سئوال از آقاموقاری
-
سلام من پایه دهمم و متأسفانه از شروع کرونا با آلا آشنا شدم
و دروس ترم اول زیست رو با آقا موقاری نخوندم.
حالا میخوام ببینم لازمه که اون فصول رو دوباره از روی فیلما بخونم یا نیازی نیست؟ -
حالا میخوام ببینم لازمه که اون فصول رو دوباره از روی فیلما بخونم یا نیازی نیست؟Hassan Mortezavi سلام:)
خوش اومدین به آلا
خب طبق تغییرات زیادی که کتابتون داشته (۹۸-۹۹) فیلم ها کاملا مثلِ کتابتون نیست
حذفیات داشتین
ودرصورت تماشای فیلم ،مطالب بهتر و جامع تری یاد میگیرین
اگه نیازی احساس میکنین حتما ببینین خب:) -
حالا میخوام ببینم لازمه که اون فصول رو دوباره از روی فیلما بخونم یا نیازی نیست؟Hassan Mortezavi
سلام داداش منو ببین . تو هنوز دهمی قدر فرصتا رو بدون /مبادا ب هیچ تلفش کنی/ بهترع برگردی ببینیش -
سلام
منم دهممو خيلي وقت نيست كه با الا اشناشدم و منم مشكل همين دوستمون رو دارم و خب درسا زياده و روزي دو سه تا كلاس داريم ميشه راهنمايي كنيد كه كدوم بخش ها فيلم هاش مهمتره كه همونو ببينيم؟
ممنون@f-a-t-e-m-e-h در سئوال از آقاموقاری گفته است:
سلام
منم دهممو خيلي وقت نيست كه با الا اشناشدم و منم مشكل همين دوستمون رو دارم و خب درسا زياده و روزي دو سه تا كلاس داريم ميشه راهنمايي كنيد كه كدوم بخش ها فيلم هاش مهمتره كه همونو ببينيم؟
ممنوناگر برات نکات شکل مهمه اونارو از کلیپای اقا موقاری ببین ویا تورق سریع فصلا رو ببین که خیلی وقتتو نگیره
-
@f-a-t-e-m-e-h در سئوال از آقاموقاری گفته است:
سلام
ممنوناگر برات نکات شکل مهمه اونارو از کلیپای اقا موقاری ببین ویا تورق سریع فصلا رو ببین که خیلی وقتتو نگیره
-
خواهشا شما ها اشتباهات سه سال پیش ما ها رو نکنین که بعدش خدایی نکرده پشیمون بشین ...
ما هم مثل شما از سال دهم با الا اشنا شدیم اون اوایل انقدری جدی نگرفتیم فقط گاهی اوقات فیلم های استاد موقاری رو می دیدیم حتی کلاس کنکور هم ثبت کردیم اما بعدا فهمیدیم که
#الا_بهترین_راه_برای_درس_خوندنه
اگه شده از کلاس های مجازی مدرستون هم بزنین تا تمام و کمال فیلم های الا رو ببینین -
سلام
ممنون@f-a-t-e-m-e-h سلام بنظرم هر چی بیشتر کلیپای اقار موقاری رو ببنی تو کنکور موفق تر هسی
پس اگه الان نمیتونی کلیپای نوبت اول ایشون رو نگاه کنی حتما تو تعطیلات تابستونت بشین و اون ها رو نگاه کن -
خب هر بحثی یه مطلبی داره اگه میخوای مطالب رو به صورت گسترده داشته باشی بهتره که ببینی