7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
سوالات چالشی زیست شناسی
-
@Amir-Bernousi من یازدهمم اونارو نمیدونم ولی داخل آزمون آزمایشی برای ما درست گرفت
-
@Danter-group حالا من نوع اینترفرون رو نمیدونم، نداشتیم، اگه جنسش از پروتئین باشه، سلولی که هسته نداشته باشه نمیتونه تولیدش کنه
-
@Amir-Bernousi اوکی ان شاالله وقتی به دوازدهم رسیدیم بحث رو ادامه میدیم
-
Hesam Mohammadi آقا موقاری سر این موضوع خودشو کشت.به نظر من اصلا سوال بحث برانگیزی نیست.
حالا برای اینکه سوالتون را بی جواب نگذاشته باشم:باید گفت که در بدن هر فرد چه مرد چه زن از بخش قشری غده فوق کلیه به اندازه کم و ثابتی هورمون های استروژن پروژسترون و تستوسترون ترشح میشه اما میزان این هورمون ها بسته به مرد یا زن بودن و بسته به زمان متغیر است. -
سوال پر بحثی بود
-
Arya Rafiey اولین سوال بود عزیز ولی جای بحث داره همین نکته ها رو خیلیا سر تست فراموش میکنند
-
Hesam Mohammadi منظور بدی نداشتم
-
Arya Rafiey نه من راجب سوال قبلی گفته بودم بله درسته منم از آقای موقاری اونو استنباط کردم اما همین نکته هایی رو که بلدی اگه اینارو تکرار نکنی و سوالش مفهومی بوده باشه یادت میره
-
Hesam Mohammadi در سوالات چالشی زیست شناسی گفته است:
خب یک سوال دیگه:
مصرف بلند مدت الکل میتواند سبب سکته مغزی و مشکلات کبدی شود
ص یا غ با دلیلوقت کردید به اینم جواب بدید
-
Hesam Mohammadi سکته قلبی نه مغزی .
-
Hesam Mohammadi این سوال برای کسایی که الان یازدهم هستن جوابش ((بله))است چراکه در کتاب اومده هرسه میتوانند میلین داشته باشند ولی این جمله برای بچه هایی که پارسال یازدهم بودن نبودش!
-
Hesam Mohammadi فهمیدم نکته سوالت اونجاست و شک کردم. در نتیجه کتاب یار و یاورم بود در پاسخ دادن به این سوال.
فکر کنم علاقه شدیدی به عوض کردن کلمات کتاب داری. -
Hesam Mohammadi ههههههه آره من ندیدمش