کدوم استاد برای شیمی دهم؟
-
سلام .
من میخوام شیمی رو از روی فیلمای آلا تموم کنم
سه تا راه دارم :
۱- از روی فیلمای دوسال پیش استاد پویان نظر ببینم
۲-از روی فیلمای استاد گودرزی (که هنوز کامل نیست) که مال امساله بخونم.
۳-از روی فیلمای استاد صنیعی که به عنوان صفرتاصد کنکور ضبط شده بخونم.شماها چه پیشنهادی دارید؟
-
گزینه یک
-
سلام .
سه تا راه دارم :
۳-از روی فیلمای استاد صنیعی که به عنوان صفرتاصد کنکور ضبط شده بخونم.شماها چه پیشنهادی دارید؟
Hassan Mortezavi سلام دوست عزیز اول بگو کلاس چندمی؟
-
Hassan Mortezavi سلام دوست عزیز اول بگو کلاس چندمی؟
-
-
سلام .
سه تا راه دارم :
Hassan Mortezavi از آقای گودرزی من استفاده میکنم این ظبطشون مال سال ۹۸ _۹۹هست جدید تر هست ومن هم الان دهم هستم از فیلم های ایشون استفاده میکنم و نتیجه هم گرفتم ... حالا میتونی از هر مدرس یه فیلم ببینی با کدوم بهتر میفهمی و یاد میگیری ...
-
Hassan Mortezavi از آقای گودرزی من استفاده میکنم این ظبطشون مال سال ۹۸ _۹۹هست جدید تر هست ومن هم الان دهم هستم از فیلم های ایشون استفاده میکنم و نتیجه هم گرفتم ... حالا میتونی از هر مدرس یه فیلم ببینی با کدوم بهتر میفهمی و یاد میگیری ...
@سهیل-م راستش منم چندتا تدریس از آقای گودرزی دیدم خیلی خوب بود ،
ولی ایشون تاااااازه دارن فصل 2 رو تموم میکنن و حداقل دو ماه دیگه کتاب رو تموم میکنن.
من میخوام نهایتا تا دوسه هفته دیگه کتاب رو تموم کنم -
سلام .
سه تا راه دارم :
Hassan Mortezavi سلام بنظرم فیلم های اقای صنیعی نگاه کنید ولی باتوجه به سلیقه خودتون و همیچنین یادگیری خودتون که با کدوم استاد بهتر میفهمید هم موثره
موفق باشید