Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. کمک برای فیزیک و ریاضی کنکور
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای

کمک برای فیزیک و ریاضی کنکور

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
15 دیدگاه‌ها 8 کاربران 203 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • دریا دریایید آفلاین
    دریا دریایید آفلاین
    دریا دریایی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام به همگی
    من امسال کنکوریم و تاحالا خیلی درست برای ریاضی و فیزیک درس نخوندم و توی درس فیزیک تقریبا ضعیف عمل میکنم .
    بیشترین مشکلم هم ترس از دست به قلم شدن هست 😭
    چی کار کنم تا حداقل تا روز کنکور بتونم از این درس ها یه درصد معقول بگیریم
    لطفا راهنمایی کنید دوستان 🙏🙏

amirh_hmyfA A primaveraP 3 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • دریا دریایید آفلاین
      دریا دریایید آفلاین
      دریا دریایی

هیچ کس بهم کمک نمی خواد بکنه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • دریا دریایید دریا دریایی

سلام به همگی
        من امسال کنکوریم و تاحالا خیلی درست برای ریاضی و فیزیک درس نخوندم و توی درس فیزیک تقریبا ضعیف عمل میکنم .

amirh_hmyfA آفلاین
        amirh_hmyfA آفلاین
        amirh_hmyf

دریا دریایی دنبال معجزه نباشین
        بشینین بخونین بعدش به تعداد فراوان تست ازش بزنین

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
        فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Sh.ES آفلاین
          Sh.ES آفلاین
          Sh.E
          ریاضی دوازدهم

فیملمای کتپارگاه نکته و تست آقای کازرانیان شاید بتونه یه گوشه کارو بگیره

دریا دریایید 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Nahid AlboghbieshN آفلاین
            Nahid AlboghbieshN آفلاین
            Nahid Alboghbiesh

سلام دوست خوبم با توجه به وقت باقی مونده تا کنکور بشین بخون بدون استرس و ویدیو هارو ببین و تست بزن همش تست کنکور سالهای اخیر رو بزن و بیشتر وقتت رو بگذار روی درسای پر قوتت و در کنار اون اینکار رو برای فیزیک و ریاضی انجام بده یکماه مونده به کنکور همایش هارو شرکت کن همش توی ذهنت جمع بندی میشه از الان تا کنکور حدود ۹۰ روز وقت هست میتونی حتی اگر هیچ درسی رو شروع نکردی آغاز کنی و میترکونی فقط امیدت رو از دست نده و طوری بخون انگار امسال نمیخای کنکور بدی فقط بخون بدون استرس و نتیجه ی پایانی رو بسپار به خدا 🌸
            در پناه خدا شاد وسلامت و ثروتمند باشی💎💎🍀🍀

4
            • Nahid AlboghbieshN Nahid Alboghbiesh

سلام دوست خوبم با توجه به وقت باقی مونده تا کنکور بشین بخون بدون استرس و ویدیو هارو ببین و تست بزن همش تست کنکور سالهای اخیر رو بزن و بیشتر وقتت رو بگذار روی درسای پر قوتت و در کنار اون اینکار رو برای فیزیک و ریاضی انجام بده یکماه مونده به کنکور همایش هارو شرکت کن همش توی ذهنت جمع بندی میشه از الان تا کنکور حدود ۹۰ روز وقت هست میتونی حتی اگر هیچ درسی رو شروع نکردی آغاز کنی و میترکونی فقط امیدت رو از دست نده و طوری بخون انگار امسال نمیخای کنکور بدی فقط بخون بدون استرس و نتیجه ی پایانی رو بسپار به خدا 🌸
              در پناه خدا شاد وسلامت و ثروتمند باشی💎💎🍀🍀

دریا دریایید آفلاین
              دریا دریایید آفلاین
              دریا دریایی

Nahid Alboghbiesh
              میدونی من با دو تا مشاور حرف زدم گفتن الان سرمایه گذاری روی این درس ها مخصوصا فیزیک که توش افتضاحم خریت محضه!!!
              همین بیشتر دلسردم میکنه
              من برای زیر گروه یک تجربی حداقل به یه درصد ۴۰ برای فیزیک نیاز دارم و نمی دونم چی کار کنم

Nahid AlboghbieshN 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • Sh.ES Sh.E

