سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
هر کی یه سازی میزنه.... ببخشیدااا بزارید که طبق برنامه استاد بریم جلو...
-
http://s2.picofile.com/d/8286897434/6cff37ab-26ab-42c9-b212-f93eec16884e/هوپیتال_استاد_امینی_راد.pdf جزوه هوپیتال حد دست نویس
-
مرسیتونم.گلید.
-
-
سلام استادخسته نباشید.تدریستون عالیه.کاش میشدبرسیم به برنامه ازمون وزودترمشتق وکاربردمشتق تدریس بشه
-
سپاس فروان از استاد اميني راد من 20 جلسه از فيلمها رو خوب ديدم و كار كردم عالي بود در كنار فيلم ها از كتاب جامع مهر و ماه هم استفاده ميكنم كه خيلي خوب با هم هماهنگ هستند و البته به توصيه يكي از دوستان 5 جلسه اول فيلمهاي شما براي رشته انساني رو هم ديدم كه هماهنگ با مقدمهاي بر رياضيات پايه است و براي كسي كه بخواد استارت بزنه و ضعيف باشه ديدنش مناسبه باز هم تشكر و آروزي موفقيت، سلامتي و شادكامي براي شما و همكارانتون
-
برای بهترین استاد ریاضی تجربی دنیا،استاد گلم آقای امینی راد،آرزوی موفقیت در تمام عرصه های زندگی ،شادکامی وطول عمر دارم خدا حفظتون کنه.
-
دوستان کیاریاضی روبالا70میزنن منم راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
شاید باورتون نشه ولی من واقعا ریاضی رو از تدریس شما یاد گرفتم(بابت ثانیه ثانیه وقتی که برا ما میزارین ممنونم)
-
سلام
کسی کانال استاد رو داره بفرستهممنون میشم
-
استاد عزیزم برای تک تک ثانیه هایی که با ما هستی از راه دور دستتون رو میبوسم و آرزوی سلامتی وطول عمر دارم.(البته این بوسیدنه خیلی شدیدتره)
-
سلام دوستان تیکه ی آخرپست قبلی رو یکی شیطونی کرد ونوشته ببخشید