سوالات چالشی زیست شناسی
-
@saman-b89 در سوالات چالشی زیست شناسی گفته است:
@Danter-group متوجه نمیشم ولی اسم ویروس HIVهست بیماری ایدز
آخ آخ شرمنده همیشه اما واتسون ، اما استون و ایدز ، HIV رو قاطی میکنم.
-
خب این آخرین سوالیه که من امروزم مطرح میکنم اگه شما هم میتونید سوال طرح کنید و بزارید سوال طرح کردن خیلی قدرت تحلیل شما رو میبره بالا خب بگذریم و بریم سر سوال:
گویچه سفید خونی که دارای میان یاخته با دانه های تیره و درشت هست همانند هورمون کلسی تونین می تواند مانع از انعقاد خون شود.
ص یا غ با ذکر دلیل -
خب این آخرین سوالیه که من امروزم مطرح میکنم اگه شما هم میتونید سوال طرح کنید و بزارید سوال طرح کردن خیلی قدرت تحلیل شما رو میبره بالا خب بگذریم و بریم سر سوال:
گویچه سفید خونی که دارای میان یاخته با دانه های تیره و درشت هست همانند هورمون کلسی تونین می تواند مانع از انعقاد خون شود.
ص یا غ با ذکر دلیلچقد همه چی قاطی پاطیه اصلا معلوم نیس پیاما کجا میرن
-
با سلام میخوام یک گروه زیست شناسی راه بندازم و اونجا سوال هایی که جای بحث داره مطرح بشه درسته اینطور سوالات توی کنکور معمولا استفاده نمیشه اما باعث میشه قدرت تحلیلمون بالا بره از اونجایی که من پایه یازدهم هستم میتونم سوالای بحث برانگیز رو از دهم و یازدهم مطرح کنم که جواب بدیم و انشالله بتونیم از زیست شناسی درک بهتری رو کسب کنیم.
با آرزوی موفقیت
@اپ-کاتالیزورهای-آلاء
@بچه-های-همخوانی
@دانش-آموزان-آلاءHesam Mohammadi چقد انلاینی خب چرا نمیری تست بزنی؟
-
چقد همه چی قاطی پاطیه اصلا معلوم نیس پیاما کجا میرن
parnaz solaty اگه میخوای جواب بدی سوالا رو پس نقل و قول کن بعد بگو ولی مشخصه کدوم سوالا برای کدومه
-
Hesam Mohammadi چقد انلاینی خب چرا نمیری تست بزنی؟
parnaz solaty امروز روز استراحتمه و بعدش از وقتی که مدرسه تعطیل شده بیشتر با آلا درس میخونم
-
parnaz solaty امروز روز استراحتمه و بعدش از وقتی که مدرسه تعطیل شده بیشتر با آلا درس میخونم
Hesam Mohammadi مهم تست زدنه آلا فقد برا یادگیریه
-
Hesam Mohammadi کلل روزو استراحتت میکنییی؟؟
-
parnaz solaty باشه چشم پس شما یاد نگیر و برو تست بزن فقط چون تست زدن مهمتره آخه دوست من تو تا زیستو درک نکنی چجوری میخوای تست بزنی
-
ص یا غ با ذکر دلیلHesam Mohammadi بازو فیله و هپارین داره که هپارین ضد انعقاد خونه پس درسته
-
Hesam Mohammadi کلل روزو استراحتت میکنییی؟؟
parnaz solaty نه یک نیمروز بعد از امتحان آزمایشی استرحت میکنم که هر دو هفتس
-
Hesam Mohammadi بازو فیله و هپارین داره که هپارین ضد انعقاد خونه پس درسته
parnaz solaty درباره کلسی تونین چی پس؟
-
parnaz solaty باشه چشم پس شما یاد نگیر و برو تست بزن فقط چون تست زدن مهمتره آخه دوست من تو تا زیستو درک نکنی چجوری میخوای تست بزنی
Hesam Mohammadi خب همش نباید اینجا باشی یاد میگی میری بهترین کار هم برای تسلط و فهمیدن زیست خلاصه برداریه
-
این پست پاک شده! -
Hesam Mohammadi ندیده بودم اینجا شو نه ضد انعقاد نیس
-
parnaz solaty
حتماً کارگاه های نکته و تست رو ببینید(چه با استاد موقاریِ عزیز،چه با آقای امینی)تا دیدگاهتون عوض بشه.
انصافاً تست هایی که انتخاب میشه در این کارگاه ها استاندارد هستن و حرفه ای... -
parnaz solaty
حتماً کارگاه های نکته و تست رو ببینید(چه با استاد موقاریِ عزیز،چه با آقای امینی)تا دیدگاهتون عوض بشه.
انصافاً تست هایی که انتخاب میشه در این کارگاه ها استاندارد هستن و حرفه ای... -
Hesam Mohammadi ندیده بودم اینجا شو نه ضد انعقاد نیس
parnaz solaty خب جوابش صحیح بوده از اونجایی که کلسی تونین از میزان یون کلسیم خون کاسته میشه که برای انعقاد خون کلسیم نیازه و بازوفیلم که هپارین ترشح میکنه که ضد انعقاد خونه
-
با سلام خب سوال چالشی امروزم رو مطرح میکنم:
در پروانه مونارک سلول خونی که عمل دیاپدز را در جاندار انجام میدهد میتواند متعلق به دفاع غیر اختصاصی باشد
ص یا غ با ذکر دلیل
@دانش-آموزان-آلاء -
در پروانه مونارک سلول خونی که عمل دیاپدز را در جاندار انجام میدهد میتواند متعلق به دفاع غیر اختصاصی باشد
ص یا غ با ذکر دلیل
@دانش-آموزان-آلاءHesam Mohammadi در سوالات چالشی زیست شناسی گفته است:
ص یا غ با ذکر دلیل
@دانش-آموزان-آلاءپروانه مونارک خون نداره.