فیملمای کتپارگاه نکته و تست آقای کازرانیان شاید بتونه یه گوشه کارو بگیره

دریا دریایید آفلاین
                دریا دریایید آفلاین
                دریا دریایی

@سما-نویدفر
                فیلم ها رو گرفتم ولی چون صفر تا صد ها رو ندیدم با اون خلاصه ای که اول کار میگن نمیشه راحت تست زد
                منم از این درسها یه جورایی متنفر شدم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • دریا دریایید آفلاین
                  دریا دریایید آفلاین
                  دریا دریایی

من تشریحی ایم واقعا خوبه ولی تستی نه
                  نمی دونم چرا نمی تونم تست ها رو حل کنم
                  همون طور هم که گفتم بیشترین مشکل من ترس از روبه رو شدن با سوالا هست
                  دیگه واقعا خیلی ناامیدم 😩😩

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • K آفلاین
                    K آفلاین
                    Kosar.k

اگه برات مقدوره و توانش رو داری حتما همایش نوروز فیزیک اقای فدایی فرد رو بگیر
                    من هم کنکوریم و خیلی برای فیزیک پایه مشکل داشتم مخصوصا مباحث گرما و فشار ولی این همایش خیلی بهم کمک کرد
                    با اینکه خلاصه و چکیده هست اما به شدت مفیده

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

سلام به همگی

A آفلاین
                      A آفلاین
                      Amin-Mehraji

دریا دریایی
                      چه رشته ای تو سرتونه؟

0

سلام به همگی

primaveraP آفلاین
                        primaveraP آفلاین
                        primavera

دریا دریایی منم مشکل تورو داشتم چون پایم صفر مطلق بود به لطف دبیرای مدرسه و واقعا نیاز داشتم یکی بهم همچیو از صفر یاد بده یکی از بچه های انجمن استاد ایدلخانی رو پیشنهاد کرد تو گوگل بزنی واست میاره. من تدریسارو دیدم و تو سایت الا فیلم های استاد کازرانیان رو میبینم و به شدتتتتت تاثیر گذاشته روم به شدتتتتت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • دیوارد آفلاین
                          دیوارد آفلاین
                          دیوار

سلام ،
                          من ، خودم ، از آرایه های ادبیات میترسیدم و سمتش نمیرفتم تا اینکه بالاخره یه روز نشستم پشت میز و آرایه رو سعی کردم خیلی بادقت بخونم ، باورت میشه من الان دیگه از آرایه و تستاش نمی ترسم. یا مثلا زیست که درس اصلی رشته ی تجربیه، اینقدر من درصدای زیستم پایین بود که خودم رغبت نمی کردم بخونم ، میدونی چرا نمیخوندم؟ چون فکر میکردم اونایی که درصدای بالا توو درس زیست دارن ، یه عالمه تست حل کردن ، نکته های خفن بلدن و اصلا اینا هوشِ زیست دارن و من ندارم ، برای همین واسه هیچکدوم از آزمونام زیست رو درست حسابی نمیخوندم، می گفتم باشه از آزمون بعد عالی میخونم، کل تستای نشر الگو رو حل میکنم و ... تا اینکه یه روز دیدم نه ،اینجوری نمیشه ، گفتم حالا من که این همه بد خوندم ، درصدای افتضاح دارم ، حالا بذار یه بار خوب بخونم ، یه بار خوب مرور کنم ، یه بار خوب تست حل کنم برم ببینم چی میشه ،خوب خوندم ، خوب مرور کردم ولی همه ی تستای نشر الگو رو حل نکردم یه بخشی رو حل کردم ، اون تستای جامع آخر فصل رو + چند تا تست از یه کتاب دیگه ، حدودا شد ۱۶۰_۷۰ تا تست ، گاهی وقت ها هم این ترس میومد سراغم که اگه رفتی سر جلسه باز درصدت پایین بود چی؟می گفتم با خودم، حالا بذار بخونم ، بذار برم جلو، ببینیم چی میشه ، وقتی رفتم سر جلسه، قبل از اینکه درس زیست رو شروع کنم یه کم ترس داشتم که نکنه با این همه خوندن باز درصدم مثل قبل بشه ۲۰_۳۰ درصد و اینا ، ولی بعدش به خودم گفتم اشکال نداره ، اینجا غلط بزن بعدش برو دلیل غلطت رو پیدا کن ، اون وقت سر جلسه کنکور غلط نزن ، فکر میکنی چند درصد زدم زیستمو؟ درصد زیستم شد ۸۷ ، 😍
                          حالا من اینهمه پرحرفی کردم که بگم :
                          مشکل شما هم تا زمانی که مداد دستت نگیری و شروع به حل تست نکنی ، حل نمیشه ، حتی اگه صد تا راه حل بهت بدیم .حتی اگه بهترین دبیرها بیان و بهت درس بدن بازم حل نمیشه تا زمانیکه خودت بری و با ترست رو به رو بشی ، از تست غلط حل کردن نترس، اتفاقا خوشحال شو ، چون نجاتت میده که کنکور غلط حل نکنی ، اگه قرار باشه ما همه تست ها رو درست حل کنیم ،پس دیگه اصلا چرا تست حل کنیم ؟ وقتی تستی رو غلط حل میکنی به خودت انرژی منفی نده نگو دیدی نمی تونی و ... اتفاقا خیلی پر انرژی به خودت بگو حتما یه اشتباه کوچیک داشتم ، حتما به یه نکته ی کوچیک بی دقت بودم ، تستی رو درست حل میکنی به خودت آفرین و ایول بگو خودت رو تشویق کن ، وقتی با این بازخوردهای مثبتی که به خودت میدی و این دید و انرژی مثبت بری جلو ، مطمئن باش بعد چند وقت تمام اون ترس و تنفر تبدیل به علاقه میشه ، جوری که فیزیک میشه جزو درس های مورد علاقه ات که دوست داری هر روز بخونی.

