طرح تغيير چهل روزه
-
خوبی داداش کم پیدایی ؟
MahdiNOVE مث باد طوفان شدم هر روز افتاده به کناری
-
MahdiNOVE مث باد طوفان شدم هر روز افتاده به کناری
یعنی علافی ؟
-
اره حاجی پشمام سوخت ناموسا با مثلثات چطور حل کردی اخه من حل عادیش رو یاد گرفتم ولی
MahdiNOVE راستش به دیوار تکیه داده بودم رفتم تو تجسمات خودم و دیدم خیلی خوشگل شد..
خودمم کف کردم -
یعنی علافی ؟
MahdiNOVE ن بابا...
منظورم اینه تو درونم نا آرومم -
MahdiNOVE راستش به دیوار تکیه داده بودم رفتم تو تجسمات خودم و دیدم خیلی خوشگل شد..
خودمم کف کردممن که هیچی نفهمیدم و فک نکنم با توضیح متنی چیزی بفهمم باید ویدیو بگیری
-
MahdiNOVE ن بابا...
منظورم اینه تو درونم نا آروممMohsen Taheri
ها ایکه گفتی یعنی چه ؟ -
من که هیچی نفهمیدم و فک نکنم با توضیح متنی چیزی بفهمم باید ویدیو بگیری
MahdiNOVE بخدا اگه امکانش بود می دادم...بسم الله عیب داره همینجا بگم می ترسم ملیکا ناراحت بشه ولی تو خصوصی داغوه نمی تونم بگم
-
MahdiNOVE بخدا اگه امکانش بود می دادم...بسم الله عیب داره همینجا بگم می ترسم ملیکا ناراحت بشه ولی تو خصوصی داغوه نمی تونم بگم
متنی بگو همینجا نفهمیدم اسکایپ زنگ میزنم میگی
-
متنی بگو همینجا نفهمیدم اسکایپ زنگ میزنم میگی
MahdiNOVE ی دایره صاف و صوف بکش رو کاغذ...بعد دوتا ضلع مثلث رو تصور ک همون شعاع های راست و چپت باشن...خب.....الان ضلع سوم نداری پس مثلثی نداریم هنوز...بعد نمه نمه ضلع هار که همون شعاع ها باشن تکون بده بیان بالا همزمان باهم..
-
-
Mohsen Taheri
خوب ؟! -
Mohsen Taheri
خوب ؟!MahdiNOVE ببین حالا این مثلث که داره ایجاد میشه اولش که شعاع ها میان بالا یعنی نقاط A وB دارن میرن اون بالا که ب هم برس اول مساحتش کوچیکه بعد به یک ماکسی میرسه بعد دوباره کوچولو میشه...
-
MahdiNOVE ببین حالا این مثلث که داره ایجاد میشه اولش که شعاع ها میان بالا یعنی نقاط A وB دارن میرن اون بالا که ب هم برس اول مساحتش کوچیکه بعد به یک ماکسی میرسه بعد دوباره کوچولو میشه...
خوب ؟
-
حالا فرض می کنیم این به ماکسش رسیده..خب! من ی حالت فرضی رو می کشم برات:
- میگه هاشور مین بشه پس باید کل این مثلث بزرگه که از دوتا مثلث قائم الزاویه تشکیل میشه مساحتش ماکس بشه!
- پس کافیه که یکیشوو ماکس کنیم تا اون یکیم ماکس بشه و مثلث بزرگه هم ماکس بشه و هاشور مینیمم بشه!
- مساحت یک مثلث چی بود؟؟؟قاعده ضربدر ارتفاع تقسیم بر2
4)پس باید قاعده و ارتفاعشو بیابم
ببین
-
- میگه هاشور مین بشه پس باید کل این مثلث بزرگه که از دوتا مثلث قائم الزاویه تشکیل میشه مساحتش ماکس بشه!
- پس کافیه که یکیشوو ماکس کنیم تا اون یکیم ماکس بشه و مثلث بزرگه هم ماکس بشه و هاشور مینیمم بشه!
ببین
Mohsen Taheri
این xبرابر rcos چی میگه؟ -
Mohsen Taheri
این xبرابر rcos چی میگه؟MahdiNOVE این همون تعریف کسینوس زاویه ی آلفاست: مجاور تقسیم بر وتر که من طرفین وسطینش کردم
-
ببین
Mohsen Taheri اها خوب
-
حالا همینو ادامه بده تا T خالص و مخلص بدست بیاد:
من اندازه ی T رو میخوام برای مساحت.مثبت و منفیش مهم نیست -
حالا همینو ادامه بده تا T خالص و مخلص بدست بیاد:
من اندازه ی T رو میخوام برای مساحت.مثبت و منفیش مهم نیستMohsen Taheri
خوب -
Mohsen Taheri
خوبMahdiNOVE حالا ضربه ی نهایی: