طرح تغيير چهل روزه
-
سلام
٤٠ روز مونده به پايان ماه رمضان و عيدسعيدفطر
روزي كه فرداش تولدمه
ميخوام دوباره همت كنم و طرحمو شروع كنم
واسم دعا كنين طرح تغييريا -
فقط اينكه من امشب تصميم گرفتم بيدار بمونم تا مدلي كه ماه رمضان ميخوابم بخوابم يعني ظهر تاشب چون ديگه چيزي نمونده
حالا كه شب ميخوابم باز بايد بيدار بمونم كه خوابم تو روز باشه
خواستم تعجب نكنين اگه ظهر اومدم گزارش دادم
چت نميكنم اينجا ديگه فقط گزارش
تاپيك همچنان روي ناديده گرفتن تنظيمه اگه منشن نشم اينجا ممنون ميشم چون ممكنه نبينم -
فقط اينكه من امشب تصميم گرفتم بيدار بمونم تا مدلي كه ماه رمضان ميخوابم بخوابم يعني ظهر تاشب چون ديگه چيزي نمونده
حالا كه شب ميخوابم باز بايد بيدار بمونم كه خوابم تو روز باشه
خواستم تعجب نكنين اگه ظهر اومدم گزارش دادم
چت نميكنم اينجا ديگه فقط گزارش
تاپيك همچنان روي ناديده گرفتن تنظيمه اگه منشن نشم اينجا ممنون ميشم چون ممكنه نبينم -
@jahad-20 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
سلام بچه ها از اساتید آلا برا شیمی میشه معرفی کنین؟
اقای صنیعی
-
@jahad-20 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
سلام بچه ها از اساتید آلا برا شیمی میشه معرفی کنین؟
اقای صنیعی
-
-
@Amin-th سلامتی درگیر درس مشق
امروز رفتم ازمون جامع سنجش رو دانلود کنم ببیم چطوره یدونه سوال ریاضیش رو دیدم همون اول فایلش رو از سطل اشغال هم حذف کردم الان هم کلی استرس دارم )):
MahdiNOVE در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
امروز رفتم ازمون جامع سنجش رو دانلود کنم ببیم چطوره یدونه سوال ریاضیش رو دیدم همون اول فایلش رو از سطل اشغال هم حذف کردم الان هم کلی استرس دارم )):
استرس چرا بابا
واسه همه سخت بوده
مث اینکه ریاضیش واقعا سخت بوده طبق چیزی ک منم شنیدم -
استرس چرا بابا
واسه همه سخت بوده
مث اینکه ریاضیش واقعا سخت بوده طبق چیزی ک منم شنیدم -
@Amin-th
اخه من تست خیلی کم زدم مثلا از هر فصل نهایت 150 تا و اونم جزوه دبیرم بوده که خیلی هم فوق العاده ست و کلی تجربه پشتش هست رو اون بیشتر مسلط هستم برا همین فک میکنم چون تست کم کار کردم نمیتونم خوب نتیجه بگیرم )):
@Amin-th
اخه من تست خیلی کم زدم مثلا از هر فصل نهایت 150 تا و اونم جزوه دبیرم بوده که خیلی هم فوق العاده ست و کلی تجربه پشتش هست رو اون بیشتر مسلط هستم برا همین فک میکنم چون تست کم کار کردم نمیتونم خوب نتیجه بگیرم )):
اینکه کاری نداره بابا
هنوز 2 3 ماهی مونده تا کنکور
بشین تست بزن -
@Amin-th
اینکه کاری نداره بابا
هنوز 2 3 ماهی مونده تا کنکور
بشین تست بزن