8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
سوال از ترکیبیات و احتمال
-
سلام دوستان یک سوال دارم لطفا کمک کنین ممنون
@دانش-آموزان-آلاء -
Morteza Khodaie میشه 56؟
-
Morteza Khodaie چیزی که من برداشت میکنم اینه که چهارتا جا داریم و 10 تا عدد، یکی از این جایگاه ها ماله عدد 1 حتماً پس کاری با اون نداریم،9 تا عدد میمونه و سه تا جا که ازون 9تا عدد یکی شو نمیخوایم باشه اصلا پس میشه 8تا عدد و سه تا جا یعنی در واقع ترکیب 3 از 8
-
Morteza Khodaie خواهش میکنم اگر جواب قطعی شو پیدا کردید لطفا بنویسید که مطمئن شیم
-
Morteza Khodaie جواب شما میشه ۲ به توان ۸ که میشه ۲۵۶
برای این سوال گفته ۲ باشه و ۱ نباشه (فکر کنم جابه جا گفتم) برای عدد ۲ و ۱ یک حالت وجود داره و بزای ۸ تا عدد دیگه ۲ حالت که میتونن باشن یا نباشن پس میشه ۸ بار ۲ در خودش ضرب میشه
کلا برای پیدا کردن زیر مجموعه ما از این اصل استفاده میکنیم و فرمول بدست اومده که ۲ به توان تعداد مجموعه از همین قاعده اومده -
Saghar sadat درست صورت سوال رو مطالعه نکردید،نگفته تعداد کل زیرمجموعه ها با این شرط گفته زیرمجموعه های 4 عضوی
-
Saghar sadat :مطب رو نگرفتم ولی فکر نمیکنم اینطوری باشه
-
Morteza Khodaie میشه ۵۶ تا باید انتخاب ۳ از ۸ صورت بگیره چون یکی از عضو ها معلوم هست
-
Saghar sadat مرسی
-