دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سوالات چالشی زیست شناسی
-
Hesam Mohammadi البته اگه یاخته سالم باشه اینترفرون ترشح نمیکنه باید الوده به ویروس باشه
-
Hesam Mohammadi نوعشو نمیدونم چیه، ولی اریتروسیت بالغ نمیتونه پروتئین تولید کنه
-
@Amir-Bernousi تو کتاب نظام جدید هست؟ من پایه یازدهم دوازدهمه؟ اگه نیست که در نظر نمیگیرم. و گفته من درسته.
-
-
@Danter-group دیگه میدونین گلبول قرمز هسته نداره :| نیومده تو کتابتون؟
-
fatemeh8181 گفتم که میتواند پس یعنی تواناییشو دارند
-
@Amir-Bernousi @saman-b89
مگه هسته نداشته باشه پروتئین سازی انجام نمیشه؟ -
@Amir-Bernousi فک نکنم ترشحش ربطی به هسته داشته باشه توی کتاب بهش نپرداخته و گفنه اینترفون نوع 1 از هر یاخته آلوده به ویروس ترشح میشه
-
@Amir-Bernousi چرا گفته این موضوع و ..
-
Hesam Mohammadi کتاب نگفته "هر".
-
Hesam Mohammadi البته اگه بگیم هر هم درسته عبارت به نظر من و برخی طراحان سوال از جمله دکتر روزبهانی گزینشگر کانون.
-
@Danter-group
اصل پروتئین سازی وجود DNA هست، وقتی هسته نداره در نتیجه DNA هم نداره و در نهایت رونویسی هم صورت نمیگیره که مواد اولیه ی لازم برای پروتئین سازی داشته باشه
بخاطر همینه بعد از گذشتن 120 روز به راحتی شکننده میشه غشاشون -
Hesam Mohammadi پروتئین سازی رو دارین که؟
-
@Amir-Bernousi ببخشید که بیشتر از این دانشم اجازه نمیده که با شما بحث کنم چون پروتئین سازی و اینا تو دوازدهمه فکر کنم.
-
@Amir-Bernousi سال دوازدهم داریم
-
@Amir-Bernousi دقت کن هسته هم نباشه میتوکندری DNA حلقوی داره پس بدون DNA نمیمونه