جهاد مغنیه
-
جهاد عزیزم در اولین سحرگاه ماه مهمانی خدا از تو مدد میجویم برای مقابله با نفس خود
نفسی که دشمن ترین دشمن من است
خداوند مهربانم در این ماه مهربانی بهترین میزبانی را کرده و دست شیاطین رابسته پس چرا من هنوز گنه کارم؟
همین نفس من است که مرا دور میکند از خورشید وسایه می اندازد روی زندگی ام
رفیق شهیدم به رسم همیشه کمکم کن
تا بهترین رمضان را برای خودم رقم بزنم تا هرگاه دم از رفتن زدم نترسم وبدانم که چیزی مرا زمین گیر نمیکند و میتوانم راحت بال بگشایم و پرواز کنم
دوستت دارم -
جهاد عزیزم در اولین سحرگاه ماه مهمانی خدا از تو مدد میجویم برای مقابله با نفس خود
نفسی که دشمن ترین دشمن من است
خداوند مهربانم در این ماه مهربانی بهترین میزبانی را کرده و دست شیاطین رابسته پس چرا من هنوز گنه کارم؟
همین نفس من است که مرا دور میکند از خورشید وسایه می اندازد روی زندگی ام
رفیق شهیدم به رسم همیشه کمکم کن
تا بهترین رمضان را برای خودم رقم بزنم تا هرگاه دم از رفتن زدم نترسم وبدانم که چیزی مرا زمین گیر نمیکند و میتوانم راحت بال بگشایم و پرواز کنم
دوستت دارم -
سلام عموی خوبم
بهترین عموی عالم میخواهم به رسم دلتنگی ام برایت ساده بنویسم
ای بهترین سقایی که همه ی تشنگان عالم با دستان تو سیراب میشوند و آب معرفت را از دستان تو میگیرند
تشنه ی آن آبی هستم که در دستان توست کاش من مشک تو بودم تا از آن آب سیراب شوم کاش من فرات بودم تا دست های پر از مهربانی ات مرا لمس میکرد
از تو خواسته بودم که مرا سیراب کنی و زیرا شنیده بودم سقای عالمی
خوانده بودم که کلید هر دری توهستی
خوانده بودم اگر پیامبر شهر علم است وعلی در آن تو کلید آن هستی
وهنه ی قفل های این عالم با دست هایی که حضرت علی برآن بوسه زد باز میشود
و چه زود جوابم دادی با آن دریا و آن دری که باز شد ومنی که روبه روی ضریحت ایستادم
معنای دری که بین آن جمعیت عظیم به رویم باز شد را در خواب درک نکردم انا اکنون اشک هایم جاری ست که کاشکی بیشتر بوسه برضریحی میزدم که میگفتند ضزیح توست
عموی من سیرابم کن از همان دریا
همان دریایی که از آب جاودانگی ست
من میخواهم همچون شما جاودانه بمانم میخواهم اتفاقی را رقم بزنم که مرا به نیکی یاد کنند
جاودانه میمانم اکر سیراب شوم از آب معرفتی که در دستان توست -
بچه ها من بعضی وقتا یه دلنوشته هایی مینویسم اگرکه فک میکنین از موضوع تاپیک دوره و به دردتون نمیخوره بگین تا من دیگه ننویسم شرمنده
-
ما که خوب داریم با شهدای لبنان پیش می ریم دو هفته بعد هم درباره این دو شهید مطلب بذاریم.
شهید سید عباس موسوی
شیخ المجاهدین شهید شیخ راغب حرب
Bio در جهاد مغنیه گفته است:
ما که خوب داریم با شهدای لبنان پیش می ریم دو هفته بعد هم درباره این دو شهید مطلب بذاریم.
