تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
-
مامانمو انقدر خندوندم كه دلش صاف شه
حرف نميزدا ولي تهش خنديد كلي
واقعا قصد خودنمايي ندارم فقط ميخوام كاراي خير گسترش پيدا كنن با گفتنشون -
@خانوم-وكيل در تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
گفته است:
مامانمو انقدر خندوندم كه دلش صاف شه
حرف نميزدا ولي تهش خنديد كلي
واقعا قصد خودنمايي ندارم فقط ميخوام كاراي خير گسترش پيدا كنن با گفتنشونخیلی هم خوب، گاهی وقتا از این چیزا لازم میشه
-
بزارین منم یه اعتراف کنم، نزدیک 1ساعته تو حیاط دارم دور میزنم که دعای کمیل گوش بدم، شیطونه نمیذاره
-
@golenarges هرچي از اقاي پناهيان در مورد سختي و امتحان ياد گرفته بودم پشت سرهم گفتم تا بلاخره مامانم به حرف بياد تا حرف زد خندوندمش فن خوبي بود واسه نرم كردن دل مامانا
خودمم اصن ديگه از ناراحتيم حرف نزدم مامانا و باباها جزء خط قرمزان خيلي نبايد دنبال اين بود كه حق با كيه. هميشه حق با اوناس
-
@خانوم-وكيل در تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
گفته است:
@golenarges هرچي از اقاي پناهيان در مورد سختي و امتحان ياد گرفته بودم پشت سرهم گفتم تا بلاخره مامانم به حرف بياد تا حرف زد خندوندمش فن خوبي بود واسه نرم كردن دل مامانا
خودمم اصن ديگه از ناراحتيم حرف نزدم مامانا و باباها جزء خط قرمزان خيلي نبايد دنبال اين بود كه حق با كيه. هميشه حق با اوناس
-
امروز چندم این طرحه
-
@حسین-81 ١٦ام
-
@خانوم-وكيل خوبه
-
@حسین-81 يه كم از هياهوي اولش كه كم ميشه ممكنه يه عده دلسرد شن و رها كنن. رمز موفقيت همين ثبات قدمه
-
من امروز یه خطای بزرگ داشتم البته نه درمورد پدر ومادرم
ولی خیلی ناراحتم به خاطر این کار قبلا توبه کرده بودم این که قبلا توبه کردم الان شکستمش به بار گناهام اضافه میشه
لطفا دعا کنید برام -
jahad.20 در تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
گفته است:
من امروز یه خطای بزرگ داشتم البته نه درمورد پدر ومادرم
ولی خیلی ناراحتم به خاطر این کار قبلا توبه کرده بودم این که قبلا توبه کردم الان شکستمش به بار گناهام اضافه میشه
لطفا دعا کنید برامان شاءالله خدا کمکت میکنه
-
jahad.20 مهم پشيماني از گناهه
امام رضا ميگن خود پشيماني از گناه يكي از مراحل توبه اس
صدبار اگر توبه شكستي، بازآ
تو كه قبلا قصد تكرارشو نداشتي.٠، الانم پشيموني
خدا ميدونه كي داره مسخره ميكنه و كي داره جهاد ميكنه -
367/464