کتاب تست چی بگیرم ؟
-
من پایه دهمم
فقط میدونم
فیزیک:میکرو گاج
شیمی و زبان : مبتکران
بقیه درسارو هیچ نمیدونم
کسی تجربه ای نداره؟؟ -
من پایه دهمم
فقط میدونم
بقیه درسارو هیچ نمیدونم
کسی تجربه ای نداره؟؟Hassan Mortezavi
شیمی و زیست:میکرو
ادبیات:کتابای مبحثی هامون سبطی یا نشرالگو
عربی:جمعبندی خیلی سبز(البته برای هر سه پایس ولی خوبه)
دینی:میکرو
زبان:مبتکران
ریاضی و فیزیکم بستگی به سطحتون داره -
من اگه به عقب برگردم
شیمی خیلی سبز
ریاضی میکرو
زیست میکرو
فیزیک خیلی سبز
این نظر من بود -
من پایه دهمم
فقط میدونم
بقیه درسارو هیچ نمیدونم
کسی تجربه ای نداره؟؟Hassan Mortezavi پیشنهاد شده ی خودِ آلا
نظرات بقیه توش هست و میتونی ببینی:)
https://www.chibekhoonam.net -
سلام شيمي به نظر من خيلي سبز خيلي خوبه و همينطور زيست و رياضي ولي فيزيك به خودتون مربوط ميشه كه توي چه سطحي هستين اگر فيزيكت خوبه ميگرو گاج رو بگير چون درسنامه هاش نسبت به خيلي سبز خيلي سفت و سخت تر و جدي تره .براي زبان هم من شنيدم هركسي كه تستاي دكتر شهاب اناري رو زده زبانش صد بوده(مشاورمون ميگه)
-
سلام شيمي به نظر من خيلي سبز خيلي خوبه و همينطور زيست و رياضي ولي فيزيك به خودتون مربوط ميشه كه توي چه سطحي هستين اگر فيزيكت خوبه ميگرو گاج رو بگير چون درسنامه هاش نسبت به خيلي سبز خيلي سفت و سخت تر و جدي تره .براي زبان هم من شنيدم هركسي كه تستاي دكتر شهاب اناري رو زده زبانش صد بوده(مشاورمون ميگه)
@f-a-t-e-m-e-h در کتاب تست چی بگیرم ؟ گفته است:
شهاب اناری همون مبتکرانه؟
-
Hassan Mortezavi
ریاضی و فیزیکم بستگی به سطحتون داره@f-noori7979 کتاب مبحثی هامون سبطی چیه؟؟؟
-
Hassan Mortezavi
ریاضی و فیزیکم بستگی به سطحتون داره@f-noori7979 خب اگه سطحم در حد کتاب خوب باشه ، فیزیک و ریاضی چطوره؟
-
@f-noori7979 کتاب مبحثی هامون سبطی چیه؟؟؟
Hassan Mortezavi
آقای هامون سبطی کتابای مبحثی دارن برای ادبیات که سطح خوبی داره اگه بتونین با بیانشون کنار بیاین -
@f-noori7979 خب اگه سطحم در حد کتاب خوب باشه ، فیزیک و ریاضی چطوره؟
Hassan Mortezavi
راستش برای ریاضی و فیزیک به نظر من هر دانش آموز باید ببینه با کدوم منبع بهتر پیش میره تو سالای پایه فرصت آزمون و خطام هست و این باعث میشه سال دوازدهم به مشکل نخورین پیشنهادم اینه که برین تو سایت گاج و خیلی سبز هر کدوم یه بخشی از کتابو گذاشتن دانلود کنین و ببینین با کدوم بهتر ارتباط برقرار میکنین -
@f-a-t-e-m-e-h در کتاب تست چی بگیرم ؟ گفته است:
شهاب اناری همون مبتکرانه؟