جهاد مغنیه
-
بچه ها تولد جهاد نزدیکه
چی بهش کادو بدیم؟
من خودم عهد میبندم باهاش گناهامو کمتر کنم تا روز تولدش 1000 تا صلوات میفرستم و نماز شب هم بهشون هدیه میکنم@jahad-20 سلام
منم به برادر گلمون به اندازه ی سنش (29 ) زیارت عاشورا به روح عزیزش هدیه می کنم -
@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:
بچه ها برام دعا میکنین ؟
خیلی نیازمندممن از همه تون نیازمند ترم به دعاهای پاک شما
بچه ها از تون خواهش می کنم برام دعا کنید احوالاتم خوب شه -
@jahad-20 اخه يهويي گرد غم پاشده شد رو تاپيك
من فقط واسه كسايي دعا ميكنم كه قوين و باروحيه@خانوم-وكيل
از نظر قوی بودن خوبم چون تو کلاس بهم می گن پسر کلاس و البته چکش
از نظر روحیه هم به مرحله ی لشگر شکست خورده نرسیدم -
@خانوم-وكيل
از نظر قوی بودن خوبم چون تو کلاس بهم می گن پسر کلاس و البته چکش
از نظر روحیه هم به مرحله ی لشگر شکست خورده نرسیدمبچه رزمنده نميرسي
مومن به نظرم ضعفشو فقط واسه خدا رو ميكنه
جلوي بقيه گريه هم خواستي بكني سرتو بگير بالا و گريه كن -
@jahad-20 اخه يهويي گرد غم پاشده شد رو تاپيك
من فقط واسه كسايي دعا ميكنم كه قوين و باروحيه -
بچه رزمنده نميرسي
مومن به نظرم ضعفشو فقط واسه خدا رو ميكنه
جلوي بقيه گريه هم خواستي بكني سرتو بگير بالا و گريه كن@خانوم-وكيل
با این جملت حال کردم -
29فروردین روز ارتش بود و دیروز هم روز تاسیس سپاه اما چیزی اینجا نگفتیم حالا قضا شو بجا میاریم:
اول از ارتش شروع می کنم
سپهبد قرنی اولین فرمانده ستاد کل ارتش پس از انقلاب،فرمانده آسمانی،ناجی کردستان و گنبد،کسی که از بازرگان تا کمونیست ها و حتی آیت الله طالقانی در ظلم کردن بهش از هیچ تلاشی کوتاهی نکردن،ولی هیچ گاه به انقلاب پشت نکرد و همیشه با امام بود،بعد از اینکه امام استعفایی که زیر فشار زیادی نوشته بود رو نپذیرفت بازرگان احضارش کرد و بهش گفت برو اسپانیا و اونجا سفیر شو ولی قرنی گفت زمان شاه هم همشن پیشنهاد در همین کشور به من شد ولی نپذیرفتم الان هم برای بار دوم نمی پذیرم،بازرگان گفت اگه بگم با استعفات موافقت کردم چی میگی؟گفت من به تو استعفا ندادم که تو بخوای بپذیری من به امام استعفا دادم،بازرگان گفت اگه بگم امام استعفا تو پذیرفته چی میگی؟قرنی با معائنش تماس می گیره و میگه من رفتم خونه،هیچ گاه از یاد ما نمیره که طالقانی از پادگان سنندج چطوری با قرنی صحبت کرد و محکوم کرد،اما قرنی آسمانی بود و آسمانی شد.امروز هم چهل و یکمین سالگرد شهادتشه،هیچ کس فکر نمی کرد بعد از قرنی هر بیست سال یکی از سپهد های ما شهید بشن.
حلا سپاه
حاج حسین همدانی شیر جنگاوری که رد شمشیرشروی تن بعثی ها تا منافقین و داعش هست،و واقعا حسین حسینی بود تا همدانی ،عاشق امام حسین،حاج قاسم می گفت از حلب برگشته بوده دمشق که حاج حسین میرسه دمشق، کاری پیش میاد که باید بره حلب ولی حاج حسین میگه من میرم ،حاج قاسم می گفت حسین اهل عکس گرفتن نبود ولی اون روز قبل رفتن گفت بیا یه عکس باهم بگیریم و حاج قاسم همون جا فهمید که حسین به سمت خدا میره و اون آخرین عکس سرلشگر شهید حاج حسین همدانی بود. -
@golenarges زمان به وقت عاشقی بود یه دعای خوب میکردین
مثلا خدایا زهرارو شهید کنزهرا خانوم مثل شهید زندگی کردن کم از شهادت نداره و پایانش هم شهادته
-
با توجه به این اعتقاد که همه شهدا رفقای منن
امروز برای اولین بار توی زندگیم یه سرگروه برای گروه رفقام انتخاب کردم..️
ازتون ممنونم از شما @jahad-20 و @خانوم-وكيل
وهمه شما دوستانی که تو این تاپیک از شهدا یاد کردین
@DOKHTARE-BAHAR
my name
Bio
بچه رزمندهاگه توی این مدت حرفی زدم، چیزی گفتم که ناراحت شدین منو ببخشید، از عمق وجودم نبوده..
