یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
سلام بچه ها امروز 7 ساعت خوندم
-
سلام من تازه واردم
تو این چالش چه طور میشه شرکت کرد؟
و چی کار باید بکنیم؟دریا دریایی
خوش اومدید
روش خاصی نداری شبا همین موقع میای گزارش ساعت مطالعتو با درس هایی که خوندی رو میدی همین فقط اگه میشه خودتون رو معرفی کنید -
دریا دریایی
خوش اومدید
روش خاصی نداری شبا همین موقع میای گزارش ساعت مطالعتو با درس هایی که خوندی رو میدی همین فقط اگه میشه خودتون رو معرفی کنیدMahdiNOVE
من همین الان یه جورایی منصرف شدم وقتی پیام ها رو خوندم .من از ساعت ۹ درس میخونم تا یک بعد اینجا بچه ها از ساعت شش و نیم! -
دریا دریایی
خوش اومدید
روش خاصی نداری شبا همین موقع میای گزارش ساعت مطالعتو با درس هایی که خوندی رو میدی همین فقط اگه میشه خودتون رو معرفی کنیدMahdiNOVE
اسمم غزاله هست کنکوری و رشته ی تجربی عشق زیست -
MahdiNOVE
من همین الان یه جورایی منصرف شدم وقتی پیام ها رو خوندم .من از ساعت ۹ درس میخونم تا یک بعد اینجا بچه ها از ساعت شش و نیم!کاری نداره که من خودم تا دیروز ساعت 8 9 بیدار میشدم امروز 7 بیدار شدم فردا هم قرار با 3 تا از دوستام 6:30 بیایم انجمن فقط کافیه الان برید بخابید همین
راستی پشت کنکوری هستید غزاله خانوم
-
سلام
1 دینی
4 فیزیک
2ونیم شیمی
2ونیم حسابان
1ونیم آمار و احتمال
1و45 گسسته
کل:13 و ربع -
کاری نداره که من خودم تا دیروز ساعت 8 9 بیدار میشدم امروز 7 بیدار شدم فردا هم قرار با 3 تا از دوستام 6:30 بیایم انجمن فقط کافیه الان برید بخابید همین
راستی پشت کنکوری هستید غزاله خانوم
MahdiNOVE
خیر پشت کنکوری نیستم
آخه خدایی ساعت ۶:۳۰ چه جور میخواید بلند شید وقتی تا امروز ۹ بیدار میشدید
من الان نمیتونم بخوابم تست قرابت و دینی نزدم! -
سلام
1 دینی
4 فیزیک
2ونیم شیمی
2ونیم حسابان
1ونیم آمار و احتمال
1و45 گسسته
کل:13 و ربع@amirhossein-hf ای خدا خوش به حالت . من امروز به خاطر خبر بد کنکور 10 ساعت خوندم
-
@amirhossein-hf ای خدا خوش به حالت . من امروز به خاطر خبر بد کنکور 10 ساعت خوندم
fateme81 fateme81 دوست عزیز سعی کنین از این شرایط استفاده کنین
الان خیلیا تمرکزشون به هم میخوره نمیتونن بخونن
الان باید ازشون جلو بزنیم نه اینکه ماهم مث اونا باشیم -
MahdiNOVE
خیر پشت کنکوری نیستم
من الان نمیتونم بخوابم تست قرابت و دینی نزدم!دریا دریایی میشه همت کن یه هفته خودتو عادت بده خودتو مجبور کن البته قبول دارم سخته
-
MahdiNOVE
خیر پشت کنکوری نیستم
من الان نمیتونم بخوابم تست قرابت و دینی نزدم!من میگم برای اینکه 6 بیدار شید الان برید بخابید میگید تست قرابت فلان مونده
-
سلام
3ساعت فیزیک و 1ساعت امتحانش و 1ساعت هم بحث با دوستام برای جوابیه امتحانش
1ساعت و نیم شیمی
1ساعت دینی
2ساعت ریاضی
کل:7و نیم
خوب نیست ولی قبول دارم که فیلم دیدم, الکی واسه خودم تو خونه راه رفتم,خیال پردازی هم کردم -
من میگم برای اینکه 6 بیدار شید الان برید بخابید میگید تست قرابت فلان مونده
MahdiNOVE
خوب چی کار کنم تست هام حل نشده و من شب ها ساعت یک میخوابم الان خییییییلی زوده! -
MahdiNOVE
خوب چی کار کنم تست هام حل نشده و من شب ها ساعت یک میخوابم الان خییییییلی زوده!دریا دریایی
اشکال نداره تست اینارو ول کنید برید تو تخت دراز بکشید و چشماتون رو ببندید -
MahdiNOVE
خوب چی کار کنم تست هام حل نشده و من شب ها ساعت یک میخوابم الان خییییییلی زوده!دریا دریایی در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
MahdiNOVE
خوب چی کار کنم تست هام حل نشده و من شب ها ساعت یک میخوابم الان خییییییلی زوده!شما به هر حال باید عادت کنید به زود بیدار شدن
نمیگم همین الان ولی به هر صورت باید بتونید صبح ساعت حداقل 7 بیدار بشید،بدون اینکه خواب آلود باشید
چون کنکور ساعت 8 هست و اگه بخواید ساعت 7 تازه به زور و با خواب آلودگی بیدار بشید،مطمعنا سرجلسه کنکور شرایط خوبی نخواهید داشت... -
MahdiNOVE
خیر پشت کنکوری نیستم
من الان نمیتونم بخوابم تست قرابت و دینی نزدم!دریا دریایی آدم اگه هدفشو دوس داشته باشه بهانه نمیاره مث یه کارمند راس ساعت بلند میشه ربطی هم نداره ساعت چند میخوابه
من خودم تا یه مدت قبل مث شما بودم تازگیا درست شدم