یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
سلام بچه ها جریان چیه من پیام ها رو نخوندم چالش سحرخیزیه ؟؟ یکی توضیح بده لطفا.
منم میخوام شرکت کنم....
بچه ها راستش دو سه روزیه که بی انگیزه شدم و فقط برای امتحانای مدرسه میخونم چون همش فکرم به اینه که کنکور ما (۱۴۰۰) خیلی سخته همین فکرم باعث میشه تمرکزم از دست بره و دیگه بی انگیزه بشم....
امروزم : 2 ساعت شیمی خوندم
نیم ساعت زبان
جمله انگیزشی: (با اینکه انگیزه خودم به شدت افت کرده)جای یک کشتی در ساحل امن است اما ساحل جایی نیست که کشتی برا آن ساخته شده است..
@Zahra-Doostmohammadi سلام،،اره عزیزم ما امروز قرار گذاشتیم ساعت ۷ اعلام بیداری کنیم و کم کم خودمون رو برسونیم به ساعت ۵..فردا قراره ساعت ۶/۳۰ بیدار شیم،خوشحال میشیم اگ تو هم بیای،ولی هرکسی یه استراتژی خاصه خودش رو داره.اگه دوست داشتی تو هم بیا عزیزم..شبت خوش
-
@Amin-th مگه نگفتم گزارشاتونو افلاين ميخونم؟ من به خاطر شما همه چيو ول كردم رفتم انقدر حرفم ارزش نداشت واستون؟
@amirhossein-hf فقط شما سر حرفتون موندين
من ديگه كاري به كارتون ندارم
هرچقدر دلتون ميخواد درس نخونين هرچقدر دلتون ميخواد الافي كنين هرچقدر دلتون ميخواد فيلم و سريال ببينين
به من چ اصن
-
@Amin-th مگه نگفتم گزارشاتونو افلاين ميخونم؟ من به خاطر شما همه چيو ول كردم رفتم انقدر حرفم ارزش نداشت واستون؟
هرچقدر دلتون ميخواد درس نخونين هرچقدر دلتون ميخواد الافي كنين هرچقدر دلتون ميخواد فيلم و سريال ببينين
به من چ اصن
@خانوم-وكيل در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
به من چ اصن
فرستادم براتون که...
-
-
به من چ اصن
فرستادم براتون که...
-
@Amin-th من وقتي نيستم چطوري ميخوام ببينم قرار شد تاپيك گزارش بدين من تك تكتونو اسماتونو نوشتم زدم به ديوار تا صبح منتظر موندم همه ي عددا گذاشته شن. ناراحت شدم تاحدي
@Amin-th من وقتي نيستم چطوري ميخوام ببينم قرار شد تاپيك گزارش بدين من تك تكتونو اسماتونو نوشتم زدم به ديوار تا صبح منتظر موندم همه ي عددا گذاشته شن. ناراحت شدم تاحدي
ای بابا
ناراحت چرا اخه؟!
خداوکیلی نگفتین اینجا بفرستم یا دایرکت... -
ای بابا
ناراحت چرا اخه؟!
خداوکیلی نگفتین اینجا بفرستم یا دایرکت... -
دریا دریایی
اشکال نداره تست اینارو ول کنید برید تو تخت دراز بکشید و چشماتون رو ببندید -
@Amin-th من وقتي به شما ميگم سر رفتنم ارتباطم با دوستام كامل قطع ميشه يعني ميام همه ي كارامو يواشكي ميكنم مثلا؟
چت نكنيم. موضوع مهمي نيست. درس الان واجب تره. خوب بخونين
@Amin-th من وقتي به شما ميگم سر رفتنم ارتباطم با دوستام كامل قطع ميشه يعني ميام همه ي كارامو يواشكي ميكنم مثلا؟
پس من از این ب بعد همینجا میفرسم گزارشامو...
خوبه دیگه؟!!؟ -
پس من از این ب بعد همینجا میفرسم گزارشامو...
خوبه دیگه؟!!؟ -
کاری نداره که من خودم تا دیروز ساعت 8 9 بیدار میشدم امروز 7 بیدار شدم فردا هم قرار با 3 تا از دوستام 6:30 بیایم انجمن فقط کافیه الان برید بخابید همین
راستی پشت کنکوری هستید غزاله خانوم
-
MahdiNOVE آقا مهدی هنوز بیدار نشدید
ببخش عزیز ولی من رفتم شروع کنم به خوندن امیدوارم تا ۸ بیدارشی...
منتظر بودماا نامردی نکردم...
-
@Zahra-Doostmohammadi ببین هر چی هم باشه واسه همه ماس پس بجای اینکه نگران کنکور باشی بشین درستو بخون بعدا معلوم میشه کی از وضعیت استفاده کرده و واسه کسایی که کاری نکردن حسرت باقی میمونه پس تو جزو اون آدمایی باش که بعدا میگن خدارو شکر اون روز اینقد خوندم
فقط بخون و امید داشته باش مگه به خدا اعتقاد نداری؟ به قول آقا موقاری کسی که بهخدا توکل میکنه دیگه استرس واسش معنی نداره و فقط تلاش میکنه -
سلام صبح بخیر
ساعت منم ۸ بیدار شدم -
MahdiNOVE آقا مهدی هنوز بیدار نشدید
ببخش عزیز ولی من رفتم شروع کنم به خوندن امیدوارم تا ۸ بیدارشی...
منتظر بودماا نامردی نکردم...