جدول تناوبی/ یاری برسانید
-
@f-a-t-e-m-e-h در جدول تناوبی/ یاری برسانید
گفته است:واقعا توي 3 ثانيع؟
۳سوت

نه ببین
از جدول چنتایی سوال داریم دیگه خب ؟
استاد گفتن که تا برا هر سوال بشینی فک کنی و رمزا رو یادت بیاری ، همون اول گوشه دفترچه ی جدول بکش مختصر
فیلم رو جدیدا ندیدم یادم نمیاد دقیق ولی لینک میدم خودتون ببینین -
-
@f-a-t-e-m-e-h در جدول تناوبی/ یاری برسانید
گفته است:واقعا توي 3 ثانيع؟
۳سوت

نه ببین
از جدول چنتایی سوال داریم دیگه خب ؟
استاد گفتن که تا برا هر سوال بشینی فک کنی و رمزا رو یادت بیاری ، همون اول گوشه دفترچه ی جدول بکش مختصر
فیلم رو جدیدا ندیدم یادم نمیاد دقیق ولی لینک میدم خودتون ببینین -
https://forum.alaatv.com/topic/1985/حفظ-جدول-تناوبی/2?_=1587631328124
اون موقع من با این روش حفظ کردم جدولو، البته گروهاشو چیزای دیگه هم هست، مثلا دوره و گروه، گروهای اصلیو با یه سرنامی چیزی حفظ کردم
مثلا گروه 13 بال گاین تل :| گروه 14 سی اس آی جی اس ان پی بی گروه 15 ان پی آس اس بی، بی گروه 16 اوس سی تی پو
دوره 2 بی سی ان اوف دوره 3 ای ال اس پی اس سیل :| دوره 4 جا جی اس سی بی آر گروه 5 ایندیم قلع آنتیموان تلوریم یده :| دوره 6 تالیم سرب بیسموت، پلونیوم استاتین :| یکم آهنگ داره :| -
دوست عزیز برای جدول رمز هیچوقت به دردت نمیخوره
جدولو حفظ کن بعدش یه جدول بچسبون جایی که جلو چشمت باشه
هر وقت بیکار شدی فقط یه نگاهی بنداز بهش -
هر وقت بیکار شدی فقط یه نگاهی بنداز بهش -
@amirhossein-hf آره درسته ولی برای اولین بار که یک تصویر داشته باشه خوبه
Hesam Mohammadi من که مخالفم
ولی به هر حال روشه دیگه شاید اونم خوب باشه -
هر وقت بیکار شدی فقط یه نگاهی بنداز بهش@amirhossein-hf رمز درست حسابی به درد میخوره، نه رمزایی که میگن پای گلی خانوم لاله و لادنو میکشن وسط :|
-
Hesam Mohammadi من که مخالفم
ولی به هر حال روشه دیگه شاید اونم خوب باشه -
@amirhossein-hf رمز درست حسابی به درد میخوره، نه رمزایی که میگن پای گلی خانوم لاله و لادنو میکشن وسط :|
@Amir-Bernousi آخه سر تستا که به درد نمیخوره
مثلا بگه فلان اتم
تو باید اول رمزشو پیدا کنی بعدش یه بار بگی تا بفهمی موقعیتش کجاست -
@Amir-Bernousi آخه سر تستا که به درد نمیخوره
مثلا بگه فلان اتم
تو باید اول رمزشو پیدا کنی بعدش یه بار بگی تا بفهمی موقعیتش کجاست@amirhossein-hf برای یادگیری باید ذهن ادم منعطف بشه اول نه اینکه مستقیم بگی فلان عنصر فلان عدد اتمی، اینطوری ذهن خسته میشه و اخرشم هیچی به هیچی، من از زمان پیش دانشگاهیم یه رمز برای خودم درست کردم و تا الان ازش دارم استفاده میکنم
-
@amirhossein-hf برای یادگیری باید ذهن ادم منعطف بشه اول نه اینکه مستقیم بگی فلان عنصر فلان عدد اتمی، اینطوری ذهن خسته میشه و اخرشم هیچی به هیچی، من از زمان پیش دانشگاهیم یه رمز برای خودم درست کردم و تا الان ازش دارم استفاده میکنم
-
@Amir-Bernousi Hvi آره درسته دیگه بعدش بدون اینکه رمزو بگی میفهمی چی مال کجا هست
Hesam Mohammadi بله درسته، انقد تست زدم دیگه همه چی تو ذهنمه، البته من رمزایی که درست کردم برای گروه ها و دوره های جدول تناوبی بود، عدد اتمیا رو از دوم حفظ میکردم
-
Hesam Mohammadi بله درسته، انقد تست زدم دیگه همه چی تو ذهنمه، البته من رمزایی که درست کردم برای گروه ها و دوره های جدول تناوبی بود، عدد اتمیا رو از دوم حفظ میکردم
-
سلام ببخشید برای تسلط روی جدول تناوبی چیکار کنممم؟
هزار دفعه قبلا خوندمش ولی ی مدت زمانیکه فاصله میفته همش یادم میره
کُفریم کرده

روش دیدن فیلم آموزشی کلاس های سالیانه و روش مطالعه ی شیمی 🧪