چطوری گزارش کار بنویسم ؟
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط M.an انجام شده
سلام من الان عضو شدم .و اصلا هم از فروم الا سر در نمیارم
ولی اگه بشه میخوام اینجا گزارش کار بدم.دوازدهم تجربی هستم کنکوری۹۹
-
سلام من الان عضو شدم .و اصلا هم از فروم الا سر در نمیارم
ولی اگه بشه میخوام اینجا گزارش کار بدم.دوازدهم تجربی هستم کنکوری۹۹
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra 2 سلام منم همین الان عضو شدم.
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام امروز ۲/۲هست و تا کنکور ۳ ماه مونده
من از تابستون سال قبل شروع کردم و میانگین ترازم هم تو قلم چی ۶۵۰۰.البته ۶۸۵۰ هم اوردم
ولی یه مشکلی که دارم ساعت مطالعه پایین و تعداد تست کم هست که میخوام با گذاشتن گزارش اینجا درستش کنم
و من یکم استرسی هستم که امیدوارم با کمک شما الایی ها انگیزه پیدا کنم.
پ.ن بلد نیستم با فروم کار کنم -
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها کسی هست از فرزانگان باشه .من فرازانگان امین اصفهانم.هر کسی هست بگه با هم رقابتی درس بخونیم
-
سلام امروز ۲/۲هست و تا کنکور ۳ ماه مونده
من از تابستون سال قبل شروع کردم و میانگین ترازم هم تو قلم چی ۶۵۰۰.البته ۶۸۵۰ هم اوردم
ولی یه مشکلی که دارم ساعت مطالعه پایین و تعداد تست کم هست که میخوام با گذاشتن گزارش اینجا درستش کنم
و من یکم استرسی هستم که امیدوارم با کمک شما الایی ها انگیزه پیدا کنم.
پ.ن بلد نیستم با فروم کار کنمنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra 2 رشته ت چیه؟
-
Zahra 2 رشته ت چیه؟
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnarin javaherian دوازدهم تجربی ام تو تاپیک گفتم
-
narin javaherian دوازدهم تجربی ام تو تاپیک گفتم
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra 2 منم فرزانگان بودم ولی رشته م ریاضیه.
-
Zahra 2 منم فرزانگان بودم ولی رشته م ریاضیه.
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnarin javaherian خب خیلی خوبه
-
narin javaherian خب خیلی خوبه
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-2یعنی باهم بخونیم؟
-
@Zahra-2یعنی باهم بخونیم؟
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnarin javaherian اره خیلی ام خوبه.
-
narin javaherian اره خیلی ام خوبه.
-
Zahra 2 میتونیم من و شما و چند نفر دیگه رقابتی بخونیم هر کسی کمتر خوند باید چند تا تست چالشی بفرسته و نکاتشو برا بقیه بگه یا یه چیزی تو این مایه ها🥰🥰🥰🥰🥰
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra 2 عالی میشه. من در اصل دانشجوی انصرافی. چند روزه که ب صورت جدی شروع کردم برای کنکور میخوام یه رشته ی دیگه قبول شم. خیلی خوشحالم ک با شما اشنا شدم.
-
Zahra 2 عالی میشه. من در اصل دانشجوی انصرافی. چند روزه که ب صورت جدی شروع کردم برای کنکور میخوام یه رشته ی دیگه قبول شم. خیلی خوشحالم ک با شما اشنا شدم.
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnarin javaherian منم
-
narin javaherian منم
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط sandiiii انجام شده
سلام دوست آلایی
خوش اومدین
لطفا برای تاپیک عنوان کوتاه انتخاب کنید
@ناظم
ازین تاپیک زیر هم میتونید استفاده کنید
آموزش کار با انجمن
Zahra 2
narin javaherian -
سلام دوست آلایی
خوش اومدین
لطفا برای تاپیک عنوان کوتاه انتخاب کنید
@ناظم
ازین تاپیک زیر هم میتونید استفاده کنید
آموزش کار با انجمن
Zahra 2
narin javaherian -
sandiiii سلام
راستش روش ایجاد تاپیک رو دیدم ولی تغییر نام نبود. اسمش درس خوندن رقابتی بشه بهتره