طرح تغيير چهل روزه
-
دریا دریایی اهان اینم میخواستم بازم تاکید کنم ک خوااااااهشااااااا خودتون رو سرزنش نکنیییییید
من پارسال شدیدا خودم رو ب بهونه تنبیه سرزتش میکردم
ب خودم بد و بیراه میگفتم و... وای نتیجه اش چی شد؟! افت شدید روحیه افت شدید انگیزه من خودم خودمم رو هم دوس نداشتم چطوری یکی دیگ بیاد دوسم داشته باسه؟!
اینکه از درس و از خودم متنفر بودم
مجموعه هم اینا میشه ی روحیه دااااغووووون با ی حال افتضااااح
سرزنش کردن (ب هر بهونه ک میخواد باشه) %(#ff0000)[ممنوووووووووع] (این واقعا ی خواهشه دوستانه اس ) -
دریا دریایی اهان اینم میخواستم بازم تاکید کنم ک خوااااااهشااااااا خودتون رو سرزنش نکنیییییید
من پارسال شدیدا خودم رو ب بهونه تنبیه سرزتش میکردم
ب خودم بد و بیراه میگفتم و... وای نتیجه اش چی شد؟! افت شدید روحیه افت شدید انگیزه من خودم خودمم رو هم دوس نداشتم چطوری یکی دیگ بیاد دوسم داشته باسه؟!
اینکه از درس و از خودم متنفر بودم
مجموعه هم اینا میشه ی روحیه دااااغووووون با ی حال افتضااااح
سرزنش کردن (ب هر بهونه ک میخواد باشه) %(#ff0000)[ممنوووووووووع] (این واقعا ی خواهشه دوستانه اس )my name حرفات جالب بود واسه منی ک یازدهمم ترس از ریاضی و فیزیک وایییی ولی نزدیک به یه هفته هس دارم امید میدم ک میتونم تابع رو عالی تموم کردم خودمم تعجب کرده بودم یا مثلا اون تیکه گفتی دکتر مهندس خودش استرس زاعه آره واقعاااا بابای من ن به داره نه به باره میگه خانم دکتر
-
my name حرفات جالب بود واسه منی ک یازدهمم ترس از ریاضی و فیزیک وایییی ولی نزدیک به یه هفته هس دارم امید میدم ک میتونم تابع رو عالی تموم کردم خودمم تعجب کرده بودم یا مثلا اون تیکه گفتی دکتر مهندس خودش استرس زاعه آره واقعاااا بابای من ن به داره نه به باره میگه خانم دکتر
-
بچه ها دوروزه درس نخوندم در صورتی که مامانم اینا فکر میکنن خوندم
الان از برنامم عقبمم،عذاب وجدان دارم نمیتونم بخونم
چه کنم؟
-
بچه ها دوروزه درس نخوندم در صورتی که مامانم اینا فکر میکنن خوندم
الان از برنامم عقبمم،عذاب وجدان دارم نمیتونم بخونم
چه کنم؟
-
@HappyMooN
سلام عزیزم منم دقیقا عین تو
البته دیروز تو بدترین حالت ممکنم عذاب وجدان گرفتم
بشین از همین الان تو همین ثانیه شروع کن ب خوندن -
دریا دریایی
بله عزیزم من سال اول کنکور خیلی بد دادم ولی خوب میدونی راستش شاید دلیل واقعی اش این بود ک اوایل اردیبهشت درس خوندن رو ول کردم یعنی اینقدر استرس داشتم ک برا اینکه از زیر اون همه فشار و استرس خلاص شم خودم رو راحت کردم گفتم بی خیال 98 عوضش 99 خفن میخونم و این حرف ها ولی خوب نیدونی ب تظرم این کار مغزه وقتی میبینه انگار قراره ازش کار بکشن شروع میکنه بهونه میگیره ! هی مبگ اگ.نشد چی اگ سخت بود چی اگ قبول تشم اگ دکتر نشم اگ رتبه ام بد شد اگ... بعد همین اگ ها باعث میشه ک ادم بگع اصن ولش کن عوض سال بعد میترکونم و خفن میخونم و...
گول مغزت رو نخور میخواد نا امیدت کنه ولی ب حرفش گوش نکن
شاید اگ خود من ب شخصه همون اردیبعشت حتی کج دار و مریز خونده بودم خیلی رتبه ام بهتر میشد و با روحیه بهتری برا امسال میموندم...
ی چیز جالب بگم ؟!
منم خودم خونواده ام با همین دلیل ک تجربی قبول شدنش سخته و اینا ب شدت میخواستن منو منصرف کنن سعیشون این بود ک من هر رشته ایی برم الا تجربی
ولی خو من عاشق زیست بودم و بهشون گفتم ک میدونم سخته و این حرف ها ولی میخوام برم توش میخوام خودم رو محک بزنم حالا اون موقع ی چیز دیگ ام ک گفتم این بود ک شیرینی قبول شدن تو ی رشتع سخت تر بیشتره!
