سوال گرامری
-
Hesam Mohammadi
open the door
sub داره؟ نه
غلطه ؟ نه
فعل امر كه دوئر نميخواد -
@خانوم-وكيل شما خودتون فرمودید جمله امری اون جمله جمله ی شرطی بوده
Hesam Mohammadi نميدونم

-
Hesam Mohammadi نميدونم

-
@خانوم-وكيل از دبیر زبانم میپرسم اطلاع میدم دیگه حرف اون قطعیه
Hesam Mohammadi لطف ميكنين

-
Hesam Mohammadi لطف ميكنين

@خانوم-وكيل با سلام غلط اصلی را یافتم مشکل از فعل try هست ببینید try دوتا معنی داره که یکیش تلاش برای انجام کار سخت هست که باید بعدش to بیاد و فعل مشخصش و یکی دیگه هم به معنای امتحان کردنه که بعدش باید فعل به صورت مصدر یا دارای ing باشه با توجه به این جمله tryبه معنای امتحان کردن هست پس نباید بعدش toبیاد و باید فعل به صورت ing میومد
-
@خانوم-وكيل با سلام غلط اصلی را یافتم مشکل از فعل try هست ببینید try دوتا معنی داره که یکیش تلاش برای انجام کار سخت هست که باید بعدش to بیاد و فعل مشخصش و یکی دیگه هم به معنای امتحان کردنه که بعدش باید فعل به صورت مصدر یا دارای ing باشه با توجه به این جمله tryبه معنای امتحان کردن هست پس نباید بعدش toبیاد و باید فعل به صورت ing میومد
Hesam Mohammadi مرسييي
@Zahra-gh20 جوابشون عالي بود
خيلي لطف كردين الان يادداشتش ميكنم خيلي ممنونم

-
Hesam Mohammadi مرسييي
@Zahra-gh20 جوابشون عالي بود
خيلي لطف كردين الان يادداشتش ميكنم خيلي ممنونم

-
اگر سوال دیگه ای هم داردید مطرح کنید سوال شما فوق العاده چالشی و عالی بود اگر خودم بلد بودم بهش جواب میدم اگرم نه مثل همین سوال از فامیلم که یکی از مترجم های زبان برای سفارت هست از اون میپرسم
Hesam Mohammadi منم ميتونم سوال زبان داشتم منشنتون كنم؟ من سوال زياد دارم

-
Hesam Mohammadi منم ميتونم سوال زبان داشتم منشنتون كنم؟ من سوال زياد دارم

-
@خانوم-وكيل چرا که نه حتما میتونید
Hesam Mohammadi گفتم ممكنه اگاهسازيش حواستونو پرت كنه. مرسي ازتون خدا خيرتون بده

-
Hesam Mohammadi گفتم ممكنه اگاهسازيش حواستونو پرت كنه. مرسي ازتون خدا خيرتون بده

️قوانین پاراگراف نویسی