جهاد مغنیه
-
پس از مدتی، وهابیت ملعون، این شخص بزرگوار و عنایت شده را مسموم و مضروب کرد، و روح او در شب 21 رمضان سال 1375 به ملکوت اعلا پیوست.
به راستی که سعید چندانی، خاری بود در چشمان منکران مهدویت و منکران زنده بودن حضرت مهدی أرواحنا فداه. علی الخصوص وهابیت ملعون.
مرید سید علی در جهاد مغنیه گفته است:
پس از مدتی، وهابیت ملعون، این شخص بزرگوار و عنایت شده را مسموم و مضروب کرد، و روح او در شب 21 رمضان سال 1375 به ملکوت اعلا پیوست.
به راستی که سعید چندانی، خاری بود در چشمان منکران مهدویت و منکران زنده بودن حضرت مهدی أرواحنا فداه. علی الخصوص وهابیت ملعون.
شما این شهیدو از کجا شناختین؟
-
شما این شهیدو از کجا شناختین؟
-
خواهش میکنم
-
شهید سعید چندانی
« سعید چندانیِ سنّی مذهب، بیماری لاعلاجی داشت. او در شب شهادت حضرت زهرا (س) در مسجد مقدس جمکران بدستان مبارک امام زمان أرواحنا فداه، شفا یافت ؛ سپس شیعه شد ؛ و در نهایت، بدست وهابیت ملعون، مسموم و مضروب شد و در شب 21 رمضان، شب شهادت امیرالمؤمنین (ع)، سال 1375به شهادت رسید. »مرید سید علی در جهاد مغنیه گفته است:
شهید سعید چندانی
« سعید چندانیِ سنّی مذهب، بیماری لاعلاجی داشت. او در شب شهادت حضرت زهرا (س) در مسجد مقدس جمکران بدستان مبارک امام زمان أرواحنا فداه، شفا یافت ؛ سپس شیعه شد ؛ و در نهایت، بدست وهابیت ملعون، مسموم و مضروب شد و در شب 21 رمضان، شب شهادت امیرالمؤمنین (ع)، سال 1375به شهادت رسید. »سلام
منم خوندم داستانشو ....واقعا برام جالب بود -
شهید سعید چندانی
« سعید چندانیِ سنّی مذهب، بیماری لاعلاجی داشت. او در شب شهادت حضرت زهرا (س) در مسجد مقدس جمکران بدستان مبارک امام زمان أرواحنا فداه، شفا یافت ؛ سپس شیعه شد ؛ و در نهایت، بدست وهابیت ملعون، مسموم و مضروب شد و در شب 21 رمضان، شب شهادت امیرالمؤمنین (ع)، سال 1375به شهادت رسید. »سلام
منم خوندم داستانشو ....واقعا برام جالب بود@DOKHTARE-BAHAR نمیدونم چرا خیییلی بیشتر از جالب بودنه برام اصلا نمیتونم کنار بیام با قضیه
-
@DOKHTARE-BAHAR نمیدونم چرا خیییلی بیشتر از جالب بودنه برام اصلا نمیتونم کنار بیام با قضیه
@DOKHTARE-BAHAR نمیدونم چرا خیییلی بیشتر از جالب بودنه برام اصلا نمیتونم کنار بیام با قضیه
من ی شخصیت دیگه رو می شناسم اگه تونستم حتما داستانشو ب اشتراک میزارم
-
فک کنم فقط منم که نظم اینجا رو بهم میزنم
-
فک کنم فقط منم که نظم اینجا رو بهم میزنم
-
-
خب اینجا به صورت نظام مندی هر هفته در مورد یک یا دو شهید صحبت میشه ولی من همش نظمو بهم میزنم
-
مرید سید علی
می دونید مهم تر از اینا اون اراده خاصه که تو دل ادم جا میوفته@DOKHTARE-BAHAR کاملا حق با شماست
-
Bio تازه پسر بزرگ حاج عماد خیلی شبیه حاج عماده
دیدینشون؟ -
دیدینشون؟مرید سید علی در جهاد مغنیه گفته است:
دیدینشون؟مصطفی؟نه ندیمشون
-
-
پیروز در جهاد مغنیه گفته است:
مصطفی مغنیه برادر شهید جهاد مغنیهایشونن
بله خیلی شبیه حاج عمادن!مثل ینکه تو حزب الله هم از فرماندهان هستن
-
پیروز در جهاد مغنیه گفته است:
مصطفی مغنیه برادر شهید جهاد مغنیهایشونن
بله خیلی شبیه حاج عمادن!مثل ینکه تو حزب الله هم از فرماندهان هستن
Bio جانشین پدرشونن
-
Bio جانشین پدرشونن
Bio جانشین پدرشون
نهههههه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
واقعا؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی بعد از شهادت حاج مصطفی بدرالدین الان مصطفی مغنیه معاون جهادی حزب الله س!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ -
Bio جانشین پدرشون
نهههههه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
واقعا؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی بعد از شهادت حاج مصطفی بدرالدین الان مصطفی مغنیه معاون جهادی حزب الله س!!!!!؟؟؟؟؟؟؟Bio
بله دیگه