یازدهمی ها یازدهمی ها
-
قربانت . برنامه ریزی کردی؟
-
قربانت . برنامه ریزی کردی؟
حافظ قربانی شیراز برنامه ریزی که همه دارند مگه بی برنامه میشه
-
نه واقعا . میشه یه روز از برنامت رو مثال بزنی
-
نه واقعا . میشه یه روز از برنامت رو مثال بزنی
حافظ قربانی شیراز من شب ساعت 12 شب میخابم و ساعت 7 صبح بیدار میشم تا یک صبحونه بخورم و به خودم بیام میشه 7 و چهل و پنج دقیقه و از اونجا شروع میکنم تا 11و نیم زیست و بعد نیم ساعت استرحت از 12 تا 1 فیزیک وبعد از 1 و ربع تا 2و نیم شیمی وبعد ناهار و استراحت تا 3و 45 دقیقه و بعدش ریاضی میخونم تا5 و بعدش تا 5 ونیم استراحت میکنم و تا 10 و نیم اختصاص میدم به عمومی و بعدش شام و استراحت و گپ و گفت با بچه ها
-
حافظ قربانی شیراز من شب ساعت 12 شب میخابم و ساعت 7 صبح بیدار میشم تا یک صبحونه بخورم و به خودم بیام میشه 7 و چهل و پنج دقیقه و از اونجا شروع میکنم تا 11و نیم زیست و بعد نیم ساعت استرحت از 12 تا 1 فیزیک وبعد از 1 و ربع تا 2و نیم شیمی وبعد ناهار و استراحت تا 3و 45 دقیقه و بعدش ریاضی میخونم تا5 و بعدش تا 5 ونیم استراحت میکنم و تا 10 و نیم اختصاص میدم به عمومی و بعدش شام و استراحت و گپ و گفت با بچه ها
Hesam Mohammadi البته توی عمومیا شاید فیزیک و شیمی توش باز قرار بگیره
-
دمت گرم چطوری 12 میخوابی و ساعت 7 بیدار میشی
-
دمت گرم چطوری 12 میخوابی و ساعت 7 بیدار میشی
حافظ قربانی شیراز 7 ساعت خواب خوبه دیگه
-
معلومه که عالیه ولی اگه من 12 بخوابم زودتر از 9 نمیتونم بیدار شم
-
معلومه که عالیه ولی اگه من 12 بخوابم زودتر از 9 نمیتونم بیدار شم
حافظ قربانی شیراز چند بار با آلارم گوشی بیدار شو عادت میکنی من کلا آدم سحرخیزیزم
-
-
یه سوال چطوری دیر میخوابین ساعت 7 بیدار میشین ؟ بعد از ظهر هم میخوابین؟
-
یه سوال چطوری دیر میخوابین ساعت 7 بیدار میشین ؟ بعد از ظهر هم میخوابین؟
حافظ قربانی شیراز کم کم ساعت خوابتو باید درست کنی مثلا من همیشه ۱۲ میخوابیدم شیش بیدار بودم بعد کم کم شد ۱۱:۳۰...۵همینجوری گذشت الان ۱۱ از اون ور هم ۳
-
حافظ قربانی شیراز کم کم ساعت خوابتو باید درست کنی مثلا من همیشه ۱۲ میخوابیدم شیش بیدار بودم بعد کم کم شد ۱۱:۳۰...۵همینجوری گذشت الان ۱۱ از اون ور هم ۳
بچه ها یه مددی برسونین بگین چرا من زیست میخونم یادم میره دارم خل میشم
-
Patrikam درست نمیخونی میشه بگی چجوری میخونی
Hesam Mohammadi کتاب میخونم بعد فیلمای آقای موقاری بعد هم تست همون گفتار دو سه روزم نکات مرور میکنم بعد میام تست بزنم مغزم ارور میده حتی همون تستایی که قبلا زدمو هم نمیتونم بزنم
-
Hesam Mohammadi کتاب میخونم بعد فیلمای آقای موقاری بعد هم تست همون گفتار دو سه روزم نکات مرور میکنم بعد میام تست بزنم مغزم ارور میده حتی همون تستایی که قبلا زدمو هم نمیتونم بزنم
Patrikam ببین اول باید جزوه معلم رو خوب گوش کنی این اموزشای مجازی هرچقدرم خوب باشند جای معلم رو نمیگیرند بعدش باید کتاب بخونی و نکته برداری کنی حالا میری سراغ تست و خوندن پاسخ تشریحی با دقت که اگه نکته جدیدی پیدا کردی یادداشتش کنی بعد تعداد تست رو به اندازه خودت بزن یکدفعه 50 تا یا 100 تا توی یک روز نزن