" با ترس هات رو به رو شو ؛ تماااام"😊

امیدوارم صحبت هام براتون مفید باشه ، موفق باشید 🌹😇

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3

Nahid Alboghbiesh
                            میدونی من با دو تا مشاور حرف زدم گفتن الان سرمایه گذاری روی این درس ها مخصوصا فیزیک که توش افتضاحم خریت محضه!!!
                            همین بیشتر دلسردم میکنه
                            من برای زیر گروه یک تجربی حداقل به یه درصد ۴۰ برای فیزیک نیاز دارم و نمی دونم چی کار کنم

Nahid Alboghbiesh

دریا دریایی عزیزم اصلا به حرف مشاوره توجه نکن هر چیزی که امید رو ازت میگیره و از ذهنت بنداز بیرون بخدا خیلیا از اردیبهشت شروع کردن و موفق شدن مهم خاستن و تو خواستی اگر ناامید بشی خودت ضرر میبینی اگر نظام جدید هستی همایش ها رو شرکت کن تو زمان کم به درصد خوبی میرسی بعد بشین فقط تست کنکور بزن در کنارتدریس همایش ها اون تکنیک هایی که گفته میشه رو روی تست های کنکور پیاده کن اینطوری نتیجه عالی میگیری

0
                            • A Amin-Mehraji

دریا دریایی
                              چه رشته ای تو سرتونه؟

دریا دریایید آفلاین
                              دریا دریایید آفلاین
                              دریا دریایی

Amin-Mehraji
                              مامایی،پرستاری و علوم تغذیه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • Nahid AlboghbieshN Nahid Alboghbiesh

دریا دریایی عزیزم اصلا به حرف مشاوره توجه نکن هر چیزی که امید رو ازت میگیره و از ذهنت بنداز بیرون بخدا خیلیا از اردیبهشت شروع کردن و موفق شدن مهم خاستن و تو خواستی اگر ناامید بشی خودت ضرر میبینی اگر نظام جدید هستی همایش ها رو شرکت کن تو زمان کم به درصد خوبی میرسی بعد بشین فقط تست کنکور بزن در کنارتدریس همایش ها اون تکنیک هایی که گفته میشه رو روی تست های کنکور پیاده کن اینطوری نتیجه عالی میگیری

دریا دریایید آفلاین
                                دریا دریایید آفلاین
                                دریا دریایی

Nahid Alboghbiesh
                                خوب واقعا به نظرت میشه تو این تایم کم رفت سراغ هر سه تا پایه
                                من معلم خودم میگه فقط دوازدهم رو بچسب

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                پاسخ
                                • پاسخ به عنوان موضوع
                                وارد شوید تا پست بفرستید
                                • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                • اولین پست