IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پرسش پاسخ زیست
-
@saman-b89
بله درسته همه ی سلول های بدن گلیگولیز ندارن ولی احتمالا منظورش همه ی سلول هایی بوده که تنفس سلولی رو انجام میدن!!
خیلی درگیر تست های تالیفی این مدلی نشید که فقط خودتون اذیت میشید -
دریا دریایی سوال کنکور بوده!
-
@saman-b89
میشه لطفا خود سوال رو بزارید -
آخه بسیاری از تست ها ی زیست به این صورت هست که شما باید بین بهتر و بهترین گزینه ای رو انتخاب کنید
و در ضمن برخی از تست های سراسری هم ایراد های خاص خودشون رو دارن مثل سوال های سراسری ۹۴ که در مورد فصل ۷ زیست یازدهم طرح شده اند! -
-
@saman-b89
پاسخ گزینه ی سه
تقریبا در همه ی سلول ها(چه بی هوازی و چه هوازی)
گلیکولیز انجام میشود.در گلیکولیز،تولید پیرووات در گام چهارم و تولید +NADH + Hدر گام سوم صورت میگیرد.توجه کنید که در گزینه ۱ ، طی رونویسی دو رشته از هم باز میشوند نه این که جدا میشوند!
و گزینه ۲نیز مربوط به یوکاریوت ها است.
گزینۀ۴: در بین برخی نوکلئوتیدها رابطۀ مکملی وجود دارد مانند tRNA -
این پاسخی هست که توسط آقای کلانتر یکی از معلم های زیست شناسی داده شده
امیدوارم بتونه کمک تون کنه -
مخاط مژک دار تو خود نایژک مبادله ای هم وجود داره دیگه؟
-
@ahmadt
صفحه ی ۴۳ کتاب زیست دهم میگه:
مخاط مژک دار در نایژک مبادله ای به پایان میرسد،بنابراین کیسه های حبابکی، سازوکار های دیگری برای مقابله با ناخالصی های هوا دارند. -
-
دریا دریایی در پرسش پاسخ زیست گفته است:
Amin.th
چرا؟؟؟چون کتاب میگن توی نایژک مبادله ای به پایان میرسه و حبابک ها سازوکار دیگه ای دارن
بنابراین توی خوده نایژک مبادله ای هم هستش -
بچه ها دستگاه عصبی محیطی مگر پیام رسان نیست پس چرا کتاب گفته کار ماهیچه ها غدد و...تنظیم میکنه؟
داخل آزمون سنجش هم گفته دستگاه عصبی محیطی در تنظیم نقش داره -
میتونیم به تخمیر، تنفس یاخته ای بی هوازی بگیم؟ یا دیگه کلا بهش تنفس گفته نمیشه و تنفس فقط برای هوازی هست؟
-
این سوراخا الان لان هستن یا پلاسمودسم؟ یا هر دو؟
-
رفتن پروتون از فضای میان دو غشاء به فضای درونی میتوکندری به صورت انتشار تسهیل شده هست؟
-
۱- اضافه شدن سیلیس یا کوتین یا لیگنین به دیواره پسین انجام میشه الزاما؟ یا به دیواره نخستین هم میتونه اضافه بشه؟
۲- الان تو این شکل به نظر میرسه در دیواره پسین هم پلاسمودسم وجود داره، ولی بچه ها میگن دیواره پسین پلاسمودسم نداره، کدوم درسته؟ (طبق کتاب و کنکور نظام جدید)
-
قند کافت هوازی هست یا بی هوازی؟ (چون از طرفی به اکسیژن نیاز نداره و از طرف دیگه کتاب دوازدهم صفحه 66 درست بالای تعریف قندکافت میگه در اینجا تنفس یاخته ای را به جای تنفس یاخته ای هوازی به کار میبریم، بعد زیرش میگه قند کافت اولین مرحله تنفس ساخته ای هست)
-
@ahmadt
قندکافت اولین مرحله تنفس سلولی چه تنفس سلولی هوازی و چه بی هوازیه و نیاز به اکسیژنم نداره