بگذریم
میخواستم بگم ک مطمئن باش 60 -70 درصد بچه های تجربی هستن ک ب اصرار خودشون وارد این رشته شدن و اونا هم استرس هایی مشابه خودت رو دارن اگ بهش غلبه کنی میتونی از خیلی از تجربی ها جلو بزنی !!
از بحث اصلی دور نشیم
من اگ تجربه تلخ قبول نشدن رو تجربه کردم ب خاطر فکر قبول نشدن تو اردیبهشت بود
من نمیدونم هدف واقعی شما چیه
اون روزی ک وارد تجربی شدی و قید مهندسی رو زدی با چ آررویی وارد تجربی شدی ؟!
نمیدونم هدفتون چیه و چ قدر ب تلاش نیاز داره ولی هر چی ک هس این فکر و خیال ها رو بذارین کنار چون همین فکر ها شما رو می انداره تو ی لوب معیوب و تکرار شونده تا خود روز کنکور و نتیجه اش هم میشه همونی ک ازش میترسی...
ب جای این فکر ها شروع کن از هر مقدار ساعتی ک میتونی بعد یواش یواش زیاذش کن
ب این ک نکنه قبول نشم و این حرف ها هم فکر نکن
ببین نمیدونم شاید علت اینکخ اعتماد ب نفست اومده پایین شرمی باشه ک از پدر مادرت داری
خوب ی سوال
اگ الان نخونی و (قطعا)قبول نشی دو س ماه دیگ شرمه بیشتره یا اگ الان بخونی (چ بسا همین امسال قبول بشی) ؟!
نمیدونم تو چ نوع ندرسه ایی درس میخونید ولی اگ مدارس نمونه و سمپاد یا غیر انفاعی های معروف شهرتون دارین درس میخونید خوب متاسفانه سین جین کردن فک و فامیل نسبتا طبیعیهولی شما بهشون توجه نکنید یا اینکه میتونید در نهایت احترام بهشون بگین مثلا خاله جان هنوز ک چیزی مشخص نیس شما دعا کنید انشالله هرچی صلاح بود (یا مشابه اینا) چون خیلی خوب میدونم همین پسوند پیشوند دکتر مهندس خودش استرس زاست...
اگ هم مثلا دوستی خواهر برادری هست ک بهت فاز منفی میده ب حرف هاش اصلا فک نکن اگ طرف دوسته ک اصن جوابش رو تا بعد کنکور نده اگر هم جزء خونوادته بهشون توجه نکن اصن بیا همون ها رو بکن ی انگیزه برا اینکه درس بخونی
و اینکه هدف خود واقعیت از اینکه اوندی تجربی چی بوده ؟! ب این فک کن مسلما هرچی ک باشه باعث میشه موتورت روشن بسهmy name
حرف آخرت چالش برانگیز بود
یه جورایی یادم رفته بود که چرا اون موقع ایستادم جلوی همه و گفتم یا مرگ یا تجربی
من از اول عشق تجربی بودم همیشه هم میگفتم یا تجربی میریم یا انسانی ولی ریاضی فیزیک اصلا!!
ولی چون تو مدرسه ی نمونه ی شهرمون میخواستم باشم به ناچار رفتم ریاضی
حالا که دارم فکر میکنم میبینم چقدر تلاش کردم واسه رسیدن به این رشته به خاطر اون هدفی که داشتم پزشک شدن!!
همش همین بود من اگه اومدم تجربی چون میخواستم خانم دکتر بشم از بچگی عشق این رشته بودم و هنوز هم هستم .با وجود همه ی کوه هایی که جلوم بود ولی خودم تنهایی از همشون رفتم بالا و وقتی به قله ی آخر رسیدم دیدم که تونستم قله ای رو فتح کنم که همه گفتن نمی تونی و از پسش بر نمی یای و تو توانایی شو نداری ولی من انجامش دادم
میدونم شاید حرف هام خیلی بوی خود شیفتگی بدهو الان حتما با خودت میگی چه نوشابه ای واسه خودش باز میکنه
ولی خداییش شرایط تغییر رشته ی من خیلی سخت بود نه معلم داشتم نه جزوه و نمونه سوال نه خانواده ام و نه مدرسه ام پشتم بودن و هزار تا نه دیگه ولی انجامش دادم -
مرسی که به یادم آوردی چرا الان اینجام
فکر کنم به این تلنگر احتیاج داشتم -
مرسی که به یادم آوردی چرا الان اینجام
فکر کنم به این تلنگر احتیاج داشتم