چالش تنظیم خواب برای کنکور
-
سلام صب بخیر 1 اردیبهشت ساعت 6 صبح
Morteza Khodaie :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Morteza Khodaie :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
fatemeh8181 صبح بخیر
-
سلام صب بخیر 1 اردیبهشت ساعت 6 صبح
Morteza Khodaie
😑من تمام تلاشمو کردم ساعت هشت و ربع بیدار شدم 😂 -
Morteza Khodaie
😑من تمام تلاشمو کردم ساعت هشت و ربع بیدار شدم 😂@Kosar-Kelyabi خوبه :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:
-
fatemeh8181 صبح بخیر
fatemeh8181 :hibiscus: :hibiscus:
-
@سما-نویدفر :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
-
سحرخیز باشی کامروایی چرنده یا واقعیته ؟؟:backhand_index_pointing_left_light_skin_tone: audio_2020-04-20_10-24-39.ogg
-
سحرخیز باشی کامروایی چرنده یا واقعیته ؟؟:backhand_index_pointing_left_light_skin_tone: audio_2020-04-20_10-24-39.ogg
Morteza Khodaie
وای این ویساش خیلی خوبه 😍😍😍 -
Morteza Khodaie
میشه لطفا همون ساعت شش اینارو بفرستی ؟ -
Morteza Khodaie
وای این ویساش خیلی خوبه 😍😍😍@Kosar-Kelyabi اره:grinning_face_with_sweat: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
Morteza Khodaie
میشه لطفا همون ساعت شش اینارو بفرستی ؟@Kosar-Kelyabi خواستم بفرستم ولی چون دیدم کسی نیست دیگه نفرستادم
-
Morteza Khodaie دلم واسه بیرون رفتن تنگ شد
-
@Kosar-Kelyabi خواستم بفرستم ولی چون دیدم کسی نیست دیگه نفرستادم
Morteza Khodaie
اها خب اگه میشه شما زود بفرست که ما بیدار شدیم گوش بدیم انرژی مون بره بالا هفته سوم تیر کنکور داریم 😢🌸 -
Morteza Khodaie دلم واسه بیرون رفتن تنگ شد
@Z-H-Z چرا لااقل چن قدم تا سر کوچه بزنین حالتون خوب شه
-
Morteza Khodaie
اها خب اگه میشه شما زود بفرست که ما بیدار شدیم گوش بدیم انرژی مون بره بالا هفته سوم تیر کنکور داریم 😢🌸@Kosar-Kelyabi چشم
-
@Kosar-Kelyabi خواستم بفرستم ولی چون دیدم کسی نیست دیگه نفرستادم
Morteza Khodaie بودیم
-
Morteza Khodaie بودیم
fatemeh8181 خیلی ممنون که بودین خب گفتم از فردا سر وقت میزارم ببخشید
-
fatemeh8181 خیلی ممنون که بودین خب گفتم از فردا سر وقت میزارم ببخشید
Morteza Khodaie :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
سلام صبح بخیر 2/2 ساعت 6 روز خوبی داشته باشین:hibiscus: :hibiscus: