یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
MahdiNOVE در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
@Amin-th
میدونی در جواب ساعت مطالعه چت پیش میاد دست خود ادم نیست من خودم استارترم ولی چند بار سوتی دادم
پس اون چتارو نباید چت حساب کنیم
چون راه دیگه ای نیس... -
@Amin-th برا همین میگم غیر از 10 تا 1 بقیه زمان ها ایرادی نداره اینجوری ن چت میسوزه نه گزارش ساعت مطالعه /:
-
@Amin-th برا همین میگم غیر از 10 تا 1 بقیه زمان ها ایرادی نداره اینجوری ن چت میسوزه نه گزارش ساعت مطالعه /:
-
-
@Amin-th
خوب پس تو ام از فردا بیا به چالش منو مریم خانوم بپیوند امروز ساعت 7 انلاین شدیم فردا 6:30 -
@Amin-th
خوب پس تو ام از فردا بیا به چالش منو مریم خانوم بپیوند امروز ساعت 7 انلاین شدیم فردا 6:30پشماام
6:30 ازم بر نمیاد
تازه خوده 7 ام بیدار نمیشم -
@Amin-th
چرا میشی من خودم دیشب ساعت 2:30 خابیدم که اشتباه بود ولی چون مریم خانوم قول داده بودم بیدار شدم توهم الان قول میدی بیدار میشی
@Amin-th
چرا میشی من خودم دیشب ساعت 2:30 خابیدم که اشتباه بود ولی چون مریم خانوم قول داده بودم بیدار شدم توهم الان قول میدی بیدار میشی
قول ک خیلی شکستم
ولی اوکیه
فردا 6:30 حاضری میزنم...
(خدایا ابروی مارو نبر)
-
@Amin-th
قول ک خیلی شکستم
ولی اوکیه
فردا 6:30 حاضری میزنم...
(خدایا ابروی مارو نبر)
-
@mary-kh
عزیزجان چی شده پسرفت کردی چرا اینطور شدی ؟ من واقعا از این ساعت کم مطالعت ناراحتم دوست دارم همه بچها ساعت مطالعه بالای 10 داشته باشن مخصوصا شما که قبل ما هم عالی کار میکردی برای ما انگیزه بودی اگه کمکی هست که بتونیم انجام بدیم بگو
-
MahdiNOVE ممنونم لطف دارین شما
ولی میگذره ...
اقا امروزو نمیخام گزارش بدم واقعا دیگه خجالت میکشم -
سلام من تازه واردم
تو این چالش چه طور میشه شرکت کرد؟
و چی کار باید بکنیم؟ -
سلام من تازه واردم
تو این چالش چه طور میشه شرکت کرد؟
و چی کار باید بکنیم؟دریا دریایی کار خاصی نمیخواد فقط صبح بیا بگو حاضررررررررر
-
دریا دریایی کار خاصی نمیخواد فقط صبح بیا بگو حاضررررررررر
@Z-H-Z
فقط بیام بگم حاضر -
@Z-H-Z
فقط بیام بگم حاضردریا دریایی آره و گزارش میدی؟