هرچه دل تنگت میخواهد بگو
-
سلام دوستای عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه
اینجا میخوام که هرکی هرمشکلی درمورد درس خوندن و درمورد هرچی داره بگه شاید یه نفر برای اون راه حلی داره
اینجا دوست دارم درمورد درس هایی که از اونا متنفرین یا به شدت علاقه دارین هم صحبت کنین و روش مطالعه تونو هم به اشتراک بزارین . -
-
من خودم از درس دینی به شدت متنفرم به نظرتون چه طور باید دینی رو خوند؟
-
-
ویدا علی زاده دینی رو فقط باید خوند ... آخرشم نتونست تستاشو جواب داد ... :|
@سما-نویدفر
-
ویدا علی زاده دینی رو فقط باید خوند ... آخرشم نتونست تستاشو جواب داد ... :|
@سما-نویدفر بالاخره یه چندتا هم باید جواب بدیم دیگه
-
ویدا علی زاده اخ اخ دس رو دلم نزار که خونه
-
من از اون امتحان فیزیکی ک باعث شد از فیزیک حالم بهم بخوره متنفرم..از اون وقت به بعد دیگه هیچجوره با فیزیک کنار نیومدم حتی با دبیرای مختلف
-
ویدا علی زاده چندمی؟اگه کنکوری هستی پیشنهاد میکنم از روی آیات مینی میکرو بخون بعدشم یه نگاه رو کتابت بنداز.موفق باشی عزیزم
-
من از اون امتحان فیزیکی ک باعث شد از فیزیک حالم بهم بخوره متنفرم..از اون وقت به بعد دیگه هیچجوره با فیزیک کنار نیومدم حتی با دبیرای مختلف
@HappyMoon منم یبار اینطور شدم اما تونستم عاشق فیزیک بشم
-
ویدا علی زاده اخ اخ دس رو دلم نزار که خونه
@Z-bahrami چرا مگه
-
ویدا علی زاده چندمی؟اگه کنکوری هستی پیشنهاد میکنم از روی آیات مینی میکرو بخون بعدشم یه نگاه رو کتابت بنداز.موفق باشی عزیزم
@HappyMoon مرسی
-
@Z-bahrami چرا مگه
ویدا علی زاده از این دینی که هیچ جوره نمیشه باهاش کنار اومد
-
@HappyMoon یازدهم
-
ویدا علی زاده از این دینی که هیچ جوره نمیشه باهاش کنار اومد
@Z-bahrami مخصوصا سال یازدهم واقعا من خیلی سختم شده ساعتها میشینم دینی میخونم ولی نتیجه ای نمیگیرم
-
@Z-bahrami مخصوصا سال یازدهم واقعا من خیلی سختم شده ساعتها میشینم دینی میخونم ولی نتیجه ای نمیگیرم
ویدا علی زاده من وقتی صبح میخونم دینیو نتیجه بهتری میگیرم ولی اونی که میخوام بازم نمیشه
توام صبحا امتحان کن شاید تاثیر داشت -
ویدا علی زاده بعد اینکه یکی بهم میگفت دینی رو باید مثل زیست بخونی
ینی ریز ب ریز کلمه ب کلمه -
ویدا علی زاده من وقتی صبح میخونم دینیو نتیجه بهتری میگیرم ولی اونی که میخوام بازم نمیشه
توام صبحا امتحان کن شاید تاثیر داشت@Z-bahrami میدونی یه جایی خوندم که میگفت از ساعت 4 صبح به بعد مغز انسان فعال تر از همیشه میشه ولی خب ادم سختشه اون ساعت پاشه