما-نویدفر یوهو؟ من به قولم عمل نومودم !!!!!!!!!!!!
1ساعت شیمی
1 ساعت فیزیک
1 ساعت عربی
1 ساعت گسسته@سما-نویدفر موف ق باشی من هم فردا با دست پر میام
-
سلام
2دینی
5 فیزیک
2ونیم حسابان
2 گسسته
1 امار
کل: 12 و نیم
فردا با یه ترکیبی پر رو در خدمتتون خواهم بود -
سلام من دیروز حدود 3 ساعت خوندم که واسش دلیل دارم اولا این برنامه شاد خیلی مزخرفه کلی وقتمو گرفت تهشم درست نشد دوما دندونپزشکی رفته بودم حدود ساعتای 5ونیم واسه ارتودنسیم (البته اگه دست خودم بود تو این وضعیت نمیرفتم ولی مجبور بودم )حدود 8برگشتیم خونه و تازه دردم شروع شد تا ساعت 3 نصفه شب نتونستم بخوابم و بعدش یه استامینوفن خوردم و تازه بیدار شدم(ما کلا کم پیش میاد دارو بخوریم واسه همین دیر خوردم)
دیگه ببخشید دیگه
البته اینم اضافه کنم که نمیتونم امروز واسه جبران دیروز بترکونم چون هنوز درد دارم@Z-H-Z دندون پزشکی ها که گفتن تا اطلاع ثانوی بستس چجوری باز بوده؟؟
-
سلام من فردا با ده ساعت میام
-
@Marmar81 سلام دوستای گلم،ساعت ۴ شروع کردم به خوندن یهویی ساعت ۶/۳۰خابم برد ۹ بیدارشدم..
۲/۳۰ دینی۱
۳ زیست گیاهی+تست
۱ عربی پایه قواعد
۱ ادبیات
جمع ۷/۳۰ امروز ساعت مطالعم اصلا خوب نبود،فردا قول میدم برسونمش به همون ساعت مطالعه دلخواهم،،
به بزرگی ارزوهات فکر نکن به بزرگی اونی فکر کن که قراره ارزوهات رو براورده کنه پس بزرگ ارزو کندوستون دارم،موفق باشید همگی
-
@Z-bahrami دلم میخواد باهام رقابت کنین
-
@Z-H-Z دندون پزشکی ها که گفتن تا اطلاع ثانوی بستس چجوری باز بوده؟؟
-
سلام 8 ساعت
4ساعت زیست
4 ساعت شیمی -
سلام به همه دوستان خوب الایی
خوب دوستان در ادامه تاپیک قبلی ( طرح تغیر چهل روزه) این تاپیک رو زدیم که با توجه به تجربیاتی که کسب کردیم دیگه اون بد قولی های قبلی رخ نده اینجا مثل تاپیک قبلی همه میایم گزارش میدیم تو طول روز چه درسایی رو چقدر خوندیم و یسری نکات کاربردی در مورد نحوه درس خوندن و حرف های انگیزشی میزنم و .... قوانین همونه فقط یه چیز جدید از این به بعد طبق ساعتی که توافق میکنیم هممو باید تو روز یه ساعت مشخص یا بیشتر درس بخونیم اگه 2 روز متوالی زیر حرفمون زدیم دیگه از چالش اخراج میشیم این نکات هم دباره مینویسم برا تازه وارد ها
please pay attention
دوستانی که پشت کنکوری هستن چه اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 11 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه
فقط خواهش میکنم چت نکنید اگه پندی نصیحتی نکته ای چیزی هست که به درد بخوره بگید خیلی هم خوشحال میشیم ولی چت نکنید ممنون
MahdiNOVE سلام من چیجوری باید اینجا بنویسم ؟