یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
@Z-bahrami جزوه فرستادن خیلی وقت گیره
-
@Z-bahrami جزوه فرستادن خیلی وقت گیره
-
MahdiNOVE دادا همون عکس گرفتنش سخته وگرنه پی دی اف کردنش زود تموم میشه
حداقل 30 صفحس هر کدوم -
MahdiNOVE دادا همون عکس گرفتنش سخته وگرنه پی دی اف کردنش زود تموم میشه
حداقل 30 صفحس هر کدوم -
MahdiNOVE
خخخخخخخخخخ
الان فهمیدم
اصولا اون باید بده ها
از اون بگیر به من بده -
MahdiNOVE نه دیگه باید قول مردونه بدی که ساعت ۷ بیدار باشید وگرنه من بهتون قول میدم که قانون جریمه رو اجرا کنم
ان شاءالله که فردا صبح زود بیداری و شب با ساعت مطالعه و کیفیت عالی میاین
من هم دوازده تجربی ام
-
سلام دوستای گلم:
امروز کلا ۵ ساعت درس خوندم
سه ساعت شیمی
۲ ساعت ریاضی
هدف فردام رو وقتی عملیاتیش کردم میگم چند ساعت بوده
جمله انگیزشی امشبم بگم : ذهنت را روی راه حل ها متمرکز کن ؛برای بیرون آمدن از اتاق باید در را پیدا کنی نه اینکه به دیوار ها فکر کنی -
سلام بچه ها...کسی هست؟
-
kosar s در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
سلام بچه ها...کسی هست؟
سلام بچه ها
دیگ عذاب وجدان داشت زیاد بهم فشار میورد باید ب ی نفر میگفتم جز اینجا جاییو پیدا نکردم
.
.
بچه ها من دیروز برا اولین بار تو ازمون کانون تقلب کردم...در واقع دفترچه اختصاصی رو حال نداشتم حل کنم و خانوادمم خیلی براشون مهمه ک ازمون شرکت کنم منم همینطوری از رو کلید چندتا گزینه ها رو خیلی بیحوصله وارد کردم و عصنم انتظار نداشتم ترازم خوب بشه و الان کارنامم اومده و ترازم شده 7000
نمیدونم چیکار کنم خیلی پشیمونم...میانگین تراز خودم 6400 بود بدون هیچ تقلبی...
خیلی این موضوع داره اذیتم میکنه -
kosar s در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
سلام بچه ها...کسی هست؟
سلام بچه ها
دیگ عذاب وجدان داشت زیاد بهم فشار میورد باید ب ی نفر میگفتم جز اینجا جاییو پیدا نکردم
.
.
بچه ها من دیروز برا اولین بار تو ازمون کانون تقلب کردم...در واقع دفترچه اختصاصی رو حال نداشتم حل کنم و خانوادمم خیلی براشون مهمه ک ازمون شرکت کنم منم همینطوری از رو کلید چندتا گزینه ها رو خیلی بیحوصله وارد کردم و عصنم انتظار نداشتم ترازم خوب بشه و الان کارنامم اومده و ترازم شده 7000
نمیدونم چیکار کنم خیلی پشیمونم...میانگین تراز خودم 6400 بود بدون هیچ تقلبی...
خیلی این موضوع داره اذیتم میکنهkosar s سلام عزیزم مهدی گفته اینجا چت نکنیم،اگ دوست داری بیا پی وی..نمیدونم چی بگم والا خیلیا اینجور کارها میکنند نمونه اش دوستای خودم و دختر عموم ولی مثل شما بعدش پشیمون نمیشن،این خودش خیلی خوبه ک ناراحتی از کارت عزیزم،ولی به نظرم به جای اینکه الان غصه بخوری برو سوالای ازمونت رو خودت یه بار دیگه حل کن عزیز
-
kosar s سلام عزیزم مهدی گفته اینجا چت نکنیم،اگ دوست داری بیا پی وی..نمیدونم چی بگم والا خیلیا اینجور کارها میکنند نمونه اش دوستای خودم و دختر عموم ولی مثل شما بعدش پشیمون نمیشن،این خودش خیلی خوبه ک ناراحتی از کارت عزیزم،ولی به نظرم به جای اینکه الان غصه بخوری برو سوالای ازمونت رو خودت یه بار دیگه حل کن عزیز
@HappyMoon در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
kosar s سلام عزیزم مهدی گفته اینجا چت نکنیم،اگ دوست داری بیا پی وی..نمیدونم چی بگم والا خیلیا اینجور کارها میکنند نمونه اش دوستای خودم و دختر عموم ولی مثل شما بعدش پشیمون نمیشن،این خودش خیلی خوبه ک ناراحتی از کارت عزیزم،ولی به نظرم به جای اینکه الان غصه بخوری برو سوالای ازمونت رو خودت یه بار دیگه حل کن عزیز
چتت محدوده نمیتونم پیام بدم