شهید سید عباس موسوی
شیخ المجاهدین شهید شیخ راغب حرب
اين هفته به پيشنهاد شما در مورد اين دو بزرگوار تحقيق ميكنيم
-
-
%(#ff0000)[راغب] در فکر تجدید حیات اسلام و تاسیس حزبی بود که نامش را «حزب الطلیعة الثورة الاسلامیة» گذاشته بود. او همراه بعضی از دوستانش به دیدار امام موسی صدر شتافت. خود در این خصوص میگوید:
«%(#ff0000)[امام صدر] به گرمی از ما استقبال کرد. %(#ff0000)[دکتر چمران] هم پیش او بود. هنگامی که موضوع تنظیم حرکت اسلامی پیش آمد، امام صدر پیمان میثاق را بیرون آورد و گفت این پیمان ملی حرکت محرومین است و شما جزو اولین کسانی هستید که از آن اطلاع پیدا میکنید.» راغب حرب پس از قرائت متن پیمان توسط امام صدر گفت: در این اساس نامه به اسلام تصریح نشده است! امام صدر جواب داد: این میثاق ملی است. راغب گفت: «از قوم عربی یاد شده است. امام صدر پاسخ داد: ما در محیط عربی زندگی میکنیم، پس لازم بود به آن اشاره شود. -
لیلای جزیره مجنونی حالا ببین من موندم با چشمای بارونی
بچه ها کسی هست این آهنگ و بتونه اینجا آپلود کنه بچه هام گوش کنن؟خیلی دوسش دارم -
%(#ff0000)[راغب] در فکر تجدید حیات اسلام و تاسیس حزبی بود که نامش را «حزب الطلیعة الثورة الاسلامیة» گذاشته بود. او همراه بعضی از دوستانش به دیدار امام موسی صدر شتافت. خود در این خصوص میگوید:
«%(#ff0000)[امام صدر] به گرمی از ما استقبال کرد. %(#ff0000)[دکتر چمران] هم پیش او بود. هنگامی که موضوع تنظیم حرکت اسلامی پیش آمد، امام صدر پیمان میثاق را بیرون آورد و گفت این پیمان ملی حرکت محرومین است و شما جزو اولین کسانی هستید که از آن اطلاع پیدا میکنید.» راغب حرب پس از قرائت متن پیمان توسط امام صدر گفت: در این اساس نامه به اسلام تصریح نشده است! امام صدر جواب داد: این میثاق ملی است. راغب گفت: «از قوم عربی یاد شده است. امام صدر پاسخ داد: ما در محیط عربی زندگی میکنیم، پس لازم بود به آن اشاره شود.@خانوم-وكيل در جهاد مغنیه گفته است:
«%(#ff0000)[امام صدر] به گرمی از ما استقبال کرد. %(#ff0000)[دکتر چمران] هم پیش او بود. هنگامی که موضوع تنظیم حرکت اسلامی پیش آمد، امام صدر پیمان میثاق را بیرون آورد و گفت این پیمان ملی حرکت محرومین است و شما جزو اولین کسانی هستید که از آن اطلاع پیدا میکنید.» راغب حرب پس از قرائت متن پیمان توسط امام صدر گفت: در این اساس نامه به اسلام تصریح نشده است! امام صدر جواب داد: این میثاق ملی است. راغب گفت: «از قوم عربی یاد شده است. امام صدر پاسخ داد: ما در محیط عربی زندگی میکنیم، پس لازم بود به آن اشاره شود.چقدر جالب 3 شهید در یک متن
-
@خانوم-وكيل در جهاد مغنیه گفته است:
«%(#ff0000)[امام صدر] به گرمی از ما استقبال کرد. %(#ff0000)[دکتر چمران] هم پیش او بود. هنگامی که موضوع تنظیم حرکت اسلامی پیش آمد، امام صدر پیمان میثاق را بیرون آورد و گفت این پیمان ملی حرکت محرومین است و شما جزو اولین کسانی هستید که از آن اطلاع پیدا میکنید.» راغب حرب پس از قرائت متن پیمان توسط امام صدر گفت: در این اساس نامه به اسلام تصریح نشده است! امام صدر جواب داد: این میثاق ملی است. راغب گفت: «از قوم عربی یاد شده است. امام صدر پاسخ داد: ما در محیط عربی زندگی میکنیم، پس لازم بود به آن اشاره شود.چقدر جالب 3 شهید در یک متن
-
-
صبر کنین داره لود میشه
اگه بالا بیاد -
@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:
https://dls.music-fa.com/tagdl/downloads/Ali Lohrasbi - Vay Khoda Pore Harfam (320).mp3
مگ مال علی اکبر قلیچ نیست؟
-
https://dls.music-fa.com/tagdl/downloads/Ali Lohrasbi - Vay Khoda Pore Harfam (320).mp3
این و وصیت کردم با وقتی شهید شدم با این برام کلیپ درست کنن
-
این و وصیت کردم با وقتی شهید شدم با این برام کلیپ درست کنن
این و وصیت کردم با وقتی شهید شدم با این برام کلیپ دریت کنن
ان شاءالله