یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
سلام بچه ها ببخشید یکمی دیر شده...... امروز ۵ ساعت مطالعه داشتم
سه ساعت ادبیات استاد هامون سبطی
دو ساعت هم عربی استاد میلاد ناصح زاده
خیلیییییی کمه ولی بهتون قول میدم که با اراده زیادش کنم....
این هفته با وجود امتحانات مدرسه سعی میکنم بیشتر مطالعمو برای کنکوری خوندن و تست زدن بزارم....
فعلا هدفی برای ساعت مطالعه تعیین نمی کنم تا ببینم امتحانا چجوری پیش میرن....
به امید موفقیت همه آلایی ها
جمله انگیزشی امشبمون: زندگی ما از جایی به بعد شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیریم تا واقعا تغییر کنیم..
ببخشید طولانی شد -
سلام ببخشید دیر شد .
امروز درگیر ازمون بودم بعد مدت ها بیشتر استراحت کردم برا همین 2 ساعت ازمون برسی کردم .
@خانوم-وكيل برا ما هم دعا کن هفته خوبی شروع کنیم من از موقعی که تاپیک رو زدیم هنوز درجا میزنم )):MahdiNOVE چشم چشم باكمال ميل
اتفاقا من ميخواستم باهاتون راجب همين قضيه صحبت كنم خودمم متوجه شدم رو يه ساعت گير كردين
دوست داشتين برنامه تونو بفرستين با بچه ها نظر بديم
يه ايرادي هم كه توي كارتون ميبينم اينه كه گير ميدين به يه درس يهو ٦ ساعت همونو ميخونين
مگه قرار نشد تنوع بدين بهش؟ چرا اجرا نكردين؟
يه كم تو خونه اين شرايط سخت شده از صبح شنبه با انرژي مضاعف شروع كنين
دعا هم ميكنم از ته دلم -
سلام ببخشید دیر شد .
امروز درگیر ازمون بودم بعد مدت ها بیشتر استراحت کردم برا همین 2 ساعت ازمون برسی کردم .
@خانوم-وكيل برا ما هم دعا کن هفته خوبی شروع کنیم من از موقعی که تاپیک رو زدیم هنوز درجا میزنم )): -
MahdiNOVE سلام دوست عزیز
ممنون به خاطر تاپیک خوبتون
شما ساعت چند شروع به مطالعه میکنید؟موافقید تایم بیداری رو هماهنگ کنیم و مجبور باسیم همون تایم بیدارشیم و حاضری بزنیم اینجا،بعد شروع کنیم به درس خوندن؟
-
MahdiNOVE واقعا، امتحانش کردید؟بچه ها همکاری نکردن یا مفید نبود؟نمیدونم والا من خودم معمولا ۸ بیدار میشم ولی دوست دارم ۴ بیدار شم
-
@HappyMoon
مفید که بود ولی همکاری کم بود شاید به خاطر اینکه هرکس یه تایمی بیدار میشد درس میخوند یکی صبح یکی شب اگه تو هم مثل من میخوای 5 بیدار شی و الان 8 9 بیدار میشی بیا قرار بزاریم از فردا 7 صبح بیایم تاپیک .
-
@amirhossein-hf
MahdiNOVE
@Amin-th
شب ميام انجمن كافيه يه كدومتون با لب و دهن اويزون بياين تاپيك تا يه ماه كلا انجمن نميام
مليكاست و حرفش
@خانوم-وكيل در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
@amirhossein-hf
MahdiNOVE
@Amin-th
شب ميام انجمن كافيه يه كدومتون با لب و دهن اويزون بياين تاپيك تا يه ماه كلا انجمن نميام
مليكاست و حرفش
اینجا ایموجی لب و دهن اویزون نداره؟؟؟؟!؟
-
@amirhossein-hf
MahdiNOVE
@Amin-th
مليكاست و حرفش
اینجا ایموجی لب و دهن اویزون نداره؟؟؟؟!؟
-
@HappyMoon
والا من فعلا نمیتونم 10 بخابم که 5 بیدار فعلا نهایت بتونم 12 1 بخابم که 6 7 بیدار شم اگه پایه هستی از 7 بریم ؟
-
@Amin-th يا مثلا اموجي ادميايي كه ميگن يه كار خواستيم از شما همونم انجام ندادين
باید بگیم چندتا اضافه کنن
-
@Amin-th يا مثلا اموجي ادميايي كه ميگن يه كار خواستيم از شما همونم انجام ندادين
باید بگیم چندتا اضافه کنن
-
@Amin-th مثلا شما چقدر رو دارين هم بايد اضافه شه
ای بابا