آزمون غیر حضوری سنجش
-
-
سلام منم از مهر اسم نوشتم امروزم اولین ازمون جامش بود که خیلی عالی بود ومدت پاسخ به سوالات ازاد بوداما به محض ورود به پاسخ نامه 4 ساعت مهلت داشتی جواب بدی شما میتونید از روی سایت سنجش نحوه ی ثبت نامو بخونید جامع نوشته
-
سلام ان یعنی چی ؟ یعنی یه پاسخنامه از آزمون نباید داشته باشم؟؟؟!!!
زنگ هم میزنیم که جواب نمیدن (اول کلی آهنگ انتظار گوش میدی بعدش میگه کسی پاسخگو نیست)@1011 در آزمون غیر حضوری سنجش گفته است:
زنگ هم میزنیم که جواب نمیدن (اول کلی آهنگ انتظار گوش میدی بعدش میگه کسی پاسخگو نیست)جالبه کارنامه هم نزاشتن
-
زنگ هم میزنیم که جواب نمیدن (اول کلی آهنگ انتظار گوش میدی بعدش میگه کسی پاسخگو نیست) -
چون سوالا لو رفته
-
چون سوالا لو رفته
-
@HappyMoon نه کامپیوتر
@حسین-81 آخه این چه حرفیه ، وقتی آزمون غیر حضوری باشه ، همهجوره میتونن تغلب کنن نیازی به لورفتن سوالا ندارن . همینجوریش آزمون های حضوری لو رفته هستن.
الان کسی جواباشو نداره؟ -
@1011 اخه من با موبایل که رفتم اولش نشد بعد که صفحه کلید انگلیسی کردم کارنامه رو باز کرد، یه بار دیگه اطللعاتت رو وارد کن شاید اشتب میزدی،ولی در کل خیلی مزخرف بود آزمونش فقط درصد ها رو نوشته..
-
@1011 یه کانال تلگرامی دارم تحلیل سوالا رو گذاشته،اگه اونا میتونن بهتون کمک کنند بفرستم براتون؟
@HappyMoon در آزمون غیر حضوری سنجش گفته است:
@1011 یه کانال تلگرامی دارم تحلیل سوالا رو گذاشته،اگه اونا میتونن بهتون کمک کنند بفرستم براتون؟
اگر بفرستین ممنون میشم
-
@HappyMoon در آزمون غیر حضوری سنجش گفته است:
اگر بفرستین ممنون میشم
-
@HappyMoon واسه منم میشه بفرستین
-
@HappyMoon واسه منم میشه بفرستین
-