جهاد مغنیه
-
مرید سید علی
می دونید مهم تر از اینا اون اراده خاصه که تو دل ادم جا میوفته@DOKHTARE-BAHAR کاملا حق با شماست
-
Bio تازه پسر بزرگ حاج عماد خیلی شبیه حاج عماده
دیدینشون؟ -
دیدینشون؟مرید سید علی در جهاد مغنیه گفته است:
دیدینشون؟مصطفی؟نه ندیمشون
-
-
مرید سید علی در جهاد مغنیه گفته است:
پیروز در جهاد مغنیه گفته است:
مصطفی مغنیه برادر شهید جهاد مغنیهایشونن
بله خیلی شبیه حاج عمادن!مثل ینکه تو حزب الله هم از فرماندهان هستن
-
پیروز در جهاد مغنیه گفته است:
مصطفی مغنیه برادر شهید جهاد مغنیهایشونن
بله خیلی شبیه حاج عمادن!مثل ینکه تو حزب الله هم از فرماندهان هستن
Bio جانشین پدرشونن
-
Bio جانشین پدرشونن
Bio جانشین پدرشون
نهههههه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
واقعا؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی بعد از شهادت حاج مصطفی بدرالدین الان مصطفی مغنیه معاون جهادی حزب الله س!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ -
Bio جانشین پدرشون
نهههههه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
واقعا؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی بعد از شهادت حاج مصطفی بدرالدین الان مصطفی مغنیه معاون جهادی حزب الله س!!!!!؟؟؟؟؟؟؟Bio
بله دیگه -
-
@حسین-81 10 دیقه وقتتونو میگیره حتما اینو ببینید جوابشو به من بگین منشن کنید یادم نره
ممنون -
@خانوم-وكيل در جهاد مغنیه گفته است:
Bio در جهاد مغنیه گفته است:
شیخ صُبْحی طُفَیلی (۱۳۲۷ه.ش.) روحانی سیاستمدار لبنانی و اولین دبیرکل حزب الله لبنان. وی از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۰ش دبیرکلی حزب الله لبنان را به عهده داشت؛ اما برخی اختلافات باعث شد تا در دومین شورای حزب در سال ۱۳۷۰ سید عباس موسوی به عنوان دبیرکل حزب الله معرفی شود. در سال ۱۳۷۷ حرکتی با عنوان «ثوره الجیاع» (انقلاب گرسنگان) تاسیس کرد؛ اما درگیریهای بعدی باعث شد وی در خانهاش محصور گردد. وی هم اکنون از منتقدان حزب الله لبنان و جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود.
منتظری لبنان
انتقادشون وارده؟ به چي انتقاد كردن؟
گفتم که مثل منتظری،انتقاد های آقای منتظری وارد بود؟
-
خب اینجا به صورت نظام مندی هر هفته در مورد یک یا دو شهید صحبت میشه ولی من همش نظمو بهم میزنم
خب اینجا به صورت نظام مندی هر هفته در مورد یک یا دو شهید صحبت میشه ولی من همش نظمو بهم میزنم
اصلا اينطور نيست خودم تحت تاثير شهيدي ام كه معرفي كردي قانون كه نيست رسمه بين خودمون
-
-
-
به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از دانشجو، ۲۷ دی ماه سال ۱۳۷۰ «سیدعباس موسوی» دبیرکل حزبالله لبنان پس از سخنرانی در مراسم هشتمین سالگرد شهادت %(#ff0000)[شیخ راغب حرب]، به همراه همسرش «ام یاسر» و فرزند خردسالش «حسین»، با شلیک مستقیم موشک هلیکوپتر اسراییلی به خودروی حامل آنان، در سن چهل سالگی به شهادت رسید. پیکر دبیر کل شهید حزب الله و خانوادهاش، در شهر «نبی شیث»، امروز به زیارتگاهی برای شیعیان لبنان تبديل شده است. -
بعد از شهادت سیدعباس موسوی، شورای مرکزی حزب الله، "%(#ff0000)[سیدحسن نصرالله]" را به دبیرکلی حزب الله لبنان انتخاب کرد. تلآویو با ترور دبیرکل حزبالله، قصد اختلال در مبارزه آنان را داشت و اسرائیلیها بارها اعتراف کردند که فکر میکردند با ترور سیدعباس موسوی، کار حزب الله تمام خواهد شد. بیخبر از آنکه خداوند %(#ff0000)[سیدحسن نصرالله] را برای مقاومت ذخیره کرده بود که %(#ff0000)[فردی سرسختتر از موسوی شد].