سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سپاس فروان از استاد اميني راد من 20 جلسه از فيلمها رو خوب ديدم و كار كردم عالي بود در كنار فيلم ها از كتاب جامع مهر و ماه هم استفاده ميكنم كه خيلي خوب با هم هماهنگ هستند و البته به توصيه يكي از دوستان 5 جلسه اول فيلمهاي شما براي رشته انساني رو هم ديدم كه هماهنگ با مقدمهاي بر رياضيات پايه است و براي كسي كه بخواد استارت بزنه و ضعيف باشه ديدنش مناسبه باز هم تشكر و آروزي موفقيت، سلامتي و شادكامي براي شما و همكارانتون
-
برای بهترین استاد ریاضی تجربی دنیا،استاد گلم آقای امینی راد،آرزوی موفقیت در تمام عرصه های زندگی ،شادکامی وطول عمر دارم خدا حفظتون کنه.
-
دوستان کیاریاضی روبالا70میزنن منم راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
شاید باورتون نشه ولی من واقعا ریاضی رو از تدریس شما یاد گرفتم(بابت ثانیه ثانیه وقتی که برا ما میزارین ممنونم)
-
سلام
کسی کانال استاد رو داره بفرستهممنون میشم
-
استاد عزیزم برای تک تک ثانیه هایی که با ما هستی از راه دور دستتون رو میبوسم و آرزوی سلامتی وطول عمر دارم.(البته این بوسیدنه خیلی شدیدتره)
-
سلام دوستان تیکه ی آخرپست قبلی رو یکی شیطونی کرد ونوشته ببخشید
-
-
استاد یدونی ای
-
دوستان بدونید 20% ریاضی تجربی در کنکور از مشتق و کاربرد مشتق میاد
-
zahra alirezaie در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استادخسته نباشید.تدریستون عالیه.کاش میشدبرسیم به برنامه ازمون وزودترمشتق وکاربردمشتق تدریس بشه
حد که تموم شه مشتق شروع میشه
فقط خدا کنه مشتق قبل عید تموم شه بره راحت شیم از این یه درس -
سلام این مبحث دنباله (الته نه حسابی ونه هندسی) اون که تو کتاب ریاضی عمومی اومده و میگن دو صفحه هم ازش بیشتر نیومده اما یک تست داره رو استاد کی تدریس میکنن یا اونم با دنباله های دیگر گفتن؟؟
-
سلام دوستان
هرکی جزوهٔ مباحثی که تدریس شده رو اگه میتونه اینجا بذاره یا برای کانال استاد امینی از تلگرام بفرستن تا استاد هم لطف کنن بذارن تو کانال تا بچه های دیگه هم ک مثل من دیر شروع کردن و وقت ندارن استفاده کنن
ممنونم -
-
سلام...دوستان بقيه رياضي رو استاد كي تدريس ميكنن؟
از استاتيد سال هاي گذشته لينك نداريد ك بتونم با اونا ادامه بدم؟ -
amirfarajy در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام...دوستان بقيه رياضي رو استاد كي تدريس ميكنن؟
از استاتيد سال هاي گذشته لينك نداريد ك بتونم با اونا ادامه بدم؟http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/4/21/
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/4/26/ -
ممنون اقا خیلی عالین
-
سلام کسی میدونه استاد کی مشتق رو شروع میکنه???????
-
دوستان میدونید این دنباله که توی ریاضی عمومی دو صفحه ازش اومده و تو کنکور 95 سوال اول بود چجوریه ایا تدریس کردن تو موضوع حسابی وهندسی این قضیه رو ؟؟؟