b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
ببخشید اسیدو باز کی تدریس میشه؟؟
-
ali shahmiri
گفته شده که کلا 2 فصل آخر شیمی پیش (پیش2) بعد از عید تدریس میشه! -
Mohammad.A در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ali shahmiri
گفته شده که کلا 2 فصل آخر شیمی پیش (پیش2) بعد از عید تدریس میشه!برای صدویکمین بار!!!
-
دوستان استاد شیمی سوم رو کی تموم میکنن؟؟
-
سلام.یه سوال:توکتاب شیمی من که چاپ سال ۸۷( خوده کتاب ن کمک درسی) نوشته که دراتم هیدروژن به علت تک اللکترونی بودن ان انرژی زیرلایه به lبستگی نداشته وفقط بهnبستگی دارد یعنی ترتیب زیرلایه هاش به این صورته
1s 2s 2p 3s 3p 3d 4s 4p 4d 4f....
توکتاب جدید این مطلبوندیدم؟حذف شده نه؟
این موضوع هنوزم صدق میکنه واسه هیدروژن؟ -
مخصوص بهترین دبیر شیمی!
مهر شما، گرافیت وجود مرا الماس کرد. من از با شما بودنم چیزی فراتر از استوکیومتری زندگی و مولاریته شادیها آموختم. امیدوارم کلویید زندگیتان شفاف و معادلات زندگیتان موازنه شده و محلول زندگیتان از عشق و محبت فراسیر شده باشد. با بیشترین درصد خلوص دوستتان دارم و با بالاترین غلظت مولال ارزوی موفقیت برایتان دارم...... -
saeed xii کتاب درسی الان هم یه این موضوع اشاره کرده ولی چون اتم هیدورژن فقط یک الکترون داره پس نیازی به رفتن به اون زیرلایه هایی که شما گفتید نداره ولی اگه بحث انرژی کلی اونا در صورت گرفتن (تاکید میکنم اگه بتونه ب یون چند بار منفی تبدیل بشه) آره انرژی اونا فقط به n بستگی داره و انرژی همه ی اوربیتال ها در یک لایه الکترونی باهم برابرند
-
ایا شیمی کنسل شده
-
چرا دیگه فیلم جدیدی از استاد نمیزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
ببخشید کسی لینک کانال استا آقاجانی رو داره؟
ممنون میشم بدین
-
sohrab در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان ریز مباحث جلسات
56، 57، 58، 59 ، 60، 61، 62، 63، 64، 65
مونده، میشه بنویسید که زود تر بذاریم رو سایت ؟سلام
2 جلسه کتابخوانیه که من دیدم البته دقیقا 2 تا قبل ایناییه که شماره زدین با این همه من مینویسمشون .2 جلسه ازین ها هم میشه تجزیه تحلیل کنکور95 که فکر کنم شماره سوالا یا یه توضیح ریز کفایت کنه.
متاسفانه من دیگه این کلاسارو نگاه نمیکنم