توروخدا انرژی بدین
-
@حسین-بهارلو دیگه اونو نمیدونم میخوان چی کنن ولی شاید شما ها که امتحان نهایی ندارید رو امتحان آنلاین برگزار کنن
81Sobhan فعلا بخونم پس ببینم قراره چکار کنن
-
@حسین-بهارلو دیگه اونو نمیدونم میخوان چی کنن ولی شاید شما ها که امتحان نهایی ندارید رو امتحان آنلاین برگزار کنن
81Sobhan اینترنتم ندارن توو منطقه ما خیلیا
-
@حسین-بهارلو تو کل کشور این موضوع هست ولی متاسفانه مسولین ما فکر اینا رو نمیکنن
-
-
@سما-نویدفر منم اون برام سواله و همچنین اونطور آمار تقلب خیلی میره بالا و حق و نا حق میشه
-
-
@سما-نویدفر الان چرا دو دفعه میگی به من . بخدا منم دانش آموز تو منطقه 2 مسوولی چیزی نیستم
-
داداش چرا فک میکنی دیر شده اخه؟!؟!به قول اقا موقاری بزنم سرمو ب زمین:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: ؟؟!
من خودم 4 ماه مونده به کنکور شروع کردم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بشین قشنگ واسه خودت برنامه بریز و از فردا شروع کن
اول یازدهمتو جمع و جور کن بعدم دهم -
داداش چرا فک میکنی دیر شده اخه؟!؟!به قول اقا موقاری بزنم سرمو ب زمین:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: ؟؟!
من خودم 4 ماه مونده به کنکور شروع کردم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بشین قشنگ واسه خودت برنامه بریز و از فردا شروع کن
اول یازدهمتو جمع و جور کن بعدم دهم -
@حسین-بهارلو هرچی می خواد بشه فقط بخیر بگذره
-
@سما-نویدفر الان چرا دو دفعه میگی به من . بخدا منم دانش آموز تو منطقه 2 مسوولی چیزی نیستم