یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
سسسسلام بچه ها
من دیگه رد دادم ولی خیلییی خوشحاااالم اونقدری که حاظرم برای همه بچه ها تاپیک پیتزا بخرم
بالاخره بعد ازماه ها صفر زدن دینی توی ازمون موفق شدم امروز دینی دهم روتموم کنم از فردا هم دینی دوازدهم رو شروع مکنم بچه ها راستی من از کتاب مینی آیات گاج خوندم واقعا کتاب عاالیه،، فقط من اشتباهی رشته انسانی سفارش دادم
به نظرتون زیاد تفاوت داره؟امروز درگیر آزمون بودم زیاد نتونستم بخونم و بازم راضی نیستم به این ساعت مطالعه
۱h زیست
٣٠ مین ادبیات و عربی
۴/۵ آزمون
و در آخر چیزی که باعث شد امروز یکی از بهترین روزام باشه ۲/۵ اتمام دینی دهمفقط میمونه تست و تکرار..راستی بچه ها اشکال نداره من به همراه ساعت مطالعه شرح حال مطالعم رو هم مینویسم؟
دوستون دارم..موفق باشیم همگی -
سلام
درسته امروز افت کرد ترازم ولی همه درسامو خیلی خوب دادم فقط اشتباهات محاسباتیم خیلی زیاد بود
برا همون فقط 1ساعت خواندم( تحلیل کردم ) -
یه 2 هفته خیلییییی سنگین در انتظارم خواهد بود
میدونم که با موفقیت ازش عبور میکنم
اگه یادتون افتادم یه نیمچه دعایی کنین منو بی زحمت -
اگه یادتون افتادم یه نیمچه دعایی کنین منو بی زحمت@amirhossein-hf در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
اگه یادتون افتادم یه نیمچه دعایی کنین منو بی زحمتموفق باشی دادا
-
اگه یادتون افتادم یه نیمچه دعایی کنین منو بی زحمت -
@amirhossein-hf حتما دعا ميكنم
هر روز انشاالله دعاتون ميكنم هفته ي بعدو
اميدوارم عالي باشين و بدرخشين@خانوم-وكيل خیلی ممنون
یادم خواهد موند و یه روزی یه جایی جبران میکنم براتون -
@خانوم-وكيل خیلی ممنون
یادم خواهد موند و یه روزی یه جایی جبران میکنم براتون -
@amirhossein-hf اي بابا زحمتي نداره كه واسم
من لذت ميبرم درس خوندنتونو ميبينم
اصن عين دو هفته هر روز واستون انرژي هاي خوب ميفرستم@خانوم-وكيل تشکرم
-
سلام بچه ها ببخشید یکمی دیر شده...... امروز ۵ ساعت مطالعه داشتم
سه ساعت ادبیات استاد هامون سبطی
دو ساعت هم عربی استاد میلاد ناصح زاده
خیلیییییی کمه ولی بهتون قول میدم که با اراده زیادش کنم....
این هفته با وجود امتحانات مدرسه سعی میکنم بیشتر مطالعمو برای کنکوری خوندن و تست زدن بزارم....
فعلا هدفی برای ساعت مطالعه تعیین نمی کنم تا ببینم امتحانا چجوری پیش میرن....
به امید موفقیت همه آلایی ها
جمله انگیزشی امشبمون: زندگی ما از جایی به بعد شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیریم تا واقعا تغییر کنیم..
ببخشید طولانی شد -
سلام ببخشید دیر شد .
امروز درگیر ازمون بودم بعد مدت ها بیشتر استراحت کردم برا همین 2 ساعت ازمون برسی کردم .
@خانوم-وكيل برا ما هم دعا کن هفته خوبی شروع کنیم من از موقعی که تاپیک رو زدیم هنوز درجا میزنم )):MahdiNOVE چشم چشم باكمال ميل
اتفاقا من ميخواستم باهاتون راجب همين قضيه صحبت كنم خودمم متوجه شدم رو يه ساعت گير كردين
دوست داشتين برنامه تونو بفرستين با بچه ها نظر بديم
يه ايرادي هم كه توي كارتون ميبينم اينه كه گير ميدين به يه درس يهو ٦ ساعت همونو ميخونين
مگه قرار نشد تنوع بدين بهش؟ چرا اجرا نكردين؟
يه كم تو خونه اين شرايط سخت شده از صبح شنبه با انرژي مضاعف شروع كنين
دعا هم ميكنم از ته دلم -
سلام ببخشید دیر شد .
امروز درگیر ازمون بودم بعد مدت ها بیشتر استراحت کردم برا همین 2 ساعت ازمون برسی کردم .
@خانوم-وكيل برا ما هم دعا کن هفته خوبی شروع کنیم من از موقعی که تاپیک رو زدیم هنوز درجا میزنم )): -
MahdiNOVE سلام دوست عزیز
ممنون به خاطر تاپیک خوبتون
شما ساعت چند شروع به مطالعه میکنید؟موافقید تایم بیداری رو هماهنگ کنیم و مجبور باسیم همون تایم بیدارشیم و حاضری بزنیم اینجا،بعد شروع کنیم به درس خوندن؟