ودر آخر شاید بهترین دعایی که میتونم بکنم این باشه:اللهم الرزقنا توفیق الشهادة في السبیلک..
@golenarges در جهاد مغنیه گفته است:
@DOKHTARE-BAHAR
my name
Bio
بچه رزمندهاگه توی این مدت حرفی زدم، چیزی گفتم که ناراحت شدین منو ببخشید، از عمق وجودم نبوده..
ودر آخر شاید بهترین دعایی که میتونم بکنم این باشه:اللهم الرزقنا توفیق الشهادة في السبیلک..
چه شهیدی!!!مرد علمی!!!کسی که تاثیر زیادی روی مسیر حاج عماد مغنیه گذاشت و ناجی شیعه لبنانی!!سایه ش همیشه روی سر همه مون باشه همیشه.
-
مثلا خدایا زهرارو شهید کنزهرا خانوم مثل شهید زندگی کردن کم از شهادت نداره و پایانش هم شهادته
Bio در جهاد مغنیه گفته است:
بله درسته خدا کنه که شهیدانه زندگی کنیم
من درخودم نمیبینم
همیشه هم موقع دعاهام میگم خدایا میدونم لایق نیستم ولی خب آرزوش و دارم و سعیم و میکنم که درست شم -
من درخودم نمیبینم
همیشه هم موقع دعاهام میگم خدایا میدونم لایق نیستم ولی خب آرزوش و دارم و سعیم و میکنم که درست شم@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:
من درخودم نمیبینم
همیشه هم موقع دعاهام میگم خدایا میدونم لایق نیستم ولی خب آرزوش و دارم و سعیم و میکنم که درست شمما دوستی داریم به اسم آیت الله سید محمد حسن مشکوة
ایشون مدیر سازمان بین اللملی مدارس رستگاران هستن،یه حرف جالبی می زدن،می گفتن:((
شما فکر نکنید حتی نمازی که شما می خونید با نمازی که اصحاب پیامبر پشت سر پیامبر می خوندن یکیه،ارزش نماز شما خیلی بیشتر از اوناس،که توی این شرایط هنوز ایمان دارید.))
خود پیامبر هم گفت که ما الان آتش توی دستامون نگه داشتیم،تازه شما که دخترین بیشتر،ما تو تابستون خیلی شیک یه تی شرت آستین کوتاه می پوشیم وتموم ولی شما چی؟خب این جهاد نیست؟در راه خدا هم که درس میخونید،این یعنی شما تو مسیرید،اما زمان رسیدن به آخر مسیر برای همه یکسان نیست،بعضی وقتا برای یه عده رسیدن به آخر مسیر طول میکشه،ولی بعضیا رو خدا نگه میداره تا بالا تر برن،مثلا حاج قاسم و حاج عماد خیلی سال بود که شهید بودن اما باید می موندن تا بالا تر برن،ولی خدا جهاد رو همون اول کار پذیرفت،شما تو مسیرین و اگه همین جوری ادامه بدین من شما رو بشارت میدم معامله با خدا!!!!! -
من درخودم نمیبینم
همیشه هم موقع دعاهام میگم خدایا میدونم لایق نیستم ولی خب آرزوش و دارم و سعیم و میکنم که درست شمما دوستی داریم به اسم آیت الله سید محمد حسن مشکوة
ایشون مدیر سازمان بین اللملی مدارس رستگاران هستن،یه حرف جالبی می زدن،می گفتن:((
شما فکر نکنید حتی نمازی که شما می خونید با نمازی که اصحاب پیامبر پشت سر پیامبر می خوندن یکیه،ارزش نماز شما خیلی بیشتر از اوناس،که توی این شرایط هنوز ایمان دارید.))
خود پیامبر هم گفت که ما الان آتش توی دستامون نگه داشتیم،تازه شما که دخترین بیشتر،ما تو تابستون خیلی شیک یه تی شرت آستین کوتاه می پوشیم وتموم ولی شما چی؟خب این جهاد نیست؟در راه خدا هم که درس میخونید،این یعنی شما تو مسیرید،اما زمان رسیدن به آخر مسیر برای همه یکسان نیست،بعضی وقتا برای یه عده رسیدن به آخر مسیر طول میکشه،ولی بعضیا رو خدا نگه میداره تا بالا تر برن،مثلا حاج قاسم و حاج عماد خیلی سال بود که شهید بودن اما باید می موندن تا بالا تر برن،ولی خدا جهاد رو همون اول کار پذیرفت،شما تو مسیرین و اگه همین جوری ادامه بدین من شما رو بشارت میدم معامله با خدا!!!!! -
@DOKHTARE-BAHAR
my name
Bio
-